XL Italy Mazzaro Sea Palace Superior Room Balcony
Taormina, Sicilien

Mazzaro Sea Palace

Private terrasser, pool og italiensk gastronomi direkte ud til stranden i Taormina

Mazzaro Sea Palace ligger på en fortryllende strækning af den sicilianske kyst, direkte ud til Taormina-bugten, hvor I bor med skønne terrasser, gudesmuk udsigt, personlig service, stor pool, spa og italiensk gastronomi med blot 10 minutters gang til Taorminas historiske bydel.

Moderne luksushotel med fantastisk beliggenhed

Et ægte siciliansk strandhotel

På overfladen ligner Mazzaro Sea Palace et klassisk italiensk strandhotel fra de gyldne dage – mellemstor størrelse, skønne terrasseniveauer på en kystskråning, store parasoller og den vidunderlige lido-stemning, som kun findes i Italien. Men Mazzaro Sea Palace skiller sig alligevel ud på et afgørende punkt. Faktisk to punkter. Det høje niveau, der senest fik endnu en opgradering i 2017 – og en helt mageløs beliggenhed direkte ud til Mazzaro-bugten – med en høj klippepynt i hver ende af stranden.

Hotellet udnytter til fulde beliggenheden med et vidunderligt terrasseområde og balkoner på alle værelser – for ikke at nævne den skønne sandstrand med solsenge og parasoller lige foran. Det kan ikke gøres meget bedre.

Gåafstand til eventyrlige Taormina

Men én ting er at bo indhyllet i Middelhavets farver, dufte og al den sicilianske feriestemning, man kan ønske sig. En anden er alt det, I kan opleve i nærheden. Det tager ikke mere end 10 minutter at gå til den gamle bydel i Taormina, der byder på et væld af lokale restauranter og caféer, hyggelige stræder med smuk arkitektur og ikke mindst byens velbevarede græske teater fra det 3. århundrede f.Kr.

Det gamle teater ligger på en bakketop, hvor der venter jer en storslået panoramaudsigt over det azurblå Ioniske Hav og den majestætiske vulkan, Etna. Det er et fantastisk sted at opleve solnedgangen, inden I begiver jer ned til byen for at nyde en autentisk siciliansk middag – hvis I kan slippe hotellets skønne restauranter for en aften. I løbet af sommeren er Taormina vært for flere kulturelle begivenheder, herunder musikfestivaler, teaterforestillinger og koncerter, der tiltrækker kunstnere fra hele verden.

XL Italy Mazzaro Sea Palace Beach Sunbeds
XL Italy Mazzaro Sea Palace Almare Bar Terrace
XL Italy Mazzaro Sea Palace Almare Bar Terrace Food
Det kan I se frem til

Siciliansk gastronomi, spa og værelser med gudesmuk udsigt

Sicilianske madtraditioner med moderne kant

Mazzaro Sea Palace har to restauranter og en bar.

Restaurant Blum er hotellets fine dining restaurant, hvor lokal inspiration møder et eksperimenterende, moderne køkken med afsæt i gode lokale råvarer – middagen serveres på gennemsigtige borde ved vandkanten, så de gastronomiske anretninger og bugtens eventyrlige stemning virkelig får lov at træde frem.    

Restaurant Armònia drives af den unge og talentfulde chefkok Riccardo Fazio, der på bedste sicilianske manér har havet og dagens friske fangst i centrum for sine kreationer – glæd jer til farverige og sprudlende madoplevelser, der er skabt med stor stolthed over Siciliens bedste delikatesser og traditioner.   

På Mazzaro Sea Palace kan I også nyde jeres middag i stearinlysets skær på terrassen i jeres eget værelse - uanset, hvad I vælger, er hotellets afdæmpede og diskrete klaverbar Almarè Bar altid et dejligt sted at afrunde dagen – lad bartenderen overraske jer med en af husets kreationer eller gå på opdagelse i vinkortet med skønne og sjældne vine fra Etna-regionen.

Spa, pool og et væld af aktiviteter

Mazzaro Sea Palace har en skøn Beach Club og ikke mindst en pool, der er større, end den I finder hos nogle af nabohotellerne i området – I kan også glæde jer til at nyde den skønne spa Hyd'Or, mens det moderne fitnesscenter har åbent alle døgnets 24 timer.   

Området omkring Taormina inviterer også til at væld af aktiviteter – jeres hotel arrangerer alt fra cykelture i bjergene og hesteridning til sejlads, dykning og vinsafari. Der er også tennisbaner tæt på, ligesom I finder en 18-hullers golfbane på Etnas skråninger, blot 30 km fra hotellet.

Værelser og suiter med balkon

Mazzaro Sea Palace har moderne 70 værelser, der fordeler sig på 7 kategorier – fra et Superior Room på 27m2 til en Suite with Pool på 47 m2 med plads til 4 gæster. Alle værelser har terrasse eller balkon med vidunderlig udsigt over havet og bugten. Der er naturligvis også minibar, Nespresso-maskiner, tv og aircondition på samtlige værelser.

Vi anbefaler bl.a.

Superior Room (27 m2, 3 gæster) med balkon og havudsigt.

Deluxe Room (29 m2, 3 gæster) med balkon og havudsigt. Disse værelser er lidt større og kan forbindes til hinanden, hvis I rejser med børn og familie.

Suite with Pool (47 m2, 4 gæster), der har to separate værelser, privat terrasse med plunge pool og solsenge, samt et større badeværelse i marmor.

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Italy Vulcano Hotel Therasia Resort Pool Candles Couple Sunset
Sicilien, Italien, Europa

Glæd jer til

Taorminas charmerende stemning

5* boutiquehotel ud til vandet

Enestående solnedgange og idyl på Vulcano

Michelin-gastronomi på Therasia Resort Sea & Spa 5*

Spabehandlinger og termiske mudderbade

XL Italy Le Calette Resturant Calette Reef Evening
Sicilien, Italien, Europa

Glæd jer til

Eventyrlig stemning, arkitektur og lokalt liv i Taormina

Charmerende Cefalú, en af Siciliens smukkeste byer

To skønne 5* boutiquehoteller direkte ud til Middelhavet

Ægte siciliansk feriestemning med gastronomi, spa, pool og aktiviteter

Egen bil til at udforske vingårde, vulkanen Etna og meget mere

Tal med ekspert

Vi skræddersyer rejser til Italien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Italien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.