Xl Italy Amalfi Coast Casa Angelina Hotel Seaview
Praiano, Italien

Casa Angelina

Sublimt design og uforstyrret luksus ved Amalfikysten

Stilrent, selvsikkert og enkelt i næsten ekstrem grad. Casa Angelina er kort fortalt et kompromisløst og minimalistisk designhotel, der ophøjer et af verdens smukkeste kyststrækninger til en sublim oplevelse af skønhed og velvære.

Suverænt designhotel ved Amalfikysten

Casa Angelina er et af de slags luksushoteller, der på en måde er uden for kategori. Svævende. Drømmende. Gennemført til mindste detalje. Og dristig i al sin kompromisløse enkelhed. For ikke at nævne en placering mellem Amalfikystens frodige bjergskråninger og azurblå bagtæppe, der bedst kan beskrives som guddommelig.

Casa Angelina er på suveræn vis bygget ind i en klippeside – med uforlignelige udsigter - ved udkanten af den lille landsby Praiano, kun 10 minutters kørsel fra charmerende Positano og 45 minutter fra Sorrento.

Xl Italy Amalfi Coast Casa Angelina Terrace Room Sunbeds
Xl Italy Amalfi Coast Casa Angelina Terrace Room
Xl Italy Amalfi Coast Casa Angelina Wellness Pool Gym

Minimalisme, Murano-kunst og et strejf af jazz

Den lokale designer Marco de Luca har skabt et enestående hotel, som til fulde demonstrerer, hvad moderne minimalisme er i stand til, når det er allerbedst. Designentusiaster vil hurtigt forelske sig i Casa Angelinas og kridhvide flader, der hele tiden holdes ved lige af et hold malere.

De rene linjer, store vinduesparter og den minimalistiske indretning retter opmærksomheden mod udsigten til Middelhavet og Amalfikystens frodige bjergskråninger, mens hotellets smukke trægulve giver varme og kontrast til en verden så hvid og ren, at den føles nærmest lige så vægtløs og svævende, som skyerne udenfor, der driver forbi mellem himlen og havets evige blå bagtæppe.

På den måde fungerer Casa Angelina også som det perfekte hvide lærred, der fremhæver selv de mindste detaljer og ikke mindst hotelejernes egen kunstsamling af moderne oliemalerier og skulpturer i Murano-glas, der træder skarpt og livligt frem i de forskellige fælles rum, der mestendels kigger ud mod havet.  

Sejlture, vintage biler og unikke udflugter ved Amalfikysten

Sejlture til bortgemte klippebugter, private middage med egen kok og køreture i en vintage Fiat 124 Spider på Amalfikystens snoede bjergveje. Casa Angelina arrangerer flere unikke udflugter ved Amalfikysten og aktiviteter på hotellet. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Xl Italy Amalfi Drive Tunnel Ocean
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

2 pools, privat strand og spa

Casa Angelina har to mindre pools; en opvarmet pool og en udendørs pool, omgivet af en skøn træterrasse med betagende udsigt, som kan nydes fra en af liggestolene under en parasol.

Selvom I bor højt oppe på en klippeside, skal det ikke forhindre jer i at bade i havet eller slappe af på en strand – Casa Angelina har bygget en privat strand, hævet over vandet, der ligger for bunden af 250 trappetrin. Det er fabelagtigt.

Tilbage på hotellet, kan I også glæde jer til at nyde den lille spa, der bl.a. byder på sauna og massager med skønne udsigter, ligesom I også finder et topmoderne fitnesscenter. 

Himmelsk gastronomi og cocktails ved poolen

En udvendig glaselevator fragter jer direkte op i ”himlen” til Casa Angelinas fantastiske rooftop restaurant Un Piano Nel Cielo, hvor syditalienske specialiteter, friskfanget fisk, en imponerende vinsamling og en fortryllende udsigt danner ramme om skønne aftener og kulinariske opleveler i stearinlysenes skær.

På terrassen ved poolen, finder I Seascape Restaurant og Seascaoe Bar, der sørger for cocktails og mere uformelle måltider fra frokost til aften. Det er også her, at Casa Angelina serverer sin berømte morgenmadsbuffet, der regnes for en af de bedste ved Amalfikysten – den er åben helt til kl. 11 om formiddagen.

Stilrene værelser med udsigt

Casa Angelina har 43 værelser, der fordeler sig på 10 værelseskategorier. Hotellets stilrene og minimalistiske udtryk fortsætter kompromisløst på alle værelserne, der emmer af underspillet chic med komfortable møbler, luksuriøse bomuldsbetræk og plaider i cashmere.

De fleste værelser på Casa Angelina har terrasser – de store suiter har enorme terrasser og de bedste udsigter – mens alle værelser har Wi-Fi, tv og iPads.

Casa Angelina også fire vidunderlige suiter tæt ved stranden, der er indrettet i gamle fiskerhytter. Her bor I tilbagetrukket fra hotellet med tæt adgang til stranden, egen morgenmadsstue og privat butlerservice – for ikke at nævne rå klippevægge helt inde i stuen. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

Børn over 12 år er velkomne på Casa Angelina.

Håndplukkede til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Italy Praiano Amalfi Coast Sunrise
Italien, Europa

Glæd jer til

Luksus og fredfyldt forkælelse ved Italiens smukkeste kyst

Pool, gastronomi og himmelske udsigter på Casa Angelina 5+*

Romantik og italiensk klasse på Grand Hotel Excelsior Vittoria 5*

At nyde skønne Sorrento efter dagsturisterne er taget hjem

Egen bil, så I frit kan udforske Amalfikysten og Campania

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Italien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Italien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.