• Pool med unik udsigt på Therasia Resort Sea & Spa på Vulcano, Italien
 • Nyd gastronomi og udsigt i Il Cappero Restaurant på Therasia Resort Sea & Spa, Italien
 • Stranden på Verdura Resort på Sicilien, Italien
 • Det udendørs spaområde på Verdura Spa på Sicilien, Italien

Italiensk øhop med Sicilien og De Lipariske Øer

11 dages luksus, gastronomi og vulkaner fra 22.000 kr.

Glæd jer til:

Romantik på Therasia Resort Sea & Spa 5*

UNESCO-beskyttet natur på Vulcano

Verdura Resort 5*, Sicilien med strand og golf

Italiensk gastronomi og skønne spaoplevelser

Egen bil til at udforske Sicilien

Læs mere

Tag på en rejse til Italien med luksuriøst øhop mellem Syditaliens vulkanøer. Nyd først romantik på Vulcano i  De Lipariske Øer og så strand, golf og spa på sydkysten af Sicilien tæt på Templernes Dal. 

Sicilien og  De Lipariske Øer er intet mindre end guddommelige rejsemål, uanset om I tænker på strande, spektakulær natur, oldtidens historie eller gastronomi af bedste og mest smagfulde art. Læg hertil en unik gæstfrihed og håndplukkede luksusresorts, så har I et lille indtryk af, hvad denne rejse kan give jer. 

Romantik på Vulcano

I flyver til Catania på det østlige Sicilien og fortsætter herfra mod nord, hvor I sejler til Vulcano, der er den nærmeste af de UNESCO-beskyttede Lipariske Øer, der også kaldes De Æoliske Øer. Her venter fred, forkælelse og Michelinstjerne-gastronomi på smukke Therasia Resort Sea & Spa 5*, når ikke I bader i havet, vandrer på de lokale vulkaner eller tager et forskønnende mudderbad i den lokale landsby.

Strandluksus på Sicilien

Efter Vulcano sejler I tilbage til Sicilien, der med sine 25.711 km² er næsten lige så stor som hele Jylland. Den strategiske placering i Middelhavet har skabt en dramatisk historie, hvor fønikiere, grækere, romere, germanere og flere endnu har sat deres tydelige spor. 

I skal bo tæt på et af de mest imponerende af de arkæologiske levn, Templernes Dal. Her har vi nemlig fundet et moderne og eksklusivt strandresort til jer, Verdura Resort 5*, hvor I bor ud til sydkystens sandstrand med to golfbaner i baghaven, stor spa og fortrinlig mad.

Bil alle dage

På hele jeres rejse til Vulcano og Sicilien inkluderer vi en bil, så I dels kan køre til havnen i Millazo, som I sejler til Vulcano fra, dels kan udforske historiske seværdigheder, skønne byer, afsides strande og måske også vandrestierne på den aktive vulkan Etna?

Vi planlægger rejsen, så I flyver ud til Catania og hjem fra Palermo, så I får mest mulig tid til at opleve. 

Skræddersyet rejse til Italien

Alt på denne rejse til Italien kan skræddersys efter jeres ønsker. Måske ønsker I et ekstra ophold i charmerende Taormina tæt på Etna? I kommer jo lige forbi. Måske vil I hellere bo i en stor suite på et af hotellerne? Eller køre i cabriolet under den italienske sol? 

Tal med jeres rejserådgiver, så sammensætter vi rejsen ud fra jeres drømme.

Program

Dag 1
I rejser til Sicilien

Etna set fra Castelmola nær Taormina, SicilienI rejser til Sicilien og henter jeres bil i lufthavnen i Catania, hvor I lander. Herfra går turen nu nordpå langs kysten mod byen Millazo. 

Skræddersyet rejse til Italien

Mod vest vil I kunne nyde udsigten til den mægtige og aktive vulkan Etna, som I er tæt på her. Lidt efter kommer I til charmerende Taormina, som er et stop værd – gerne på flere dage, hvis I har mulighed for det. I givet fald kan vi anbefale The Ashbee Hotel i udkanten af byen og Belmond Grand Hotel Timeo ved siden af det græske teater. 

Smuk udsigt fra Belmond Grand Hotel Timeo, TaorminaSå kan I også nå at vandre på Etna, hvilket er en kæmpe oplevelse. Tal med jeres rejserådgiver. Alt skræddersys til jer.

På vejen videre kan I mod øst spotte Kalabriens kyst på spidsen af Italiens støvle, hvorefter I skærer lidt ind over land for at nå til nordkysten af Sicilien og havnen i Milazzo. Uden stop tager køreturen hertil 1 time og 45 minutter. 

Pool med unik udsigt på Therasia Resort Sea & Spa på Vulcano, ItalienTherasia Resort Sea & Spa 5*, Vulcano

I parkerer jeres bil på havnen og sejler en halv times tid til den nærmeste af  De Lipariske Øer, Vulcano, hvor I skal bo 5 nætter på skønne Therasia Resort Sea & Spa, der ligger på lavaklipperne med blændende udsigter. Hotellet sørger for, at I bliver hentet på havnen, og I får et dejligt Comfort Room med balkon og havudsigt. 

Velkommen til Vulcano. Jeres ferie i Italien er godt i gang.

Dag 2-5:
Gastronomi, forkælelse og vulkaner

Et ophold på Therasia Resort er også mødet med et innovativt og lokalt funderet gourmetkøkken.Therasia Resort Sea & Spa er skabt til afslapning og uforstyrret romantik. Læg hertil kulinariske oplevelser, blide spabehandlinger og en smuk UNESCO-beskyttet natur, der inviterer til at blive udforsket lige fra stranden over Porto di Levantes mudderbade til toppen af vulkanen Vulcano della Fossa, som I nemt kan vandre til. 

De næste dage på Therasia Resort Sea & Spa er med andre ord til at nyde livet og ikke mindst nyde at have tid til være sammen. I kan eventuelt tage på sejltur til en af de andre Lipariske Øer, der også kaldes De Æoliske Øer. Bliver I hjemme, så husk, at der er fri adgang til faciliteter som pool, hydromassage og Kneipp-rute. 

Nyd solnedgangen fra pool området på Therasia Resort Sea & Spa på øen Vulcano, ItalienOm aften åbenbarer tusinder af stjerner sig på den utrolige nattehimmel. De suppleres af endnu en stjerne fra Michelin på en af de fire restauranter. 

Dag 6
Til stranden på sydkysten af Sicilien

Hyggelige Cefalu på nordkysten af SicilienDet er blevet tid til at sige farvel til Vulcano og Therasia Resort Sea & Spa. I sejler tilbage til Milazzo og sætter kurs mod sydkysten af Sicilien i jeres bil. 

Stop i Cefalu eller Palermo

Den korteste og hurtigste vej går først ad nordkysten mod vest, hvor I kan gøre et stop i charmerende Cefalu. Her er for turistet til, at vi ville anbefale at bo her, men der er en grund til, at så mange søger hertil. Nyd det et øjeblik og kom så videre. 

En anden mulighed for et spændende stop er hovedbyen Palermo med shopping, katedraler og masser af historie. I kommer lige forbi, før I drejer mod syd ind over land. Uden stop undervejs tager dagens køretur 3½ time. 

Den smukke sandstrand på Verdura Resort, Sicilien, ItalienVerdura Resort 5*, Sicilien

De næste 5 nætter skal I slappe af på Verdura Resort, der er et moderne og eksklusivt resort ud til en lang sandstrand med to championship golfbaner i baghaven. I skal som udgangspunkt bo i et dejligt Deluxe-værelse, men tal med jeres rejserådgiver, hvis I f.eks. hellere vil have en suite eller en villa med egen pool og plads til 6-9 personer, hvis I rejser flere sammen.

 
Dag 7-10:
God mad, golf og græske templer

Concordia-templet i Valle dei Templi uden for Agrigento på Sicilien, ItalienDe næste dage går med så meget eller lidt, I ønsker det. Verdura Resort har et hav af aktiviteter fra tennis og yoga til kokkeskole og vinsmagninger. De to championship golfbaner er på hhv. 9 og 18 huller, og vi inkluderer 2 green fees i perioden 26. juni - 5. september, resten af året inkluderer vi 1 green fee. 

Det udendørs spaområde på Verdura Spa på Sicilien, Italien

Det store thalasso-spaområde med indendørs pool, fitnesscenter, dampbade og infrarøde saunaer er også inkluderet i prisen, så forkæl jer selv ved at bruge noget tid her. Måske suppleret af en spabehandling?

Endelig kan I glæde jer til resortets gode mad, der viser det italienske køkken fra sin bedste side. 

Tempeldalen ved Agrigento 

I har jo bil, så et oplagt udflugtsmål er Tempeldalen ved Agrigento med bl.a. det store, græske Concordia-tempel. Tempeldalen er en af de helt store attraktioner på Sicilien og ligger blot 5 kvarters kørsel væk. Tag tidligt af sted af hensyn til varmen og antallet af besøgende. 

Havnen i Sciacca, Sicilien set fra søsidenTil den anden side fra Verdura Resort ligger det charmerende fiskerleje Sciacca blot 10 minutters kørsel væk med pastelfarvede huse og en charmerende havnefront med restauranter.

 
Dag 11
Hjem fra rejse til Sicilien

Hyggelige Castellammare del Golfo på nordkysten af SicilienJeres rejse til Sicilien og Vulcano er nået til vejs ende. Vi planlægger turen, så I ikke skal hele vejen tilbage til start, men i stedet kan nøjes med at køre 1½ time til lufthavnen ved Palermo og flyve direkte hjem herfra. 

Det imponerende tempel ved Segesta på SicilienHar I god tid og mod på flere templer, passerer I tæt forbi Tempio di Segesta med tempel og amfiteater. Vil I et sidste smut ned til vandet og lidt hyggeligt byliv, er Castellammare del Golfo et godt sted at lægge vejen omkring for at sige endeligt farvel til skønne Sicilien. Eller på gensyn. Sicilien er altid værd at vende tilbage til.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

voksenpris

Italiensk øhop med Sicilien og De Æoliske Øer
RejseperiodeDobbeltEnkelt
24.04.21 - 06.06.2122.000-24.00036.000-38.000
07.06.21 - 07.07.2125.000-27.00043.000-45.000
08.07.21 - 03.08.2130.000-35.00051.000-60.000
04.08.21 - 07.08.2136.000-38.00063.000-65.000
22.08.21 - 18.09.2126.000-28.00043.000-46.000
19.09.21 - 13.10.2121.000-23.00035.000-37.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Kenneth Koustrup Christiansen - Cruise Sales Manager

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Catania / Palermo-København
 • Lufthavnsskatter
 • 11 dages billeje (VW Golf el. lign), inkl. fri km, skatter, afgifter og alle nødvendige forsikringer
 • Hurtigfærge Millazzo-Volcano t/r
 • Transport til og fra havnen på Volcano
 • 5 nætter på Volcano på Therasia Resort 5*. Comfort Room med havudsigt og balkon, inkl. morgenmad
 • 5 nætter på Verdura Resort 5*, Deluxe Room, inkl. morgenmad
 • 2 dage med halvpension (3 retter fra a la carte menu) for op til 2 voksne (dog ikke i perioden 27. juli til 21. august)
 • 1-2 green fees inkluderet på Verdura, afhængig af periode (spørg jeres rejserådgiver)

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Drikkevarer er ikke inkluderet i halvpension
 • "City tax" på 5 euro pr. person pr. nat. Betales til hotellet ved afrejse

Bemærk

Min. 7 nætters ophold på Therasia i perioden 8-21. august. Kontakt os for pris