• Det smukke Toscana, Italien
 • Giottos klokketårn og Brunelleschis kuppel troner majestætisk over Firenze, Italien
 • Det berømte ovale torv i Lucca i Toscana
 • Piazza dei Miracoli og det skæve tårn i Pisa i Toscana

Rejser til Toscana

Få en skræddersyet rejse med fly, hotel og billeje i Toscana

Skøn natur med vingårde og grønne marker

Firenzes overvældende kunst og arkitektur

Romantiske middelalderbyer

Landlig idyl og sydlandsk storbypuls

Unikke hoteller håndplukket til jer

Læs mere

Når I rejser til Toscana med Nyhavn Rejser, får I et detaljeret rejseprogram med flybilletter, hotel og tips til de mest unikke seværdigheder. Men her kan I allerede læse mere om de oplevelser, der venter jer på en ferie i Toscana.

Toscana-ferie i renæssancens ånd

En rejse til Toscana er en rejse til det moderne Europas vugge. Intet andet sted udfolder renæssancen sig så intenst som her i dens føderegion, og en ferie i Toscana kan ikke undgå at blive i ægte renæssance-ånd, hvor dannelse og livsnyderi går hånd i hånd.

Firenze - Toscanas hovedstad

Jeres Toscana-rejse bør som minimum indeholde en dagstur til Firenze, hvor skulpturer, kirker og palæer på ethvert gadehjørne vidner om Mediciernes enorme velstand og magt. Den farvestrålende domkirke med Brunelleschis kuppel, Arno-floden med guldsmedene på Ponte Vecchio og Piazza della Signoria med det borglignende rådhus og de svulstige statuer kan alle opleves på en rolig spadseretur rundt i Firenze.

Ønsker I også at se Michelangelos David på Galleria dell’Academia og Botticellis Venus på Galleria degli Uffizi, skal jeres besøg planlægges lidt nøjere og billetterne helst reserveres på forhånd. Tal med jeres rejserådgiver om mulighederne.

Toscanas romantiske middelalderbyer

Toscana er spækket med charmerende byer, hvis røde teglstenstage lyser op på lang afstand i det grønne landskab. Her er fire af de smukkeste.

San Gimignano

I modsætning til Firenze er renæssancen gået helt forbi San Gimignano. Den lille bjergtop med de karakteristiske 14 tårne gemmer på en af Italiens mest intakte middelalderbyer, hvor de fleste kirker, palæer og befæstninger kan dateres helt tilbage til San Gimignanos storhedstid i 10-1200-tallet. En spadseretur uden for byen byder på spændende borgruiner og vidunderlige udsigter over det toscanske landskab.

Lucca

Lucca er ubetinget en af Italiens, hvis ikke Europas smukkeste byer. Bag de kraftige fæstningsmure gemmer sig snørklede, smalle stræder flankeret af mondæne villaer, over 1200 år gamle kirker og de traditionelle okkerfarvede byhuse. Nyd en cappucino i morgensolen på det centrale torv, der er et ombygget amfiteater fra romersk tid.

Siena

Sienas historiske bymidte er én af i alt syv toscanske lokaliteter, der optræder på UNESCO’s verdenskulturarvsliste. Særligt bemærkelsesværdig er Sienas centrale plads, Piazza del Campo, hvor der hver sommer afholdes to legendariske hestevæddeløb. Gå også en tur ad hovedgaden Via di Città, hvor velholdte middelalderpalæer ligger side om side med eksklusive modebutikker.

Pisa

Kombinationen af moderne italiensk storbyliv og legendarisk renæssancearkitektur giver Pisa en helt særlig puls. Det Skæve Tårn og domkirken på Campo dei Miracoli er de altoverskyggende trækplastre, men afsæt også tid til at spadsere langs Arno-floden og udforske Pisas centrum, hvor atmosfæren er langt mere autentisk, og middelaldergaderne vidunderligt fri for turister.

Udforsk Toscanas vingårde

Brunello, Chianti og Vin Santo hører alle hjemme i Toscana, og I skal kun få kilometer uden for bygrænsen, før vinstokkenes grønne rækker strækker sig i alle retninger. Besøgende er varmt velkomne på de fleste vingårde, hvor der som oftest både er mulighed for vinsmagning og rundvisning i marken. Tal med jeres rejserådgiver om jeres ønsker, så finder vi den rette vingård til jer.

Hotel i Toscana

Tal med jeres rejserådgiver om de forskellige overnatningsmuligheder i Toscana. For den ultimative Toscana-oplevelse anbefaler vi hotel COMO Castello del Nero 5*, der er indrettet med Michelin-restaurant og spa i et slot fra 1100-tallet.

Hvordan er vejret i Toscana?

Sommermånederne juli-august er klart de varmeste med temperaturer op mod 30 grader. Men allerede fra april/maj er vejret i Toscana tørt og solrigt med behagelige temperaturer, og det holder sig stabilt et godt stykke ind i oktober. Om vinteren er vejret regnfuldt og køligt, men aldrig koldt efter danske forhold.

Hvornår er det bedst at rejse til Toscana?

Hvornår det er bedst at rejse til Toscana, afhænger af hvad I vil foretage jer i ferien. I højsommeren er der trængsel og meget varmt i de større byer, så påsken eller efterårsferien kan være at foretrække, hvis I vil på sightseeing med børnene. Det tidlige forår og sene efterår er ideelt for jer, der ikke er afhængige af skoleferierne, og som gerne vil undgå det største turistmylder. Pool og landlig idyl kan nydes hele sæsonen.

Få et skræddersyet program for rejsen til Toscana

Jeres personlige rejserådgiver arrangerer alt flybilletter til overnatning og transport på Toscana-rejsen, så I blot skal pakke kufferten og glæde jer til at opleve Toscana med hjerne og hjerte. Kontakt os nu for et uforpligtende rejseforslag.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp til jeres rejse til Toscana

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Toscana i Italien. Skal det være en romantisk rejse for to eller for hele familien? Vores rejserådgivere har personligt boet på og håndplukket hoteller i Toscana ud fra stemning og beliggenhed. Ring og tal med dem om rejser til Toscana, andre hoteller og oplevelser. Ring 33 18 88 54

Vores kunder siger

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.