Xl Iceland Retreat At Blue Lagoon Lagoon
Grindavík, Island

The Retreat at Blue Lagoon

Nyd det mest unikke hotel på Island ved Den blå Lagune

The Retreat at Blue Lagoon inviterer til gastronomi og velvære i særklasse med inkluderede spaoplevelser og direkte adgang til resortets egen afdeling af en af Islands største attraktioner, Den Blå Lagune.

Xl Iceland Retreat At Blue Lagoon Lagoon Suite
Xl Iceland Retreat At Blue Lagoon Moss Junior Suite
Xl Iceland Retreat At Blue Lagoon Lowest Lagoon

Meget mere end et luksushotel på island

Den Blå Lagune har altid haft en unik placering på to-do-listen over seværdigheder på Island. Nu er der kommet et resort med en lige så unik placering ved Den Blå Lagune. The Retreat at Blue Lagoon.

Tænk ikke på The Retreat at Blue Lagoon som et luksushotel på Island. Det er meget mere. En totaloplevelse af velvære og forkælelse omgivet af lagunen, hvor det mineralholdige og velgørende vand damper af varme fra den termiske undergrund og samtidig lyser turkisblåt, så det næsten virker uvirkeligt.

Fra The Retreat at Blue Lagoon har I udgang til Den Blå Lagune fra den enestående spa. Ja, det er endda en aflukket del af lagunen, så I kan nyde en unik stemning, som almindelige gæster ikke kommer i nærheden af.

Arkitektur og indretning i moderne stil

Med sine store betonflader vil det være forkert at sige, at The Retreat at Blue Lagoon smyger sig ind i naturen, men netop denne råhed kombineret med masser af varmt træ over alt, får The Retreat at Blue Lagoon ti at passe perfekt ind i lava-landskabet.

Set udefra spejler lagunen og lavaklipperne sig i de store glasarealer, og indefra … ja, lyset og lagunen følger jer overalt, så det er en fryd. De nordiske rene linjer suppleres af italiensk design i indretningen. En perfekt kombination. 

Xl Iceland Retreat At Blue Lagoon Lagoon Woman
Xl Iceland Retreat At Blue Lagoon Buffet
Xl Iceland Retreat At Blue Lagoon Retreat Lounge

Spaen på The Retreat at Blue Lagoon

Fra den smukke spa er der direkte adgang til både en adskilt del af Den Blå Lagune og selve lagunen, hvor entreen her så er inkluderet i jeres ophold.

I spaen er masser af små steder at slappe af. Her er sauna og dampgrotte og kolde bade. Og ansigtsbehandling og massage er med i prisen. Prøv at flyde i det mineralholdige vand, mens I bliver masseret.

The Blue Lagoon Ritual

Kulminationen på et ophold i spaen bør være The Blue Lagoon Ritual med hudprodukter hentet ud af lagunen.

I dypper jer i lagunens turkise vand, smører jer så blidt ind i silikater, der renser og styrker huden. Dernæst smører i jer i alger fra lagunen. De fornyer og giver fugtighed til huden. Sidste trin er mineraler, der giver krop og sind ny energi og stimulerer blodcirkulationen.

Gratis fitness, yoga og vandreture

På The Retreat at Blue Lagoon har i også adgang til resortets fitness center og yoga studie med daglige yogaklasser, og hver dag kan I tage med på en gåtur med hotellets guide i området ved lagunen. 

Det kan i se frem til

Faciliteter og services

62 Luksuriøse suiter på The Retreat at Blue Lagoon

The Retreat at Blue Lagoon har 62 luksuriøse suiter, der er moderne og strømlinet indrettet. Alle har vinduer fra gulv til loft, så i føler, at overgangen mellem inde og ude er helt flydende. Her er naturligvis al den komfort, I kan drømme om inkl. wi-fi

  • Lagoon View Junior Suite: 40 m2 med 10 m2 balkon, stueetagen
  • Lava View Junior Suite: 40 m2 med 10 m2 terrasse i stueetagen tæt på den mosklædte lavasten
  • Moss Junior Suite: 40 m2 med 10 m2 balkon på første sal med panoramaudsigt
  • Moss Suite: 60 m2 med 28 m2 balkon og panoramaudsigt fra første sal. Her er separat soveværelse og stue
  • Lagoon Suite: 60 m2 med 28 m2 balkon og udsigt til lagunen fra første sal. Her er separat soveværelse og stue
  • The Blue Lagoon Suite: 230 m2 suite med egen spa, sauna, dampbad, privat lagune, ildsted, butlerservice og panoramaudsigt

Gastronomi på The Retreat at Blue Lagoon

The Retreat at Blue Lagoon har tre restauranter og en café. Lava Restaurant er fine dining med udsigt til laveklipperne. Trods madens høje niveau er stemningen helt nede på jorden, så mange vælge at spise i badekåben fra værelset mellem bade og spabehandlinger.

Moss Restaurant, opkaldt efter det grønne mos på lavaklipperne, er det gastronomiske højdepunkt og anbefalet af Michelin. Her nyder I noget af den bedste gastronomi, I kan opdrive på Island. Skal i prøve en 5- eller 7-retters menu eller måske den veganske menu?

Spa-restauranten inviterer til afslappet stemning og sunde og nærende retter, og endelig krydrer cafeen snack og forfriskninger med vild udsigt over lagunen. Hver eftermiddag er der kaffe/te til gæsterne. I kan også opleve vinsmagninger i den store vinkælder. 

Beliggenhed

Der er en lille time til Reykjavik og kun 20 minutter til Keflavik lufthavnen, så placeringen lægger op til at starte eller endnu bedre slutte en rejse til Island på The Retreat at Blue Lagoon. En bedre finale findes ikke. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Island

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Island. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.