Xl Italy Venice Belmond Hotel Cipriani Giudecca 10 Restaurant Evening
Venedig, Italien

Belmond Hotel Cipriani

Venetiansk luksus, Michelin-restaurant og den gamle verdens glamour i hjertet af Venedig

Hollywood-stjerner, Michelin-stjerner, kongelige gæster, fredfyldt elegance og fordums klasse ned til mindste detalje. Belmond Hotel Cipriani er et af Venedigs mest feterede og legendariske luksushoteller – og man er aldrig i tvivl.

Ikonisk oase med udsigt til Markuspladsen

At høre til et af byens mest legendariske hoteller siger muligvis mere i Venedig, end det det gør de fleste andre steder i verden. Belmond Hotel Cipriani har siden 1950´erne været det foretrukne hotel i Venedig for Hollywood-skuespillere, kongelige og alskens berømtheder fra hele verden, der har fundet tilflugt i hotellets stilfærdige og luksuriøse rammer. Og sådan er det stadig.

Belmond Hotel Cipriani er kort sagt essensen af italiensk elegance og glamour – den slags, der bringer minder om James Bond-film og italiensk films guldalder med stjerner som Claudia Cardinale, Sophia Loren og Anna Magnani.

At høre til et af byens mest legendariske hoteller siger muligvis mere i Venedig, end det det gør de fleste andre steder i verden. Belmond Hotel Cipriani har siden 1950´erne været det foretrukne hotel i Venedig for Hollywood-skuespillere, kongelige og alskens berømtheder fra hele verden, der har fundet tilflugt i hotellets stilfærdige og luksuriøse rammer. Og sådan er det stadig.

Belmond Hotel Cipriani er kort sagt essensen af italiensk elegance og glamour – den slags, der bringer minder om James Bond-film og italiensk films guldalder med stjerner som Claudia Cardinale, Sophia Loren og Anna Magnani.

Xl Italy Venice Belmond Hotel Cipriani Room Garden View
Xl Italy Venice Belmond Hotel Cipriani Exterior Boat
Xl Italy Venice Belmond Hotel Cipriani Dogaressa Suite

Sofistikeret luksus og venetiansk elegance

Til sammenligning med Venedigs små gader og smalle, historiske huse, byder Belmond Hotel Cipriani på en overflod af plads med skyggefulde terrasser, fontæner, solrige promenader og ikke mindst hotellets skønne Casanova Gardens, hvor den berømte italienske eventyrer, forfatter og hjerteknuser Giacomo Casanova efter sigende gjorde kur til sine udkårne tilbage i 1700-tallet.  

Belmond Hotel Cipriani har to store søsider, der er udnyttet til perfektion med gårdhaver og skønne terrasser på molekanten – og hvor den ene søside kigger mod den historiske ø San Giorgio Maggiore, byder den anden side på fabelagtige udsigter over lagunen med Venedig og Markuspladsen i baggrunden.  

Hotellets interiør kan bedst beskrives som sofistikeret, stilsikkert og elegant med den særlige venetianske accent, der bare emmer af fritid og fornøjelse. De fleste rum er holdt i lyse og gyldne toner og er indrettet i moderne klassisk stil med hvide marmorgulve, skønne antikke møbler, moderne sofaer, detaljer i Murano-glas, lyse lamper og et væld af vidunderlige planter i alle størrelser.

Xl Italy Venice Belmond Hotel Cipriani Palladio Suite
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Spa, pool, private sejlture og meget mere

Belmond Hotel Cipriani arrangerer en række eksklusive udflugter til Venedig og byens omkringliggende landområder og øer. Glæd jer f.eks. til kajakture i Venedigs kanaler, cykelture på nogle af Venedig-lagunens mindre kendte og landlige øer samt romantiske sejlture med skibet Edipo Re.

I kan også sejle til flere af områdets bedste vingårde eller begive jer ud på en filmhistorisk bådtur i byen, der har lagt scene til mange store filmoplevelser gennem årene. Alle sejlture er naturligvis med afgang fra hotellets private marina.

Tilbage på jeres hotel, kan I glæde jer til at nyde den opulente spa og store pool - Venedigs eneste pool i olympisk størrelse. Belmond Hotel Cipriani har også to tennisbaner i rødt ler og tilbyder desuden børneaktiviteter, malekurser og kokkeskole. Hør med jeres rejserådgiver, om de mange muligheder under jeres ophold.  

Italiensk Michelin-restaurant og venetianske specialiteter

Belmond Hotel Cipriani har tre skønne restauranter, der alle serverer udsøgte italienske retter. På stemningsfulde og afslappede Porticciolo Pool Restaurant kan I nyde snacks og en let frokost ved vandkanten og omkring poolen, mens uformelle og elegante Cip’s Club på lagunesiden serverer venetianske specialiteter på en terrasse på molekanten - ledsaget af en uforstyrret udsigt over Venedig.

Hotellets gastronomiske flagskib er Oro Restaurant, der med én Michelin-stjerne byder på italiensk gastronomi med afsæt i årstidens råvarer og lokale venetianske madtraditioner. Det hele nydes under skæret fra Murano-lysekroner og et guldbladsbelagt kuppelloft, mens bådene sejler forbi lige udenfor vinduet.

Elegante værelser med udsigt

Belmond Hotel Cipriani har 96 værelser og suiter fordelt på flere værelseskategorier, bl.a. Superior/Deluxe-værelser (fra 25 m2), Junior Suites med terasse eller have (fra 40 m2), Suites (fra 55 m2) og Deluxe Suites Historical Building (107 m2). Alle værelser er luksuriøst og elegant indrettet med marmorbadeværelser og de fleste med egen balkon med udsigt til enten vandet, forskellige dele af Venedig eller hotellets skønne haver.

Alle værelser har Wi-Fi, tv og minibar. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelsestype, som passer jer bedst.

Hotellet har åbent fra marts til november.

Håndplukkede til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Italy Orient Express VSOE Train Personal
Italien, Europa

Glæd jer til

Start i Paris på ikoniske Hotel Lancaster Champs Elysees 5*

Mærk historiens vingesus og svundne tiders klasse på The Venice Simplon-Orient-Express.

Nyd champagne og petits fours, mens I glider gennem Europa

Gastronomi og service i verdensklasse inkl. morgenmad, frokost og middag

Luksuriøs finale på Belmond Hotel Cipriani i Venedig

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Italien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Italien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.