Xl Italy Chef Making Spaghetti Noodles Food
Oplevelse i Rom

Italiensk kokkeskole i Rom

Tag på marked med en lokal kok og lær at mestre det italienske køkken

Uanset, hvor godt I allerede kender og holder af det italienske køkken, er dette en vidunderlig dag for alle madelskere, der med sikkerhed vil bringe jeres evner ud i det italienske køkken til nye højder.

Mini Italy Cooking Class Group Pizza
Xl Italy Different Traditional Ham And Cheese Store Food
Xl Italy Ravioli Pasta Food

Italienske tryllerier med privat kok

Spaghetti carbonara, fettucine alfredo eller ravioli med burrata og pistaciepesto? Måske alle tre. Eller noget helt andet. Mulighederne er uendelige. I er trods alt i Rom. Og i dag skal I kreere jeres helt eget italienske mesterstykke i fem akter – eller nærmere bestemt en 5-retters menu med forret, hovedret, tre pastaer, sideretter og dessert. I de mest pragtfulde tænkelige omgivelser.

I begynder formiddagen med at besøge Roms legendariske grøntmarked på Campo de’ Fiori-pladsen, hvor jeres kok vil lære jer kunsten, at udvælge de bedste råvarer på et italiensk marked. Husk at spørge løs – når det kommer til romernes passion for mad, er ingen spørgsmål for store eller for små. Alt er vigtigt og værd at vide.

Hjemmelavede specialiteter i pragtfulde rammer

Med alle indkøb under armen, er det nu tid til at lave mad. Sådan for alvor og på bedste italienske vis. I tager enten til en skøn lejlighed på Tiberøen eller et betagende 3-etagers lokale i en palazzo fra 1600-tallet tæt på Piazza Navone. Begge lokationer er fabelagtige og ligger tæt på.

Jeres 5-retters menu vil bl.a. bestå af tre pastaretter, som I selvfølgelig laver fra bunden, ligesom der også bliver tid til en forret og dessert – det hele nydes bagefter I den skønne omgivelser ledsaget af vine, der er parret til maden af jeres kok.

Hvis I har særlige ønsker til maden, er vegetarer eller f.eks. har madallergier, vil jeres kok tilpasse menuen til dette. Kokkeskolen foregår på engelsk. I bliver hentet på jeres hotel først på formiddagen og hele udflugten varer cirka fem timer. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Team Italien

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.