Xl Italy Florence Hotel Savoy Destination Florence

Hotel Savoy, Firenze

Romantisk. Forførende. Og på alle måder uimodståelig. Firenze er Italiens ypperste mesterstykke. Det er renæssancens vugge. Det er Michelangelo og Botticellii. Det er Uffizi-galleriet, toscansk gastronomi, udsøgte vine og guldsmedene på Ponte Vecchio. Det er følelsen af at vågne op på Hotel Savoy - med udsigt til Brunelleschis eventyrlige Duomo, der rejser sig over byens røde teglstenstage.

Hotel Savoy vender direkte ud til skønne Piazza della Repubblica og her bor kun få minutters gang til bl.a. Ponte Vecchio og domkirken med Brunelleschis ikoniske Duomo. For blot at nævne to af byens ikoner.

Stilfuld forkælelse med perfekt beliggenhed

Der er kun få steder i verden, om nogen, der så ubesværet blander kunst, charme, nydelse og livets små glæder, som Firenze gør. 

Renæssancebyen er et eventyrligt skatkammer af sublime kunstværker, charmerende kapeller med levende lys, suveræne museer, paladser, kirker med fortryllende fresco-malerier, restauranter, modehuse og uforlignelige håndværkstraditioner, der kan opleves i byens mange familieejede botteghe (butikker). Firenze er en drøm af en by. Og Hotel Savoy er alt det, som drømme er lavet af.

Faciliteter og services

Ikonisk luksushotel i hjertet af Firenze

Et studie i italiensk design

Hotel Savoy tilhører den eksklusive Rocco Forte-gruppe, som er garant for italiensk design, kvalitet og luksus, når det er allerbedst. Glæd jer til at nyde et fortryllende univers, gennemtænkt og designet af Laudomia Pucci og Olga Polizzi, der har formået at skabe et ægte stilikon med afsæt i de bedste italienske traditioner og materialer. Her er intet overladt til tilfældighederne - alligevel føles det fuldkomne resultat som det mest naturlige i verden. Med det stilfulde strejf af glamour, som er Italien.  

Italiensk gastronomi med udsigt til Duomoen

Hotel Savoys afslappede, bistro-agtige restaurant Irene er det perfekte sted at nyde en cocktail, gerne på den skønne terrasse med udsigt over piazzaen og Duomoen, mens morgenmad, frokost og middag står i Italiens tegn, alt sammen under vingerne af den berømte chefkok Fulvio Pierangelini – glæd jer til et befriende ærligt køkken med fokus på årstidens råvarer og ligefremme, enkle tilberedninger i det italienske køkkens reneste ånd.        

Fitnesscenter og roadtrips med Ferrari

Hotel Savoy har et moderne fitnesscenter I kælderen, men ellers er det ude i byen, at alle oplevelserne venter på jer. Og I Firenze står oplevelserne i kø. Hotellets venlige personale hjælper altid med tips lige som Hotel Savoy arrangerer en række eksklusive udflugter i Firenze og omegn som f.eks. skræddersyede roadtrip i en Ferrari, private byvandringer i Firenze og eksklusive besøg til slotte, parker og botaniske haver i Toscana. Hør med jeres rejserådgiver om aktuelle udflugter med Hotel Savoy i Firenze.

Skønne værelser og suiter

Hotel Savoy har 80 stilfulde værelser og suiter, der fordeler sig på 9 værelseskategorier, der enten har udsigt til Firenze historiske bymidte eller Piazza della Repubblica og Duomoen!

Værelserne spænder fra en elegant Superior Room (25-30 m2) med parketgulv og fransk altan til f.eks. en Junior Deluxe Suite (40-50 m2) med et raffineret dagligstueområde og udsigt til Duomoen.

Alle værelserne har skønne tapeter, luksuriøse møbler i rolige paletter, marmorbadeværelser med økologiske plejeprodukter, samt Wi-Fi, Smart Tv, minibar, te/kaffekøkken og aircondition. Der er mulighed for forbundne værelser, hvis man rejser som familie.

Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.   

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Italien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Italien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.