• Nyd udsigten til vulkanen Etna på Sicilien
 • Udsigt over Agrigento og Concordia-templet i Valle dei Templi på Sicilien, Italien
 • Taormina med Etnas rygende top i baggrunden. Sicilien, Italien
 • Villa Sant'Andrea 5*, Taormina Mare, Sicilien

Rejser til Sicilien

Oplev Sicilien på skræddersyet rejse med fly, hotel og bil

Smukke sandstrande og lido-bade

Tempel-dalen med verdens mest velbevarede antikke monumenter

Vandreture på Etna

Siciliansk gastronomi og gæstfrihed

Håndplukkede luksusrejser til unikke hoteller

Læs mere

Sicilien er et farverigt miks af stoiske ruiner og livlige småbyer med det turkisblå middelhav og vulkanen Etna som konstante bagtæpper. Vi sørger for et skræddersyet rejseprogram med fly, hotel og bil, så I kan rejse til Sicilien og nyde alt det bedste, som Middelhavets største ø kan tilbyde.

Sicilien i italien er levende historie

Når I rejser på ferie til øen Sicilien i Italien, oplever I ægte hjertevarme og en traditionsrig kultur, der bygger på mere end 10.000 års begivenhedsrig historie. Græske og romerske oldtidsmonumenter troner over moderne storbyer side om side med normanniske kirker og arabiske fæstningsværker. Og over det hele troner Etna, den majestætiske vulkan, der er et must at opleve, hvis I holder ferie på Siciliens nordøstkyst.

TAORMINA - I ETNAS SKYGGE

Her finder I Taormina, en traditionsrig ferieby med eksklusive lido-bade, spændende specialbutikker og okkerfarvede huse klædt i bougainvillea og efeu. Etnas grønne profil kan ses fra det meste af byen. Besøg også det antikke græske amfiteater over Taormina, hvor der i sommermånederne jævnligt opføres teaterforestillinger og koncerter i solnedgangen.

Voksne livnydere kan bo på det fantastiske Belmond Grand Timeo 5* i Taormina, hvor I bor med direkte udsigt til Etna i udsøgte omgivelser. Eller med en luksusrejse til det charmerende The Ashbee Hotel 5*, en fredfyldt perle i gåafstand til byen.

Vandring på Etna

Årtusinders lava har gjort jorden på Etnas skråninger særligt mineralholdig, og en vandretur på vulkanen byder derfor på en overdådig flora og fauna - foruden den ene betagende udsigt efter den anden. Selv om vulkanen stadig er aktiv, kan I trygt vandre på Etna i selskab med en lokalkendt guide. Tal med jeres rejserådgiver om mulighederne.

SCIACCA - SICILIENS OVERSETE PERLE

Vil I væk fra den gængse turistrute, skal I holde ferie ved Sciacca på Siciliens sydkyst. Området her er øens mest uspolerede og byder på en række dejlige strande. Charmerende Sciacca er et hyggeligt, lille fiskerleje med gamle termiske kilder, som har været besøgt siden græsk og romersk tid. Her er også et rigt kunstnermiljø, og smukke kakler og keramik ses overalt i gadebilledet. I den lille havn finder I flere små fiskerestauranter, hvor dagens ret serveres frisk fra havet.

Til badeferien anbefaler vi klart luksushotellet Verdura Resort 5* uden for Sciacca, der bl.a. kan bryste sig af 2 km hvid, skøn sandstrand og Siciliens bedste golfbaner.

seværdigheder i AGRIGENTO OG TEMPELDALEN

Sciccias naboby, Agrigento, er så rig på oldtidsmonumenter, at området uden for byen har fået navnet Valle dei Templi, Tempeldalen (selv om monumenterne egentlig er beliggende på et højdedrag). Hele syv græsk-romerske templer i varierende forfatning er udgravet i området. Fra det jordskælvshærgede Herkules-tempel til Concordia-templet, der er et af verdens mest velbevarede doriske templer og som sådan har bidraget med skelsættende viden om romersk arkitektur og gudedyrkelse.

Concordia-templet er i øvrigt viet til den romerske gudinde for harmoni og fordragelighed, og når I står her og skuer over det sicilianske landskab, vil I virkelig mærke freden sænke sig over jer.

Palermo - Siciliens hovedstad

Efter ankomst til Sicilien, er der mange, der kun oplever Palermo gennem bilruderne fra og til lufthavnen. Men det er synd og skam, og hvis I har mod på en dosis siciliansk storbycharme med alt, hvad der dertil hører af liv i gaden, er Palermo virkelig et besøg værd. Fønikernes, normannernes og arabernes skiftende overherredømme har sat sit helt eget præg både på Palermos gadebillede og lokale køkken, og også svulstige fontæner og barokke kirker pryder hovedgaderne i det historiske centrum.

En slentrettur ad den mondæne boulevard Via della Libertá fører jer forbi trendy mærkevarebutikker og caféer, mens I i den helt anden ende af skalaen kan besøge Palermos farverige gademarkeder i bydelen Albergheria og omkring Piazza San Domenico.

Hotel på de lipariske øer

På Sicilien kan I booke hoteller i alle tænkelige prisklasser, udformninger og nær enestående natur. Men især på de UNESCO-beskyttede Lipariske Øer, der ligger ud for Siciliens nordøstlige kyst, er naturen helt unik. Hold ferie på den vulkanske ø Vulcano, hvor I bliver forkælet med fantastisk mad og spa på romantiske Therasia Resort Sea & Spa 5*.

Hvordan er vejret på Sicilien?

Det sydlige Siciliens klima byder på varme somre og lunt forår og efterår. I juli er lufttemperaturen ca. 23-29 grader og badevandstemperaturen ca. 25 grader. I maj og oktober ligger lufttemperaturen på ca. 18-22 grader og badevandstemperaturen ligeledes på ca. 22 grader. Temperaturerne omkring Taormina er en smule højere.

Hvornår er det bedst at rejse til sicilien?

Sicilien er et oplagt rejsemål i skolernes sommerferie, fordi temperaturerne aldrig bliver ubærligt høje. Hvis I vil vandre på Etna i ferien, kan vi anbefale jer at rejse om foråret, når hele vulkanen står i blomst.

få et rejsetilbud til sicilien

Eftersom Sicilien er en udpræget badeferiedestination, er det afgørende, at I booker det rette resort. Tal derfor med vores rejserådgivere, som har håndplukket alle vores Sicilien-hoteller og derfor kan vejlede jer grundigt om, hvor I får den bedste ferie ud fra jeres ønsker. Få et rejseforslag, hvor vi skræddersyr rejsen for jer - eller vælg en pakkerejse, hvor flybilletter, transfer (eller billeje) samt hotel er inkluderet i prisen, så I selv blot skal pakke kufferten.

Udvalgte hoteller på Sicilien

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Få hjælp af eksperter til jeres rejse til Sicilien

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Sicilien i Italien. Vores rejserådgivere har personligt udforsket Sicilien og nøje udvalgt hoteller ud fra stemning og beliggenhed væk fra masseturismen. Ring og få hjælp til en rejse til Sicilien i Italien. Ring 33 18 88 54

Vores kunder siger

99% Er glade for os som rejsearrangør
93% Vurderer vores service som god eller fremragende
97% Vil anbefale os til venner og familie
Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vejledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv. Vi tager os god tid til at lære jer at kende, så I er sikre på, at alle jeres behov bliver imødekommet. Og jeres rejse planlægges ned til mindste detalje for at sikre, at alting går op i en højere enhed. Derfor vender vores kunder tilbage til os igen og igen.
Baseret på 11.119 besvarelser

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.