XL Japan Hokkaido Niseko United View To Mt Yotei

Pister, puddersne og varme kilder i Japans skiparadis

Pister, puddersne og varme kilder i Japans skiparadis

8 dage fra 22.500 kr.

Kontakt Frank

Tlf. 33 320 320

Eventyrlig skiferie i Niseko United på Hokkaido-øen

Oplev det store skiområde Niseko United med base på det nye lejlighedshotel Hinode Hills. I har liftkort til 4 sammenhængende skiområder og adgang til noget af verdens bedste puddersne. 

Glæd jer til

 • Liftkort til 4 sammenhængende skiområder på Hokkaido
 • 70 pister og 30 km2 off-piste
 • Verdensklasse puddersne og eminente forhold til ski og snowboard
 • Bo i hyggelige Niseko Village
 • Ski in/ski out hotel
Det kan i se frem til

En skioplevelse ud over det sædvanlige

Japans bedste skiområde

Niseko United er ganske enkelt Japans største og bedste skiområde. Det består af 4 store sammenhængende ”skiresorts”. Det lyder som hoteller, men betyder skiområder på disse kanter. Her er i alt 70 pister og 29 lifts ved Niseko Annupuri-bjerget på øen Hokkaido. Der findes ét fælles liftkort for alle fire områder, og vi inkluderer det naturligvis i rejsen. I får også rabat på leje af støvler, ski eller snowboard, hvis I ikke har med selv. 

Varme kilder og masser af aktiviteter

Skiferie i Japan fra Niseko United betyder ikke bare super forhold for selve løbet. Det er også i særklasse, når dagen går på hæld. 

Forestil jer bare at gå all in på bjerget hele dagen og så bagefter give den trætte krop lov til at glide ned i pools med vand fra varme kilder. Inde eller ude med udsigt til bjergene, som I nu ønsker det. Bedre kan man simpelthen ikke slutte en dag på ski. I har muligheden i Niseko United! Her er samtidig alle faciliteter og aktiviteter, I kan forvente af et professionelt skiområde. 

Åbent terræn og puddersne i verdensklasse

I kan stå på ski og snowboard over og under trægrænsen i Niseko United. Træerne er birketræer, der er meget mere åbne end de grantræer, I ser mange andre steder. Der giver et fantastisk overblik og jævnt terræn uden dybe hulninger under træerne. 

Lav luftfugtighed og mere end 15 meter sne om året sikrer, at Niseko United er verdensberømt for sin dybe og sprøde puddersne. Og når mørket falder på, er her fortrinlig natski på oplyste løjper. Læs meget mere her om Niseko United og se pistkort m.m.

Også for børn

Skiferie i Japan og børn kan sagtens kombineres. Her er alt fra skiskole i børnehøjde til rensdyrture. Også hotellet har særdeles gode værelser til familier, så spørg jeres Japan-ekspert for den helt rigtige løsning for jer.

Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I rejser på skiferie i Japan, hvor I lander dag 2 i New Chitose Airport ved Sapporo på Hokkaido. Herfra er der shuttlebus, der tager 2½ time.

XL Japan Hokkaido Niseko United Annupuri Ski Resort Lift

Hinode Hills 4+*, Niseko Village

I skal bo på det moderne lejlighedshotel Hinode Hills 4+* i Niseko Village, der efter Nyhavn Rejsers vurdering er det bedste og mest hyggelige sted at bo i Niseko United. Hinode Hills har deluxe og studioværelser samt egentlige lejligheder med op til 3 soveværelser. 

Denne rejse er baseret på studio-værelserne, så I har jeres eget køkken til rådighed.

XL Japan Hokkaido Niseko Village Hotel Hinode Hills Exterior CG
XL Japan Hokkaido Niseko Village Hotel Hinode Hills Studio CG
XL Japan Hokkaido Niseko Village Hotel Hinode Hills Cafe CG

Nu er det tid til at udforske Niseko United på de mange pister og nok også off-piste. Her er også mulighed for at tage ud på snescooter, rensdyrslæde etc. Og hvis 70 præparerede pister og 30 km2 off-piste ikke er nok, kan I tage på udflugt til Rusutsu og prøve kræfter med nye bjerge og ny puddersne.

XL Japan Hokkaido Niseko United Off Piste

Nyd også stemningen i Niseko Village og ikke mindst de områdets varme kilder, onsen. I kan læse mere om onsen i vores artikel om Japans ryokaner, hvor onsen også er en vigtig del. 

I tjekker ud fra værelset og kører med shuttlebus tilbage til New Chitose Airport, hvorfor I flyver hjem. I lander i Danmark enten samme dag eller på dag 10. Der er flere muligheder for flyforbindelser, så tal med jeres rejserådgiver i Nyhavn Rejser om detaljerne.

Og husk, at alt på rejsen skræddersys til jeres ønsker!

XL Japan Hokkaido Niseko United Mountain Pists
Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Som udgangspunkt skal I bo på det nye og moderne lejlighedshotel Hinode Hills i Niseko Village, der efter Nyhavn Rejsers vurdering er det bedste og mest hyggelige sted at bo i Niseko United. Men alt på jeres skiferie i Japan kan skræddersys til jeres ønsker. Også, hvis I vil kombinere med oplevelser i f.eks. Tokyo eller Kyoto. Tal med jeres Japan-ekspert om netop den skiferie i Japan, I ønsker.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i DKK), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledigflykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. Ring vedr. priser over jul og nytår.

Dobbelt: v/2 personer, Enkelt: v/1 person i værelse, suite, kahyt eller villa.

Inkluderet

 • Fly København-New Chitose / New Chitose-København
 • Lufthavnsskatter
 • Transport mellem lufthavn og hotel
 • 7 nætter på Hinode Hills 4+*, Niseko Village. Studio Værelse, inkl. morgenmad
 • Liftkort til 6 dage
 • Rabatkupon til evt. leje af ski/snowboard
Pris per person ved 2 voksne
Pister, puddersne og varme kilder i Japans skiparadis
RejseperiodeDobbelt
03.12.23 ‑ 08.12.2322.000‑24.000
09.12.23 ‑ 06.01.2433.000‑38.000
07.01.24 ‑ 03.02.2426.000‑28.000
04.02.24 ‑ 02.03.2429.000‑31.000
03.03.24 ‑ 27.03.2422.000‑24.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Vi anbefaler, at I booker i særdeles god tid, da Niseko United med god grund er meget populært. Helst 8-10 måneder på forhånd
 • Børn er velkomne, spørg os for priser og værelsestyper
 • Priserne er fra-priser og kan variere ved evt. festival, lang weekend/helligdage, store events etc. Kontakt vores Japan-eksperter for specifik pris på det tidspunkt, I vil på skiferie i Japan
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Japan

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Japan. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.