Xl Italy Puglia Canne Bianche Pool Sunbed
Torre Canne Di Fasano, Italien

Canne Bianche

Enkelhed, tilbagelænet luksus og suveræn kyststemning ved kysten i Apulien

Enkelt, ubesværet og velgørende i nærmest berusende grad. Canne Bianche er syditaliensk kyststemning, når det er allerbedst. En hvidkalkede, drømmende verden tilsat pool, spa, gastronomi og Adriaterhavets fortryllende turkise bagtæppe.

Skønt boutique-hotel ved vandkanten

Lyden fra et ophæng af østersskaller, der rasler i den milde brise fra Adriaterhavet. De blide bølger, der skvulper helt op til kanten af Canne Bianches skønne have, hvor hængekøjer og drømmesenge ligger spredt under palmer omkring en fabelagtig pool og terrasse, der fører op til det skønne hvide boutique-hotel.  

Med sine vidunderlige placering ved strandkanten i den lille søvnige fiskerlandsby Torre Canne di Fasano, er Canne Bianche indbegrebet af den helt særlige, enkle, ubesværet og tilbagelænede luksus, som få steder mestrer så godt som Apulien i det sydlige Italien.

Her kan I glæde jer til f.eks. at begynde dagen med en svømmetur i Adriaterhavets turkise vand eller i hotellets fabelagtige pool, inden det måske er blevet tid til en massage i spaen eller en tur ud i Apuliens skønne landskaber, hvor I bl.a. kan besøge charmerende landsbyer, vingårde og nogle af regionens store højdepunkter som bl.a. Monopoli, Bari og verdensarvsbyen Alberobello.

Tilbage på jeres hotel, kan I slutte dagen med en fortryllende solnedgang og cocktails på terrassen, mens aftenlyset sætter ild til de hvidkalkede vægge og vildtvoksende bougainvillae omkring jer. Skal I have en drink mere eller det blevet tid til at gå på opdagelse i det vidunderlige apulianske køkken på en af hotellets to restauranter?

Xl Italy Puglia Canne Bianche Aneto Restaurant
Xl Italy Puglia Canne Bianche Bar Cumino
Xl Italy Puglia Canne Bianche Classic Room Patio

Afslappet strandstemning og enkel elegance

Canne Bianche er enkelhed og afslappet strandstemning til perfektion. Vejrbidte kalksten, kalkmalede træpartier, luksuriøse møbler, landlige og antikke indslag samt cremefarvede naturtoner danner ramme om et enkelt, drømmende og let udtryk, der både føles stilfuldt, chikt og vidunderligt tilbagelænet.

Hotellets har muligvis en stil og stemning, der henvender sig mest til voksne og par, men familier kan også hurtigt finde sig til rette med såvel familiesuiter og et poolområde med lavt vand, der er velegnet til de små – dog skal man ikke forvente, at der er mange andre børn at lege med.

Xl Italy Puglia Canne Bianche Mastersuite Outdoor
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Fabelagtig pool og spa med hammam

Canne Bianche ligger helt ud til kanten af en smal strand og ved højvande når bølgerne næsten helt op til hotellets grund, så der er aldrig langt ud til en badetur i havet.

Tilbage på hotellet kan I glæde jer til at nyde den store pool, der løber parallelt med kysten og havet – den er omgivet af en hævet solterrasse på den ene side og en lavvandet soppepool i den anden ende med masser af elegante, hvide strandstole hele vejen rundt. Og den er ganske enkelt fabelagtig.

Glæd jer også til hotellets vidunderlige Aqua Spa med bl.a. hammam, jacuzzi, vandfaldsbad, sauna og flere massagerum, hvor I kan vælge mellem flere forskellige ansigts- og kropsbehandlinger. Ved siden af spaen, finder I også hotellets fitnesscenter og en lille eksklusiv frisørsalon.

Canne Bianche arrangerer også madlavningskurser og udflugter i lokalområdet, herunder sejlture langs Apuliens pragtfulde kyst. Hør mere med jeres rejserådgiver.

To skønne restauranter og mesterlige aperitifs

I finder to restauranter på Canne Bianche; Hovedrestauranten Timo, som byder på apuliansk gastronomi af høj klasse med såvel indendørs som udendørs servering – og den mere afslappede Aneto, som serverer vidunderlig grillet kød og skalddyr, lette retter, sandwiches, salater og pastaer på en skøn terrasse helt nede ved strandkanten.

Sidst, men ikke mindst, kan I glæde jer til at nyde skønne drinks på hotellets afslappede og stemningsfulde Cumino Bar, der ikke mindst excellerer i syditalienske aperitifs.

Lyse og luftige værelser

Canne Bianches skønne blanding af shabby chic, strandboheme og landlige elegance fortsætter ubesværet på hotellets 53 værelser og suiter, der fordeler sig på seks værelseskategorier; Classic, Superior, Superior Plus, Junior Suite, Suite Executive og Master Suite.  

Glæd jer til lyse, enkle og luftige værelser i naturlige farvetoner med en klassisk moderne indretning og drømmeagtige, luksuriøse senge med hvide lagener. For ikke at nævne de skønne badeværelser i marmor – som alle har badekar med jacuzzi.   

Alle værelseskategorier har balkoner med hel eller delvis havudsigt med undtagelse af Classic-værelserne, som i stedet har en privat lille patio i stueplan. Alle værelser har Wi-Fi, tv, aircondition og minibar. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelsestype, som passer jer bedst.

Canne Bianche har åbent fra slut marts til tidlig november.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Italien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Italien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.