XL Italy Sicily Hotel Villa Sant Andrea Breakfast With Sea View
VI SKRÆDDERSYER JERES REJSE TIL ITALIEN

Rejser til Sicilien

Oplev Nyhavn Rejsers Sicilien

Turkisblåt hav, ruiner og vulkan

Sicilien er et farverigt miks af stoiske ruiner og livlige småbyer med det turkisblå Middelhavet og vulkanen Etna som konstante bagtæpper. Vi sørger for et skræddersyet rejseprogram med fly, hotel og bil, så I kan rejse til Sicilien og nyde alt det bedste, som Middelhavets største ø kan tilbyde.

  • Smukke sandstrande og lido-bade
  • Tempel-dalen med verdens mest velbevarede antikke monumenter
  • Vandreture på Etna
  • Siciliansk gastronomi og gæstfrihed
  • Håndplukkede luksusrejser til unikke hoteller

Sicilien i Italien er levende historie

Når I rejser på ferie til øen Sicilien i Italien, oplever I ægte hjertevarme og en traditionsrig kultur, der bygger på mere end 10.000 års begivenhedsrig historie.

Græske og romerske oldtidsmonumenter troner over moderne storbyer side om side med normanniske kirker og arabiske fæstningsværker. Og over det hele troner Etna, den majestætiske vulkan, der er et must at opleve, hvis I holder ferie på Siciliens nordøstkyst.

Taormina - I Etnas skygge

Her finder I Taormina, en traditionsrig ferieby med eksklusive lido-bade, spændende specialbutikker og okkerfarvede huse klædt i bougainvillea og efeu.

Etnas grønne profil kan ses fra det meste af byen. Besøg også det antikke græske amfiteater over Taormina, hvor der i sommermånederne jævnligt opføres teaterforestillinger og koncerter i solnedgangen.

Voksne livnydere kan bo på det fantastiske Belmond Grand Timeo 5* i Taormina, hvor I bor med direkte udsigt til Etna i udsøgte omgivelser. Eller med en luksusrejse til det charmerende The Ashbee Hotel 5*, en fredfyldt perle i gåafstand til byen.

Vandring på Etna

Årtusinders lava har gjort jorden på Etnas skråninger særligt mineralholdig, og en vandretur på vulkanen byder derfor på en overdådig flora og fauna - foruden den ene betagende udsigt efter den anden. 

Selv om vulkanen stadig er aktiv, kan I trygt vandre på Etna i selskab med en lokalkendt guide. Tal med jeres rejserådgiver om mulighederne.

Mød vores eksperter

Eftersom Sicilien er en udpræget badeferiedestination, er det afgørende, at I booker det rette resort. Tal derfor med vores rejserådgivere, som har håndplukket alle vores Sicilien-hoteller og derfor kan vejlede jer grundigt om, hvor I får den bedste ferie ud fra jeres ønsker. Få et rejseforslag, hvor vi skræddersyr rejsen for jer - eller vælg en pakkerejse, hvor flybilletter, transfer (eller billeje) samt hotel er inkluderet i prisen, så I selv blot skal pakke kufferten.

Håndplukket til jer

Udvalgte rejser
til Sicilien

Xl Italy Vulcano Hotel Therasia Pool Sunset
Sicilien, Italien, Europa

Glæd jer til

Michelin-gastronomi og skønne spaoplevelser

Romantik på Therasia Resort Sea & Spa 5*

UNESCO-beskyttet natur på Vulcano

Oplev charmerende Palermo på skønne Villa Igiea 5*

Verdura Resort 5*, Sicilien med strand og golf

XL Italy Vulcano Hotel Therasia Resort Pool Candles Couple Sunset
Sicilien, Italien, Europa

Glæd jer til

Taorminas charmerende stemning

5* boutiquehotel ud til vandet

Enestående solnedgange og idyl på Vulcano

Michelin-gastronomi på Therasia Resort Sea & Spa 5*

Spabehandlinger og termiske mudderbade

XL Italy Sicily Verdura Resort Main Pool
Sicilien, Italien, Europa

Strandluksus på Sicilien

8 dage fra

16.000 kr.

Glæd jer til

Gennemført luksus for familier og par

Strand og pool til afslapning

Spa og gastronomi i særklasse

Siciliens bedste golfbaner

Fiskerlejet Sciacca og Tempeldalens antikke monumenter

XL Italy Le Calette Resturant Calette Reef Evening
Sicilien, Italien, Europa

Glæd jer til

Eventyrlig stemning, arkitektur og lokalt liv i Taormina

Charmerende Cefalú, en af Siciliens smukkeste byer

To skønne 5* boutiquehoteller direkte ud til Middelhavet

Ægte siciliansk feriestemning med gastronomi, spa, pool og aktiviteter

Egen bil til at udforske vingårde, vulkanen Etna og meget mere

Sciacca - Siciliens oversete perle

Vil I væk fra den gængse turistrute, skal I holde ferie ved Sciacca på Siciliens sydkyst. Området her er øens mest uspolerede og byder på en række dejlige strande. Charmerende Sciacca er et hyggeligt, lille fiskerleje med gamle termiske kilder, som har været besøgt siden græsk og romersk tid.

Her er også et rigt kunstnermiljø, og smukke kakler og keramik ses overalt i gadebilledet. I den lille havn finder I flere små fiskerestauranter, hvor dagens ret serveres frisk fra havet.

Til badeferien anbefaler vi klart luksushotellet Verdura Resort 5* uden for Sciacca, der bl.a. kan bryste sig af 2 km hvid, skøn sandstrand og Siciliens bedste golfbaner.

Seværdigheder i Agrigento og Tempeldalen

Sciccias naboby, Agrigento, er så rig på oldtidsmonumenter, at området uden for byen har fået navnet Valle dei Templi, Tempeldalen (selv om monumenterne egentlig er beliggende på et højdedrag). Hele syv græsk-romerske templer i varierende forfatning er udgravet i området.

Fra det jordskælvshærgede Herkules-tempel til Concordia-templet, der er et af verdens mest velbevarede doriske templer og som sådan har bidraget med skelsættende viden om romersk arkitektur og gudedyrkelse.

Concordia-templet er i øvrigt viet til den romerske gudinde for harmoni og fordragelighed, og når I står her og skuer over det sicilianske landskab, vil I virkelig mærke freden sænke sig over jer.

Palermo - Siciliens hovedstad

Efter ankomst til Sicilien, er der mange, der kun oplever Palermo gennem bilruderne fra og til lufthavnen. Men det er synd og skam, og hvis I har mod på en dosis siciliansk storbycharme med alt, hvad der dertil hører af liv i gaden, er Palermo virkelig et besøg værd.

Fønikernes, normannernes og arabernes skiftende overherredømme har sat sit helt eget præg både på Palermos gadebillede og lokale køkken, og også svulstige fontæner og barokke kirker pryder hovedgaderne i det historiske centrum.

En slentrettur ad den mondæne boulevard Via della Libertá fører jer forbi trendy mærkevarebutikker og caféer, mens I i den helt anden ende af skalaen kan besøge Palermos farverige gademarkeder i bydelen Albergheria og omkring Piazza San Domenico.

Verdens Vildest Vulkaner Etna Sicily
Håndplukket til jer

Udvalgte hoteller
på Sicilien

På Sicilien kan I booke hoteller i alle tænkelige prisklasser, udformninger og nær enestående natur. Men især på de UNESCO-beskyttede Lipariske Øer, der ligger ud for Siciliens nordøstlige kyst, er naturen helt unik.

Hold ferie på den vulkanske ø Vulcano, hvor I bliver forkælet med fantastisk mad og spa på romantiske Therasia Resort Sea & Spa 5*.

Xl Italy Sicily Taormina The Ashbee Hotel Garden

Hvordan er vejret på Sicilien?

Det sydlige Siciliens klima byder på varme somre og lunt forår og efterår. I juli er lufttemperaturen ca. 23-29 grader og badevandstemperaturen ca. 25 grader. I maj og oktober ligger lufttemperaturen på ca. 18-22 grader og badevandstemperaturen ligeledes på ca. 22 grader. Temperaturerne omkring Taormina er en smule højere.

Hvornår er det bedst at rejse til Sicilien?

Sicilien er et oplagt rejsemål i skolernes sommerferie, fordi temperaturerne aldrig bliver ubærligt høje. Hvis I vil vandre på Etna i ferien, kan vi anbefale jer at rejse om foråret, når hele vulkanen står i blomst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Italien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Italien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.