Xl Italy Rome Villa Agrippina Gran Melia Amaro Wine And Cocktails
Rom, Italien

Villa Agrippina Gran Melia

Elegant og fredfyldt luksusresort i hjertet af Rom

Skønne haver, pools, gastronomi, spa og udsigt over Rom. Få minutters gang til Vatikanet, Peterskirken og det hippe Trastevere-kvarter. Og pragtfulde rammer i et ombygget kloster fra 1700-tallet. Velkommen til Villa Agrippina Gran Meliá.

Fabelagtigt luksusresort tæt på Vatikanet

Skønne haver, pools, gastronomi, spa og udsigt over Rom. Få minutters gang til Vatikanet, Peterskirken og det hippe Trastevere-kvarter. Og pragtfulde rammer i et ombygget kloster fra 1700-tallet. Velkommen til Villa Agrippina Gran Meliá.

Villa Agrippina Gran Meliá tilhører den anerkendte spanske hotelkæde Meliá og har til huse i et ombygget kloster fra 1790’erne, der blev bygget på samme sted, hvor den romerske Kejser Neros mor engang boede.

Lige syd for resortet, på toppen af bakken, finder I Belvedere del Gianicolo, et historisk udkigssted med fabelagtig panoramaudsigt over Rom – og ti minutters gang længere sydpå, ligger Roms livlige og hippe Trastevere-kvarter med sine skønne caféer, restauranter, gallerier og butikker.  

Klassisk luksus og sofistikeret elegance

Villa Agrippina Gran Meliá kombinerer på mesterlig vis traditionelle dyder og luksus med en underspillet og sofistikeret elegance, som på en gang føles meget kosmopolitisk og tro mod stedets historie som kloster.

Resortet har et enkelt og nærmest asketisk udtryk, der komplimenteres af glamourøse og luksuriøse detaljer som velourmøbler, marmorflader og massive romerske masker, der med stoiske blikke beskuer de stilrene og fredfyldte rum. Den ophøjede og rolige stemning fortsætter udenfor i de luftige, grønne omgivelser med skyggefulde træer, store græsplæner, masser af luft og to skønne pools. Lige midt i Rom.

Xl Italy Rome Villa Agrippina Gran Melia Pool
Xl Italy Rome Villa Agrippina Gran Melia Liquid Garden Pool
Xl Italy Rome Villa Agrippina Gran Melia Spa Pool Relax Area
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Suveræn spa i samarbejde med Clarins

Det største højdepunkt på Villa Agrippina Gran Meliá er måske resortets fabelagtige spa My Blend by Clarins, der som navnet antyder er skabt i samarbejde med det franske hudplejefirma Clarins.

Glæd jer til professionelle ansigt- og kropsbehandlinger i stemningsfulde omgivelser med bl.a. tyrkisk bad, sauna og private dampbade. Her finder I også resortets fitnesscenter, hvor I bl.a. har mulighed for private yogatimer og privat træning med egen fitnessinstruktør. Spaen er åben for gæster over 16 år.

To restauranter - og tre i højsæson

Italiensk gastronomi er ikke så overraskende omdrejningspunktet for resortets to fortrinlige restauranter Amaro og Ossimoro – sidstnævnte er kun åben i højsæsonen – mens Liquid Garden sørger for lette måltider, snacks og cocktails ved poolen udenfor. Her kan man nemt blive siddende til langt ude på aftenen – sammen med de trofaste lokale fans, der særligt om sommeren finder vej fra hele byen.     

Stort udvalg af skønne værelser

Villa Agrippina Gran Meliá har hele 16 værelseskategorier, der starter med de mindre, men smukke Deluxe Rooms (23 m2), der som alle de øvrige værelseskategorier smagfuldt indrettet i naturlige paletter med flotte trægulve, elegante badeværelser, moderne klassiske møbler og grandiose vægmotiver med udsnit af renæssancemalerier.

Nogle værelser har udsigt til hotellet og haverne, mens andre har udsigt til byen eller har egen gårdhave eller terrasse. Alle værelser har Wi-Fi, tv, aircondition og minibar. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

Vidunderlig have med pools

Villa Agrippina har en vidunderlig have med masser albuerum, høje træer og 2 pools, som byder på ren velvære og afslapning efter en dag med oplevelser i Rom. Hoteller med pools er et sjældent fund i Rom, men vær opmærksom på at de 2 pools ikke er opvarmede, og de er lukkede i lavsæsonen. Dvs. fra medio oktober til april afhængig af vejret.  

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Italien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Italien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.