XL Italy Vulcano Hotel Therasia Resort Pool Candles Couple Sunset

Siciliansk øhop med gastronomi og luksus

Siciliansk øhop med gastronomi og luksus

8 dage fra 17.500 kr.

Kontakt Knut

Tlf. 33 320 320

Luksuriøst øhop med spa og gastronomi

Oplev Taorminas charmerende stemning og De Lipariske Øer ved Sicilien, der byder på UNESCO-beskyttet natur og det romantiske Therasia Resort 5*. Nyd udsøgt gastronomi, velgørende spabehandlinger, vulkanvandring, snorkling og afslapning ved strand og pool.

Rejsen begynder i charmerende Taormina, hvor I bor tre nætter direkte ned til stranden på elegante Mazzaro Sea Palace 5*. Derefter går øhoppet videre til Therasia Resort Sea & Spa, der er medlem af Leading Hotels of the World, som ligger på øen Vulcano med en magisk udsigt over Middelhavet. En oase fyldt med charme, atmosfære og lokalkolorit midt i den ellers rå natur.

Glæd jer til

 • Taorminas charmerende stemning
 • 5* boutiquehotel ud til vandet
 • Enestående solnedgange og idyl på Vulcano
 • Michelin-gastronomi på Therasia Resort Sea & Spa 5*
 • Spabehandlinger og termiske mudderbade
Det kan I se frem til

Oplevelserne står i kø

Øhop i Syditalien

Se frem til et luksuriøst øhop med fem-stjernede hoteller. I flyver til Catania, hvorfra I bliver hentet og kørt til Taormina, hvor I bor tre nætter på skønne Mazzaro Sea Palace 5*, før rejsen går videre til øen Vulcano, hvor I kan se frem til fire nætter på Therasia Resort Sea & Spa 5*. 

Dag 1-2: Charmerende Taormina

Boutiquehotellet, Mazzaro Sea Palace 5*, ligger på en fortryllende strækning af den sicilianske kyst, direkte ud til Taormina-bugten. Her bor I med skøn terrasse, gudesmuk udsigt, personlig service, stor pool, spa og italiensk gastronomi og med blot 10 minutters gang til Taorminas historiske bydel.

Se frem til hyggelige gåture i maleriske Taormina og besøg de små lokale spisesteder i byens smalle gader og stræder. På dag 2 eller tre kan I nyde hotellets strand eller tage på udflugt til vulkanen Etna.

Dag 3: Michelin-gastronomi på øen Vulcano

I bliver hentet om formiddagen på dag 4, hvor I køres til havnebyen Milazzo. I sejler med færgen til øen Vulcano, hvor I hentes og bliver kørt til det luksuriøse spahotel Therasia Resort Sea & Spa 5*. I behøver ikke tænke på noget, transporten er arrangeret på forhånd.

I er på Therasia Resort Sea & Spa for at slappe og nyde den smukke natur, men I er her også for at nyde enestående gastronomi. I kan hver dag vælge mellem fire restauranter, hvoraf to af dem er hædret med en Michelinstjerne hver. Det delikate udvalg spænder lige fra det traditionsrige sicilianske køkken på L’Arcipelago til Middelhavskøkkenet på I Grusoni og det bæredygtige køkken på Michelin-restauranten Il Cappero.

Therasia Resort Sea & Spa hylder også den moderne, sunde og mere bæredygtige gastronomi med en ren vegetarisk restaurant, I Tenerumi. Her mødes I af en eksplosion af farver, dufte og smage, der har vundet dem en Michelinstjerne.

Spabehandling og mudderbade

Smagsløgene er ikke det eneste, I kan forkæle på Therasia Resort Sea & Spa. Resortets  skønne spabehandlinger løsner op for krop og sjæl og giver fornyet livskraft. Besøg også de lokale termiske mudderbade og mærk, hvad det gør for huden og humøret.

I bor midt i verdens naturarv

Mange turister må nøjes med at besøge Vulcano en enkelt dag, men I har den særlige fordel at opleve øens særpræg, når alle de andre turister er sejlet hjem. I modsætning til jer, går de glip af øens helt fantastiske solnedgange.

Udsigten over de nærliggende øer og havet er betagende. Det er ikke uden grund, at De Lipariske Øer (også kaldet De Æoliske Øer) er optaget på UNESCOs verdensarvsliste på grund af deres enestående geologi og natur.

Mulighed for lidt byliv

Vulcano har et hyggeligt, lille centrum med små forretninger og barer og restauranter under åben himmel.

Shopping og natteliv findes i lidt større skala på naboøen Lipari, der kun ligger 5 minutters sejlads væk. I kan hoppe på både, der sejler døgnet rundt, hvis der skal ske lidt ekstra.

Oplevelser over og under vandet 

Det tager ca. 50 minutter at nå toppen af Vulcano della Fossa, hvor I belønnes med panoramaudsigt over øhavet og et kig ned i krateret til den stadig aktive vulkan. Bagefter kan I vælge at slappe af ved hotellets pool eller på stranden med udsigt til Middelhavets blå bølger.

Under overfladen gemmer sig noget af Middelhavets bedste dykning og snorkling. Flere dykkerfirmaer arrangerer dagligt ture rundt i øhavet.

Det praktiske - en bekymringsfri rejseplan

Nyhavn Rejser har planlagt rejsen fra start til slut. I bliver hentet og bragt, så I blot skal koncentrere jer om at nyde rejsen.

Dag 1: Når I lander i Catania står en chauffør klar til at køre jer til Taormina, hvor I nyder de næste tre nætter på Mazzaro Sea Palace 5* i superior værelse med morgenmad.

Dag 4: Om formiddagen hentes I på hotellet og køres til havnebyen Milazzo (ca. 1½ times kørsel), hvorfra en hurtigfærge bringer jer de sidste 45 minutter til øen Vulcano. Hotellet henter jer ved havnen og kører jer de sidste 5 minutter til Therasia Resort Sea & Spa 5*. I indlogeres i et comfort room med balkon og skøn havudsigt. Glæd jer til en uges romantik og aktiviteter i vidunderlige omgivelser.

Dag 8: Ved feriens afslutning, bliver I kørt til hurtigfærgen, hvor I sejler tilbage til havnebyen Milazzo, hvorfra I hentes og køres til Catania lufthavn.

Bemærk: Det er muligt at flyve til Catania på det østlige Sicilien med et kort skifte undervejs de fleste af ugens dage (ca. 5 timer). Det meste af sommerhalvåret kan I flyve direkte til Catania med Norwegian eller SAS et par gange om ugen (ca. 3 timer).

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Catania t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra Catania til Taormina med bil
 • 3 nætter på Mazzaro Sea Palace 5* i Taormina i superior værelse med morgenmad
 • Transport fra Taormina til Milazzo havn med bil, hurtigfærge til øen Vulcano og transfer til Therasia Resort Sea & Spa
 • 4 nætter Therasia Resort Sea & Spa 5*, Vulcano. Comfort Room med balkon og havudsigt inkl. morgenmad
 • 1 x 5-retters middag på Michelin*-restauranten Il Cappero Restaurant (drikkevarer/vinmenu tilkøbes lokalt)
 • Transport fra Therasia til Catania lufthavn med bil og hurtigfærge
Pris per person ved 2 voksne
Siciliansk øhop med gastronomi og luksus
RejseperiodeDobbelt
03.07.24 ‑ 07.09.2437.000‑43.000
08.09.24 ‑ 30.09.2436.000‑41.000
01.10.24 ‑ 12.10.2429.000‑31.000
22.04.2517.000‑19.000
23.04.25 ‑ 30.04.2523.000‑25.000
01.05.25 ‑ 31.05.2528.000‑32.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestilling- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Drikkevarer ifm. michelin-middagen
 • "City tax" på 5 euro pr. person pr. nat. Betales til hotellet ved afrejse
 • Lokale miljøskatter: miljøskatten Levy er optil 8 eur pr. person pr. nat (for 13 år og opefter)
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Italien

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Italien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.