Xl Italy Rome Forum Romanum Ruins Sunrise
VI SKRÆDDERSYER JERES REJSE TIL ITALIEN

Rejser til Rom

Oplev Nyhavn Rejsers Rom

Historiske vingesus og uimodståelig charme

En rejse til Rom er en rejse til en af verdens mest charmerende og romantiske hovedstæder. Rom taler næsten for sig selv. Storslået, stilfuld og selvsikker, men samtidig jordnær, charmerende og skabt til det gode liv, som få andre steder.

De fleste rejser til Italien begynder i landets fortryllende hovedstad Rom – Den Evige Stad – der med sine utallige kunstgallerier, fabelagtige bygningsværker, museer, restauranter, Vatikanet og romerske ruiner som Colosseum og Forum Romanum hører til en af verdens mest romantiske og stemningsfyldte storbyer.

  • Romersk gastronomi og uimodståelige romantik
  • Skønne kvarterer, forførende caféliv og fashionable butikker
  • Piazza Navone, Trevi-fontænen, Peterskirken og Den Spanske Trappe
  • Colosseum, Forum Romanum og Romerrigets historie
  • Skræddersyede rejser til Rom med Nyhavn Rejser

Oplev de største højdepunkter - også væk fra mængderne

Rom er et nærmest uudtømmeligt skatkammer af store seværdigheder, der spænder over en enestående rig historie fra Romerrigets begyndelse til renæssancen, romantikken og nutidens moderne metropol. Vi hjælper jer til at besøge de største højdepunkterne væk fra mængderne – oplev f.eks. Vatikanet dørene åbnes for de store turistmængder.

Hurtigtog til hele Italien

Rom har mere end rigeligt til at være et suverænt rejsemål i sig selv, men det kan også være et første stop på en rejse til Italien, hvor I f.eks. drager sydpå til Napoli og Amalfikysten eller helt ned til Italiens ”hæl” i Apulien – ligesom I nemt kan kombinere Rom med en rejse til Toscanas bjerge.

Med Italiens fremragende tognet er det nemt og bekvemt, at udforske nogle af støvlelandets mange skønne regioner.

Mød vores eksperter

Vi har flere rejser til Italien, der inkluderer et ophold i Rom – læs mere om dem her på hjemmesiden og huse, at vi altid sidder klar til at skræddersy den rejse til Rom, som lever op til netop jeres ønsker og drømme.

Hør med jeres rejserådgiver, så I sammen kan sammensætte et program og få et uforpligtende rejseforslag.

Håndplukket til jer

Udvalgte rejser
til Rom

Xl Spain Barcolna Buildings, Port And Boats In Harbor Of Barcelona
Krydstogt, Mallorca, Spanien, Europa

Show, sjov og spa i Middelhavet

9 dage fra

20.000 kr.

Glæd jer til

Smukke, historiske byer som Napoli og Rom

Masser af aktiviteter og tilbud ombord

Ekstraordinært mange tilbud til børn

Stemning og shopping i Cannes og på Mallorca

En hotelovernatning i Barcelonas gotiske kvarter

UDFORSK ROM, SOM ROMERNE KENDER OG ELSKER BYEN

Fantastiske oplevelser
i Rom

Men Roms fascinerende historie skal ikke mindst findes i kulturen. Hos Romerne selv. I deres køkkener, caféer og restauranter. Og i byens utallige små baggyder, brostensgader, piazzaer og parker.

På vores rejser til Rom har vi derfor arrangeret en række unikke halvdagsture, der tager jer væk fra mængderne og giver jer mulighed for at opleve Rom, som romerne kender og elsker deres by.

Glæd jer bl.a. til at opleve Rom fra bagsædet af en Vespa på en kulinarisk rejse gennem byens gader – eller til en historisk skattejagt for hele familien. Og hvis I selv vil prøve kræfter med det vidunderlige romerske køkken, har vi fundet en helt unik og eksklusiv kokkeskole i Rom – med romersk madlavning i de skønnest tænkelige rammer.  

Håndplukket til jer

Udvalgte hoteller
i Rom

Vi har håndplukket en række enestående hoteller i Rom ud fra deres beliggenhed, atmosfære og stil – det er vidt forskellige hoteller, som tilsammen dækker alle typer rejser. På intime Hotel De’ Ricci 4+* kan I glæde jer til raffineret og eksklusiv boutique-stemning med uimodståelig romersk charme – det perfekte hotel til par – mens historiske Villa Agrippina Gran Meliá 5* er et fabelagtigt valg for familier, der søger masser af plads, luft og ikke mindst en skøn pool i hjertet af Rom.

Sidst, men ikke mindst, kan I glæde jer til at bo på Hotel de la Ville Rome 5+*, som byder på ypperlig luksus, hvor intet er overladt til tilfældigheden. Det kan ikke gøre bedre og mere stilfuldt i Rom.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Italien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Italien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.