Xl Italy Praiano Amalfi Coast Sunrise

Luksusferie ved Amalfikysten med egen bil

Luksusferie ved Amalfikysten med egen bil

7 dage fra 28.500 kr.

Kontakt Margit

Tlf. 33 320 320

Luksusrejse til Amalfikysten med suveræne 5* hoteller, gourmetmiddag og egen bil

Mærk vinden i håret, mens I kører på Amalfikysten snoede veje mellem frodige klippesider og skønne landsbyer højt oppe over Italiens Mare Azzuro. Det er en fortryllende verden, og dagen er jeres. Og så har vi ikke engang nævnt hotellerne.

Glæd jer til

 • Luksus og fredfyldt forkælelse ved Italiens smukkeste kyst
 • Pool, gastronomi og himmelske udsigter på Casa Angelina 5+*
 • Romantik og italiensk klasse på Grand Hotel Excelsior Vittoria 5*
 • At nyde skønne Sorrento efter dagsturisterne er taget hjem
 • Egen bil, så I frit kan udforske Amalfikysten og Campania

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Sorrento 2 nætter på Sorrento 2 Højdepunkter Bo med udsigt over Sorrentos historiske havn og lad romantikken blomstre. Bo med udsigt over Sorrentos historiske havn og lad romantikken blomstre.
Praiano 4 nætter på Praiano 4 Højdepunkter Sublim luksus omgivet af hyggelige landsbyer og smukke klippebugter. Sublim luksus omgivet af hyggelige landsbyer og smukke klippebugter.
Xl Italy Amalfi Coast Positano

Luksusferie for to til Amalfikysten med egen bil

Der findes få steder i verden, der rummer så meget skønhed, romantik, charme og klasse på et og samme sted som Amalfikysten. Og det er netop summen af det hele – og ikke de enkelte højdepunkter – der gør dette verdenskendte hjørne af Italien så specielt og vidunderligt.

Derfor har vi lavet en rejse, som giver jer tid og frihed – med egen bil – til bare at være der. Til at udforske, opleve og nyde det hele på jeres egne præmisser. Jeres bil venter på jer ved lufthavnen i Napoli, som I flyver til fra Danmark.

 

To modpoler, som fuldender oplevelsen af Amalfikysten

På denne rejse har vi udvalgt to fabelagtige hoteller, der på hver deres forskellige måder indfanger essensen af Italien– fra fordums klasse til det modernistiske, chikke Italien. I får med andre ord det bedste af begge verdener, der tilsammen fuldender oplevelsen af Amalfikysten.  

Grand Hotel Excelsior Vittoria 5* i Sorrento er indbegrebet af den gamle verdens Belle Epoque, dengang Amalfikysten var en romantisk legeplads for Europas adelige og fineste borgerskab. Her skal I bo to nætter i en vidunderlig Double Garden View Room. I den modsatte ende af den stilmæssige skala, venter der jer fire nætter i et rummeligt Canopy Room på det sublime designhotel Casa Angelina 5+*.

Vi skræddersyer jeres rejse til Amalfikysten

Alt på denne rejse til Amalfikysten kan skræddersys til jeres ønsker. Måske I har lyst til at forlænge jeres ophold på et af hotellerne eller med et tredje hotel ved Amalfikysten – eller et helt andet sted i Italien? Eller vil I gerne ud at sejle, mens I er ved Amalfikysten? Tal med jeres rejserådgiver, så I sammen kan sammensætte den rejse, der lever op til netop jeres drømme. 

Xl Italy Amalfi Coast Casa Angelina Rooftop Terrace Private Dining
Mini Italy Amalfi Coast Casa Angelina La Gavitella Beach
XL Italy Lemons Food Stall
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I flyver fra Danmark til Napoli, hvor jeres bil venter i lufthavnen. Herfra tager det cirka en time at køre til Sorrento, hvor I skal bo de næste to nætter på vidunderlige Grand Hotel Excelsior Vittoria 5*.

Grand Hotel Excelsior Vittoria 5*

Grand Hotel Excelsior Vittoria 5* er ganske enkelt indbegrebet af Sorrento. Hotellet har en særlig klasse, charme og romantik, som henfører den besøgende til en verden af i går. Dengang Sorrento var et uomgængeligt stop på den såkaldte ”Grand Tour” i 1800-tallets Europa.

Det er et fortryllende sted med en skøn placering, som ikke alene byder på fabelagtige udsigter over Napolibugten, men også gør det nemt og bekvemt at gå på opdagelse i Sorrento – også efter alle dagsturisterne igen er taget afsted.

Xl Italy Sorrento Grand Hotel Excelsior Vittoria Pool
Xl Italy Sorrento Grand Hotel Excelsior Vittoria Hotel Gate Entrance
Xl Italy Sorrento Grand Hotel Excelsior Vittoria Sunset

I dag har I hele dagen til at nyde en af Amalfikysten mest romantiske og charmerende byer. Det er ikke uden grund, at digteren Lord Byron ligesom Goethe, Dickens og Tolstoy alle nydelse og inspiration i denne vidunderlige by. Blot for at nævne nogle få.

Xl Italy Amalfi Coast Amalfi Village

Glæd jer til at promenere på Sorrentos stemningsfulde piazzaer og prægtige gader. Oplev en af Italiens skønneste gåture – eller ”passeggiatas” - til Piazza Tasso og nyd f.eks. den lokale specialitet gnocchi alla sorrentina i skyggen af citrontræer efterfulgt af en iskold limoncello.

Og hvis havet lokker, kan I blot tage en elevator fra jeres hotel direkte ned til kajen, hvor bådene står klart til at sejle jer til bl.a. Ischia-øen og Capri.

Xl Italy Capri Anacapri View From Mount Solaro

I dag venter en køretur af en anden verden. I krydser Sorrentohalvøen med kurs mod Casa Angelina 5*, som ligger på sydsiden af halvøen – den side, som ret beset er selveste Amalfikysten. Det er en pragtfuld køretur på den legendariske kystvej Strada Statale 163, som i folkemunde er bedre kendt som The Amalfi Drive.

Xl Italy Amalfi Drive Tunnel Ocean

Køreturen fra Sorrento til Casa Angelina tager cirka en time uden stop, men det er en af de slags ruter, man godt kan bruge lidt længere tid på – I kører bl.a. forbi et væld af skønne udkigssteder, små landsbyer og ikke mindst den skønne by Positano på jeres vej. Men hele området og køreturen er kort sagt fabelagtig. Og det er dagens destination også.  

Casa Angelina 5+*, Praiano

Det er svært at overdrive Casa Angelina 5+*, for det er ganske enkelt et sublimt hotel med en hel fantastisk placering på en klippeskrænt tæt ved den charmerende landsby Praiano.

Her kan I nu glæde jer til fire nætter i en drømmeagtig – nærmest svævende – verden af skønhed og fredfyldt forkælelse. I kan f.eks. begynde med en drink eller lidt at spise på en af hotellets fabelagtige terrasser.

Xl Italy Amalfi Coast Casa Angelina Restaurant Breakfast

De næste tre dage er jeres og jeres alene. Casa Angelina taler nærmest for sig selv og I vil hurtigt mærke den nærmest berusende vægtløshed, som følger med at bo i så enkle og luksuriøse rammer – det føles nærmest som om, at både tid og verden er suspenderet mellem himlen og havet på dette enestående hotel.

Xl Italy Amalfi Coast Casa Angelina Sunset

Men der er også en verden derude. En vidunderlig verden af dramatiske bjergskråninger, klippebugter, skove, strande, snoede veje, broer og ikoniske småbyer, der bare venter på at blive udforsket. I har egen bil og masser af tid.

Xl Italy Amalfi Positano Beach Spiaggia La Porta

Glæd jer f.eks. til Positano, der med sine chikke butikker og glamourøse strandgæster er jetsetternes favorit, mens romantiske Ravello pryder en smuk bjergtop med sine historiske pragtvillaer. Og så er der ikke mindst selveste Amalfi. Og det er kun begyndelsen.

Hør mere med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker forslag til oplevelser og aktiviteter ved Amalfikysten. Måske en tur til søs, så I oplever Amalfikysten fra vandet i egen båd?

Xl Italy Positano Square Statue Restaurants

Jeres ferie ved Amalfikysten er ved vejs ende og efter morgenmad og check-out, kører I tilbage til Napoli, hvorfra I flyver hjem til Danmark.

Xl Italy Amalfi San Pietro Viewpoint Road To Positano
Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Napoli t/r
 • Lufthavnsskatter
 • 1 uges billeje, (VW Golf el. lign) inkl. fri km, skatter, afgifter og alle nødvendige forsikringer
 • 2 nætter på Grand Hotel Excelsior Vittoria 5*, Sorrento. Double Garden View Room, inkl. morgenmad
 • 4 nætter på Casa Angelina 5+*, Praiano. Canopy Room, inkl. morgenmad

Voksenpris

Pris per person ved 2 voksne
WEB - Luksusferie ved Amalfikysten med egen bil
RejseperiodeDobbelt
24.07.24 ‑ 31.07.2452.000‑54.000
01.08.24 ‑ 30.09.2444.000‑46.000
01.10.24 ‑ 31.10.2434.000‑36.000
01.11.24 ‑ 03.11.2429.000‑31.000
01.04.25 ‑ 14.05.2528.000‑30.000
15.05.25 ‑ 31.05.2540.000‑42.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda Rejseforsikring
 • Turistskat på 4 euro pr. person pr. dag. Betales til hotellet
 • Lokale miljøskatter: miljøskatten Levy er optil 8 eur pr. person pr. nat (for 13 år og opefter)

Bemærk

 • Muligt at opgradere til Romantic Room på Casa Angelina og få balkon med blændende havudsigt. Snak med din rejserådgiver om det helt rigtige for jer.
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Italien

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Italien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.