XL Italy Vulcano Hotel Therasia Resort Pool Candles Couple Sunset

Romantik og luksus på De Lipariske Øer

Romantik og luksus på De Lipariske Øer

8 dage fra 19.500 kr.

Kontakt Mette

Tlf. 33 320 320

Skønne Therasia Resort Sea & spa på Vulcano ved Sicilien

De Æoliske Øer ved Sicilien byder på UNESCO-beskyttet natur og romantiske Therasia Resort 5*. Nyd udsøgt gastronomi, velgørende spabehandlinger, vulkanvandring, snorkling og afslapning ved den smukke pool.

Therasia Resort Sea & Spa, der er medlem af Leading Hotels of the World, ligger på øen Vulcano med en magisk udsigt over Middelhavet. En oase fyldt med charme, atmosfære og lokalkolorit midt i den ellers rå natur.

Glæd jer til

 • UNESCO-beskyttet natur på De Lipariske Øer
 • Skøn italiensk mad fra vegetarisk til Michelinstjerne
 • Spabehandlinger og termiske mudderbade
 • Romantiske solnedgange
 • Dejligt værelse med balkon og havudsigt
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Gastronomi på 4 restauranter 

I er på Therasia Resort Sea & Spa for at slappe og nyde den smukke natur, men I er her sandelig også for at nyde enestående mad. Her har i fire restauranter at vælge mellem. Det delikate udvalg spænder lige fra det traditionsrige Middelhavskøkken på L’Arcipelago til gastronomi hædret med en Michelinstjerne på Il Cappero.

Therasia Resort Sea & Spa hylder også den moderne, sunde og mere bæredygtige gastronomi med en rent vegetarisk restaurant, hvor I mødes af en eksplosion af farver, dufte og smage.

Spabehandling og mudderbade

Smagsløgene er ikke det eneste, I kan forkæle på Therasia Resort Sea & Spa. Lad krop og sjæl løsne op og få fornyet kraft i resortets spa og besøg de lokale termiske mudderbade og mærk, hvad det gør for hunden og humøret.

I bor midt i verdens naturarv

Mange turister må nøjes med at besøge Vulcano en enkelt dag, men I har den særlige fordel at opleve øens særpræg, når alle de andre turister er sejlet hjem. I modsætning til jer, går de glip af øens helt fantastiske solnedgange.

Udsigten over de nærliggende øer og havet er betagende. Det er ikke uden grund, at De Lipariske Øer (også kaldet De Æoliske Øer) er optaget på UNESCOs verdensarvsliste på grund af deres enestående geologi og natur.

Også mulighed for lidt byliv

Vulcano har et hyggeligt, lille centrum med små forretninger og barer og restauranter under åben himmel.

Shopping og natteliv findes i lidt større skala på naboøen Lipari, der kun ligger 5 minutters sejlads væk. Der sejler både døgnet rundt, så det er lige til.

Sådan kan I rejse til Vulcano

Det er muligt at flyve til Catania på det østlige Sicilien med et kort skift undervejs de fleste af ugens dage (ca. 5 timer). Det meste af sommerhalvåret er der også direkte fly med Norwegian et par gange om ugen (ca. 3 timer).

Når I lander i Catania står en chauffør klar til at køre jer til havnebyen Millazo (ca. 1½ times kørsel), hvorfra en hurtigfærge bringer jer de sidste 45 minutter til Vulcano. Undervejs kan i nyde flot udsigt til vulkanen Etna. Hotellet henter jer ved havnen og kørrer jer de sidste 5 minutter. 

Vel ankommet bliver I indlogeret i jeres værelse - et comfort room med balkon og havudsigt. Glæd jer til en uges romantik og aktiviteter i vidunderlige omgivelser.

Oplevelser over og under vandet 

Det tager ca. 50 minutter at nå toppen af Vulcano della Fossa. Her bliver I belønnet med panoramaudsigt over øhavet og et kig ned i krateret til den stadig aktive vulkan. Bagefter kan I vælge at slappe af ved hotellets pool eller på stranden med Middelhavets svalende bølger.

Under overfladen gemmer noget af Middelhavets bedste dykning og snorkling sig i det lune vand. Her er flere dykkerfirmaer, som dagligt arrangerer ture rundt i øhavet.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Catania t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra Catania t/r med bil og hurtigfærge
 • 7 nætter Therasia Resort Sea & Spa 5*, Vulcano. Comfort Room med balkon og havudsigt, inkl. morgenmad
 • 1 x 13-retters middag på Michelin*-restauranten Il Cappero Restaurant (drikkevarer/vinmenu tilkøbes lokalt)
 • EUR 100 i spa-credit, som I kan bruge lokalt på Therasia Resort Sea & Spa

Comfort Room with Balcony

Pris per person ved 2 voksne
Romantik og luksus på De Æoliske Øer
RejseperiodeDobbeltEnkelt
30.09.23 ‑ 09.10.2319.000‑21.00031.000‑33.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestilling- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Drikkevarer ifm. michelin-middagen
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Italien

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Italien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.