XL Bintan Cempedak Aerial
Bintan, Indonesien

Cempedak Private Island

Skønne poolvillaer og raffineret enkelhed

Fabelagtige eco-villaer med egen pool, omkranset af gyldne strande og blide bølgeskvulp fra Det Sydkinesiske Hav. En fantasifuld bar, en skøn spa og næsehornsfugle oppe i træerne. Velkommen til Cempedak Private Island.

Et uforstyrret refugie for voksne

Øen Cempedak er en del af den ukendte og relativ uberørte Riau-øgruppe i det nordlige Indonesien tæt på Malaysia og Singapore. Ja, faktisk tager det mindre end tre timer over land og vand at nå hertil fra Singapore, men den lille, afsidesliggende ø føles som en verden væk og er i enhver forstand et unikt refugie for voksne – gæster skal være 16 år og op.  

Cempedak er en vidunderlig lille ø med skønne strande, klippefyldte bugter og et tæt dække af rig tropeskov. Det hele er omkranset af indbydende, stille vand i turkise og blågrønne nuancer – med andre ord perfekte forhold til fredfyldte svømmeture, SUP-boarding og sejlture i kajak.  

Men det mest unikke ved Cempedak Private Island er, som navnet antyder, at I har det hele for jer selv – altså sammen med det lille resorts øvrige gæster, en koloni af næsehornsfugle, et par sjældne skældyr og de delfiner og havskildpadder, der nogle gange svømmer forbi. 

XL Bintan Cempedak Seaview Villas View From The Sea
XL Bintan Cempedak Walk Architecture
XL Bintan Cempedak Seaview Villa Private Pool
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

20 poolvillaer

Fantasifulde bambusvillaer og bæredygtige principper

Resortets 20 poolvillaer ligger spredt rundt på øen - nogle langs stranden og andre længere oppe i bakkerne, mens et stisystem fører jer til tennis- og kroketbaner inde i skoven og videre ud til skønne naturstier på resten af øen. Og så har Cempedak Private Island selvfølgelig også en skøn lille spa, men I kan også få massage og kropsbehandlinger i jeres egen poolvilla. 

Det meste af Cempedak Private Island er bygget af naturlige materialer fra bambus til genbrugt teaktræ og lokale klippesten – det hele er enkelt, men originalt designet til at falde naturligt ind i øens omgivelser. 

De grønne takter fortsætter gennem resortet med fokus på lokale leverandører, naturbevaringsprojekter, ansvarlig affaldshåndtering og vandforbrug. Cempedak Private Island har også egen økologisk køkkenhave og byder hverken på engangsplastik, aircondition eller minibar på værelserne. 

Beach Villa eller Seaview Villa?

Unikke bambusvillaer med egen pool

Cempedak Private Islands 20 bambusvillaer er fantasifuldt bygget på pæle i to åbne og luftige etager, som er forbundet af en skøn spindeltrappe på siden. Det er ganske enkelt en vidunderlig og stilfuld enkelhed, der indbyder til ubekymret og uforstyrret afslapning og hygge i sin reneste form. 

De åbne poolvillaer er overdækket med store boomerangformede stråtage, der nærmest ligger henslængt over villaerne som en bivuak – det er skøn og veltænkt løsning, som giver læ og privatliv, men samtidig føles dejlig frit og primitivt. 

I kan vælge mellem en Beach Villa på stranden og en Seaview Villa længere oppe i bakkerne. Alle villaerne har egen pool, badeværelse, himmelseng, ventilatorer og en blid brise, der sørger for et behageligt klima. 

Hør mere med jeres rejserådgiver, hvilken poolvilla, som passer jer bedst.

Balinesisk cuisine, private picnics og bbq på stranden

Et ophold på Cempedak Private Island er på alle måder en unik oplevelse. Det gælder ikke mindst det kulinariske hjørne, som består af tre fastlagte og generøse måltider om dagen – det er dog altid muligt at bestille en sandwich i løbet af dagen, hvis sulten alligevel melder sig.

Resortets køkken er udviklet af den anerkendte kok Penelope Williams, som til dagligt bor på Bali. Menuen er en udsøgt blanding af lokale madtraditioner og moderne asiatisk fusionskøkken -  glæd jer bl.a. til skønne blækspruttesalater, balinesisk grillkylling og risotto med hummer. 

Og måske I har lyst til en en privat bbq på stranden i stedet – eller til at sejle ud til en øde ø, hvor I kan nyde jeres middag helt uforstyrret under stjernerne. Tilbage på Cempedak, venter der jer skønne drinks i resortets Dodo Bar, der er vidunderligt formet som en musling og i øvrigt har en formidabel samling af bl.a. gin og rom. 

HÅNDPLUKKEDE TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Borneo Kinabatangan River Proboscis Monkey
Borneo, Asien

Glæd jer til

Fortryllende flodsafari på Kinabatangan-floden

At møde Borneos orangutanger

Skøn junglelodge i hjertet af Danum Valley

Singapore med skønne The Warehouse 5*

Unikke poolvillaer på Cempedak Private Island 4*

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Indonesien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Indonesien. De elsker øen og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.