Xl Italy Vulcano Hotel Therasia Pool Sunset

Italiensk øhop med Sicilien og De Lipariske Øer

Italiensk øhop med Sicilien og De Lipariske Øer

11 dage fra 38.000 kr.

Kontakt Knut

Tlf. 33 320 320

12 dages luksus, michelin-gastronomi og vulkaner

Tag på en rejse til Italien med luksuriøst øhop mellem Syditaliens vulkanøer. Nyd først romantik på Vulcano i De Lipariske Øer, tag på opdagelse i charmerende Palermo og slut af med strand, golf og spa på sydkysten af Sicilien tæt på Templernes Dal. 

Glæd jer til

 • Michelin-gastronomi og skønne spaoplevelser
 • Romantik på Therasia Resort Sea & Spa 5*
 • UNESCO-beskyttet natur på Vulcano
 • Oplev charmerende Palermo på skønne Villa Igiea 5*
 • Verdura Resort 5*, Sicilien med strand og golf

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Volcano 4 nætter på Volcano 4 Højdepunkter Oplev aktive vulkaner, underjordiske varmtvandsbade og gastronomi med Michelin-stjerne. Oplev aktive vulkaner, underjordiske varmtvandsbade og gastronomi med Michelin-stjerne.
Palermo 2 nætter på Palermo 2 Højdepunkter Smag på det sicilianske køkken og udforsk byen med en historisk byvandring. Smag på det sicilianske køkken og udforsk byen med en historisk byvandring.
Sciacca 5 nætter på Sciacca 5 Højdepunkter Glæd jer til strandluksus, vinsmagninger og øens bedste golfbane. Glæd jer til strandluksus, vinsmagninger og øens bedste golfbane.
Xl Italy Vulcano Hotel Therasia Arial

Italiensk øhop

Guddommelige rejsemål

Sicilien og De Lipariske Øer er intet mindre end guddommelige rejsemål, uanset om I tænker på strande, spektakulær natur, oldtidens historie eller gastronomi af bedste og mest smagfulde art. Læg hertil en unik gæstfrihed og håndplukkede luksusresorts, så har I et lille indtryk af, hvad denne rejse kan give jer. 

Romantik på Vulcano

I flyver til Catania på det østlige Sicilien og fortsætter herfra mod nord, hvor I sejler til Vulcano, der er den nærmeste af de UNESCO-beskyttede Lipariske Øer, der også kaldes De Æoliske Øer. Her venter fred, forkælelse og Michelinstjerne-gastronomi på smukke Therasia Resort Sea & Spa 5*, når ikke I bader i havet, vandrer på de lokale vulkaner eller tager et forskønnende mudderbad i den lokale landsby.

Palermo på ikoniske Villa Igiea

Tilbage på Sicilien går turen mod charmerende Palermo. Her skal I bruge et par dage til at udforske byen og smage på det lokale køkken mens I bor på Villa Igiea 5* - et Palazzo fra 1900-tallet og en historisk yndet oase for foden af Mount Pellegrino og med udsigt over Palermo-golfen

Strandluksus på Sicilien

Efter Vulcano sejler I tilbage til Sicilien, der med sine 25.711 km² er næsten lige så stor som hele Jylland. Den strategiske placering i Middelhavet har skabt en dramatisk historie, hvor fønikiere, grækere, romere, germanere og flere endnu har sat deres tydelige spor. 

I skal bo tæt på et af de mest imponerende af de arkæologiske levn, Templernes Dal. Her har vi nemlig fundet et moderne og eksklusivt strandresort til jer, Verdura Resort 5*, hvor I bor ud til sydkystens strand med to golfbaner i baghaven, stor spa og fortrinlig mad.

Skræddersyet rejse til Italien

Alt på denne rejse til Italien kan skræddersys efter jeres ønsker. Måske ønsker I et ekstra ophold i charmerende Taormina tæt på Etna? I kommer jo lige forbi. Måske vil I hellere bo i en stor suite på et af hotellerne? Eller køre i cabriolet under den italienske sol? 

Tal med jeres rejserådgiver, så sammensætter vi rejsen ud fra jeres drømme.

Xl Italy Vulcano Hotel Therasia Aerial Pool
Xl Italy Vulcano Island Sulphurous Fumaroles Active Vulcano Lipari And Salina In
XL Italy Sicily Verdura Resort Water Sport Paddle Board
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I rejser til Sicilien og lander i Catania, hvor I bliver hentet af jeres lokale chauffør. Herfra går turen nu nordpå langs kysten mod byen Millazo. 

Xl Italy Taormina Belmond Grand Hotel Timeo View Etna

Skræddersyet rejse til Italien

Mod vest vil I kunne nyde udsigten til den mægtige og aktive vulkan Etna, som I er tæt på her. Lidt efter kommer I til charmerende Taormina, som er et stop værd – gerne på flere dage, hvis I har mulighed for det. I givet fald kan vi anbefale Belmond Grand Hotel Timeo ved siden af det græske teater. 

Så kan I også nå at vandre på Etna, hvilket er en kæmpe oplevelse. Tal med jeres rejserådgiver. Alt skræddersys til jer.

På vejen videre kan I mod øst spotte Kalabriens kyst på spidsen af Italiens støvle, hvorefter I skærer lidt ind over land for at nå til nordkysten af Sicilien og havnen i Milazzo. Uden stop tager køreturen hertil 1 time og 45 minutter. 

Xl Italy Taormina Belmond Grand Hotel Timeo Hotel And Greek Theatre

Therasia Resort Sea & Spa 5*, Vulcano

I sejler en halv times tid til den nærmeste af De Lipariske Øer, Vulcano, hvor I skal bo 4 nætter på skønne Therasia Resort Sea & Spa, der ligger på lavaklipperne med blændende udsigter. Hotellet sørger for, at I bliver hentet på havnen, og I får et dejligt Comfort Room med balkon og havudsigt. 

Velkommen til Vulcano. Jeres ferie i Italien er godt i gang.

Xl Italy Vulcano Hotel Therasia Lipari Suite Terrace
Xl Italy Vulcano Hotel Therasia Aerial Overview
Xl Italy Vulcano Hotel Therasia Boat Woman

Therasia Resort Sea & Spa er skabt til afslapning og uforstyrret romantik. Læg hertil kulinariske oplevelser, blide spabehandlinger og en smuk UNESCO-beskyttet natur, der inviterer til at blive udforsket lige fra stranden over Porto di Levantes mudderbade til toppen af vulkanen Vulcano della Fossa, som I nemt kan vandre til. 

De næste dage på Therasia Resort Sea & Spa er med andre ord til at nyde livet og ikke mindst nyde at have tid til være sammen. I kan eventuelt tage på sejltur til en af de andre Lipariske Øer, der også kaldes De Æoliske Øer. Bliver I hjemme, så husk, at der er fri adgang til faciliteter som pool, hydromassage og Kneipp-rute. 

XL Italy Vulcano Hotel Therasia Resort Pool Candles Couple Sunset
Xl Italy Vulcano Hotel Therasia Cappero Food 1
Xl Italy Vulcano Hotel Therasia Russuri Bar

Om aften åbenbarer tusinder af stjerner sig på den utrolige nattehimmel. De suppleres af endnu en stjerne fra Michelin på en af de fire restauranter. 

Her skal I nyde en middag en af aftener - I kan godt begynde at glæde jer.

Det er blevet tid til at tage afsked med skønne Vulcano og et gensyn med Sicilien.

I kører mod Palermo, hvor skønne Villa Igiea 5* venter. Det gamle 1900-tals palazzo med usigt over havet er en oplevelse i sig selv.

Men byen lokker også kulinarisk og I kan fx prøve kræfter på en kokkeskole eller gå på opdagelse i de bugnende og farverige lokale markeder. 

Xl Italy Sicily Villa Igiea Pool (3)
Xl Italy Sicily Villa Igiea Florio (3)
Xl Italy Sicily Villa Igiea Terrazza Bar (5)

Det er blevet tid til at sige farvel Palermo og I sætter kurs mod sydkysten af Sicilien.

Verdura Resort 5*, Sicilien

De næste 5 nætter skal I slappe af på Verdura Resort, der er et moderne og eksklusivt resort ud til en lang sandstrand med to championship golfbaner i baghaven. I skal som udgangspunkt bo i et dejligt Deluxe-værelse, men tal med jeres rejserådgiver, hvis I f.eks. hellere vil have en suite eller en villa med egen pool og plads til 6-9 personer, hvis I rejser flere sammen.

XL Italy Sicily Verdura Resort Main Pool
XL Italy Sicily Verdura Resort Villa Iris
XL Italy Sicily Verdura Resort Grand Suite Terasse

De næste dage går med så meget eller lidt, I ønsker det. Verdura Resort har et hav af aktiviteter fra tennis og yoga til kokkeskole og vinsmagninger. De to championship golfbaner er på hhv. 9 og 18 huller, og vi inkluderer 1-2 green fees afhængig af sæson.

Det store thalasso-spaområde med indendørs pool, fitnesscenter, dampbade og infrarøde saunaer er også inkluderet i prisen, så forkæl jer selv ved at bruge noget tid her. Måske suppleret af en spabehandling?

Endelig kan I glæde jer til resortets gode mad, der viser det italienske køkken fra sin bedste side. 

Xl Italy Chef Making Spaghetti Noodles Food

Tempeldalen ved Agrigento 

I har jo bil, så et oplagt udflugtsmål er Tempeldalen ved Agrigento med bl.a. det store, græske Concordia-tempel. Tempeldalen er en af de helt store attraktioner på Sicilien og ligger blot 5 kvarters kørsel væk. Tag tidligt af sted af hensyn til varmen og antallet af besøgende. 

Til den anden side fra Verdura Resort ligger det charmerende fiskerleje Sciacca blot 10 minutters kørsel væk med pastelfarvede huse og en charmerende havnefront med restauranter.

XL Italy Sicily Verdura Resort Verdura Spa Thalasso Therapy Pools

Jeres rejse til Sicilien og Vulcano er nået til vejs ende. Vi planlægger turen, så I ikke skal hele vejen tilbage til start, men i stedet kan nøjes med at køre 1½ time til lufthavnen ved Palermo og flyve direkte hjem herfra. 

XL Italy Sicily Verdura Resort Beach And Garden
Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Catania / Palermo-København
 • Lufthavnsskatter
 • Transfer mellem alle hoteller og lufthavne
 • Hurtigfærge Millazzo-Volcano t/r
 • 4 nætter på Volcano på Therasia Resort 5* i et Comfort Room med havudsigt og balkon, inkl. morgenmad
 • 1 x 5-retters middag på michelin*-restauranten Il Cappero Restaurant (drikkevarer/vinmenu tilkøbes lokalt)
 • 2 nætter på Villa Igiea 5*, Palermo i et Superior værelse, inkl. morgenmad
 • 5 nætter på Verdura Resort 5* i et Deluxe Room, inkl. morgenmad

Voksenpris

Pris per person ved 2 voksne
Italiensk øhop med Sicilien og De Æoliske Øer
RejseperiodeDobbeltEnkelt
25.05.24 ‑ 15.06.2440.000‑43.00070.000‑75.000
16.06.24 ‑ 06.07.2445.000‑48.00079.000‑85.000
07.07.24 ‑ 24.07.2452.000‑54.00093.000‑95.000
25.07.24 ‑ 14.08.2445.000‑52.00079.000‑92.000
01.09.24 ‑ 20.09.2440.000‑45.00069.000‑79.000
21.09.24 ‑ 12.10.2437.000‑39.00064.000‑67.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Drikkevarer er ikke inkluderet i halvpension
 • "City tax" på 5 euro pr. person pr. nat. Betales til hotellet ved afrejse
 • Lokale miljøskatter: miljøskatten Levy er optil 8 eur pr. person pr. nat (for 13 år og opefter)

Bemærk

 • Min. 7 nætters ophold på Therasia i perioden 8.-21. august. Kontakt os for pris
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Italien

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Italien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.