Xl India New Delhi Oberoi Delhi Outdoor Swimming Pool
New Delhi, Indien

The Oberoi New Delhi

Legendarisk luksushotel

The Oberoi New Delhi regnes blandt Indiens store, ikoniske hoteller. Det er en legendarisk institution med en hel særlig plads i Delhis hjerte og nyere historie - og  en enestående placering blandt historiske monumenter, skønne haver og parker.

En legende vender tilbage

Efter to års totalrenovering, åbnede The Oberoi New Delhi igen dørene i 2018. Det var en længe ventet åbning, ikke mindst for Delhis bedre borgerskab, forretningsfolk, kunstnere, diplomater og politikere, for hvem hotellet gennem 50 år har været det naturlige samlingspunkt og åndehul midt i den travle millionby.

Xl India New Delhi Oberoi Delhi Cirrus 9 Rooftop Bar
Xl India New Delhi Oberoi Delhi Cigar Lounge
Xl India New Delhi Oberoi Delhi Restaurant 360 Degrees Main Dining

I hjertet af New Delhis historiske kvarter

The Oberoi New Delhi har en helt ekstraordinær og priviligeret placering midt blandt New Delhi store, historiske havearealer og ved siden af store, skovklædte arealer, der tilhører byens golfklub Delhi Gold Course.

Mange af hotellets værelser har udsigt til golfbanen og skovarealerne, mens man fra andre værelser kan se det en af Delhis største landemærker, det vidunderlige mausoleum Humayun’s Tomb, som også er at finde på UNESCO’s verdensarvsliste.

Klassisk modernisme og indisk glamour

The Oberoi New Delhi er et ægte, modernistisk bygningsværk fra 1960´erne med et klassisk, glamourøst interiør, der kobler kolonitidens Indien med mogulrigets overdådige udtryk af marmorflader og luksuriøse tæpper tilsat en stilfuld blanding af antikke og moderne kunstgenstande.

Grønne omgivelser og bedre luft

Det er ikke nogen hemmelighed, at Delhi også er millionby, som jævnligt kæmper med dårlig luftkvalitet - derfor har The Oberoi New Delhi også installeret en særligt luftrensningssystem, som sikrer en god luftkvalitet på hele hotellet - derudover ligger hotellet også i grønne omgivelser, der skaber lidt af et åndehul fra byes almindelige trafik of forurening.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Spa, fitness og skønt poolområde

På The Oberoi New Delhi finder I også en luksuriøs og stemningsfuld spa, hvor der er mulighed for yoga, meditation, massager og forskellige kropsterapier. Derudover kan I glæde jer til et vidunderligt, udendørs poolområde, omgivet haver og træer - en skøn og sjælden oase midt i storbyen.

Inde i hotellet finder I også en mindre, indendørs pool, som er særlig dejlig i vintermånederne, hvor det faktisk kan blive køligt vejr i Delhi.

Butikker, delikatesse og cigar lounge

The Oberoi New Delhi har også et lille butikscenter med en række forkellige butikker med bl.a. luksuriøse indiske klæder, silke, smykker, kunsthåndværk og perfume. På hotellet kan I også finde en delikatessen og bageri samt en charmerende og afdæmpet cigar lounge med et godt udvalg af kvalitetscigarer og stilfuld jazzmusik.

Internationalt, indisk og kinesisk cuisine

The Oberoi New Delhi har tre restauranter:

  1. Omya betyder “smuk” og specialiserer sig i moderne fortolkninger af det indiske køkken, skabt af Indiens berømte Michelin-kok Alfred Prasad.
  2. På restauranten 360 kan I glæde jer til traditionelle indiske retter, “som bedstemor lavede det” og en yderst populær international buffet og menu. 360 har mange loyale stamgæster og har eksisteret siden hotellet åbnede dørene i 1960’erne - her kan I  f.eks. møde lokale par, som kommer for at spise fordi det var her de mødte hinanden 40 år siden.
  3. På hotellets tag finder I også den kinesiske restaurant Baoshuan under ledelse af Michelin-kokken Andrew Wong og en rooftop bar med et stort udvalg af cocktails, vine og live music.

Luksuriøse værelser med panoramaudsigt

The Oberoi New Delhi har 220 værelser, der favner fra rummelige Deluxe Rooms til overdådige suiter. Alle værelser er lyse og luftige med store gulv til loft vinduer og udsigt til de grønne omgivelser - glæd jer ikke mindst til de luksuriøse badeværelser med fritstående badekar, som på nogle værelser kommer med panoramaudsigt og tv.

Indretningen er moderne klassisk med vævede sengetæpper, mønstre på væggen og stærke farveindslag, der tilsammen med de gamle fotografier af Indien, forankrer rummet i landets kultur og historie.

På alle værelser finder I Nespresso-maskiner, tv, Wi-Fi, minibar, aircondition og en iPad, som I kan bruge til at styre alt fra gardiner og lys til musik og temperatur. Og så skal vi lige nævne de silkebløde morgenkåber - de er himmelske!

Xl India New Delhi Oberoi Delhi Outdoor Swimming Pool
HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Bhutan Six Senses Paro Main Building Terrace Setup
Bhutan, Asien

Glæd jer til

Et ultimativt luksuseventyr med privat chauffør og guide

Mødet med Bhutans sprudlende kultur og lokalbefolkningen

Bhutans uberørte bjerge, magiske templer og Tiger's Nest

Sublime 5* lodges og wellness med Six Senses i Bhutan

Taj Mahal og Old Delhi med ophold på Oberoi Delhi 5* og overdådige Oberoi Amarvilas 5*+

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Indien

Alt på denne rejse til Indien kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Indien.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.