• Noget af verdens bedste off piste finder du i Niseko i Japan
 • Stå på ski i Niseko United i Japan med udsigt til Mt. Yotei
 • Studioværelse på Hinode Hills i Niseko Village i Japan
 • Nogat af verdens bedste off piste finder du i Niseko i Japan

Pister, puddersne og varme kilder i Japans skiparadis

8 eventyrlige dage i Niseko United på Hokkaido-øen fra 18.500 kr.

Glæd jer til:

Liftkort til 4 sammenhængende skiområder på Hokkaido

70 pister og 30 km2 off-piste

Verdensklasse puddersne og eminente forhold til ski og snowboard

Bo i hyggelige Niseko Village

Ski in/ski out hotel

Læs mere

Oplev det store skiområde Niseko United med base på det nye lejlighedshotel Hinode Hills. I har liftkort til 4 sammenhængende skiområder og adgang til noget af verdens bedste puddersne. 

Niseko United er Japans største og bedste skiområde. Det består af 4 store sammenhængende ”skiresorts”. Det lyder som hoteller, men betyder skiområder på disse kanter. Her er i alt 70 pister og 29 lifts ved Niseko Annupuri-bjerget på øen Hokkaido. Der findes ét fælles liftkort for alle fire områder, og vi inkluderer det naturligvis i rejsen. I får også rabat på leje af støvler, ski eller snowboard, hvis I ikke har med selv. 

Åbent terræn og puddersne i verdensklasse

I kan stå på ski og snowboard over og under trægrænsen i Niseko United. Træerne er birketræer, der er meget mere åbne end de grantræer, I ser mange andre steder. Der giver et fantastisk overblik og jævnt terræn uden dybe hulninger under træerne. 

Lav luftfugtighed og mere end 15 meter sne om året sikrer, at Niseko United er verdensberømt for sin dybe og sprøde puddersne. Og når mørket falder på, er her fortrinlig natski på oplyste løjper. Læs meget mere her om Niseko United og se pistkort m.m.

Varme kilder og masser af aktiviteter

Skiferie i Japan fra Niseko United betyder ikke bare super forhold for selve løbet. Det er også i særklasse, når dagen går på hæld. 

Forestil jer bare at gå all in på bjerget hele dagen og så bagefter give den trætte krop lov til at glide ned i pools med vand fra varme kilder. Inde eller ude med udsigt til bjergene, som I nu ønsker det. Bedre kan man simpelthen ikke slutte en dag på ski. I har muligheden i Niseko United! Her er samtidig alle faciliteter og aktiviteter, I kan forvente af et professionelt skiområde. 

Hinode Hills 4+*, Niseko Village

Som udgangspunkt skal I bo på det nye og moderne lejlighedshotel Hinode Hills i Niseko Village, der efter Nyhavn Rejsers vurdering er det bedste og mest hyggelige sted at bo i Niseko United. Men alt på jeres skiferie i Japan kan skræddersys til jeres ønsker. Også, hvis I vil kombinere med oplevelser i f.eks. Tokyo eller Kyoto. Tal med jeres Japan-ekspert om netop den skiferie i Japan, I ønsker.

Også for børn

Skiferie i Japan og børn kan sagtens kombineres. Her er alt fra skiskole i børnehøjde til rensdyrture. Også hotellet har særdeles gode værelser til familier, så spørg jeres Japan-ekspert for den helt rigtige løsning for jer.

Program

Dag 1-2
I rejser på skiferie i Japan

Stå på ski i Niseko United i Japan med udsigt til Mt. YoteiI rejser på skiferie i Japan, hvor I lander dag 2 i New Chitose Airport ved Sapporo på Hokkaido. Herfra er der shuttlebus, der tager 2½ time.

Studioværelse på Hinode Hills i Niseko Village i JapanHinode Hills 4+*, Niseko Village

I skal bo på det moderne lejlighedshotel Hinode Hills 4+* i Niseko Village, der efter Nyhavn Rejsers vurdering er det bedste og mest hyggelige sted at bo i Niseko United. Hinode Hills har deluxe og studioværelser samt egentlige lejligheder med op til 3 soveværelser. 

Denne rejse er baseret på studio-værelserne, så I har jeres eget køkken til rådighed.

Dag 3-8
På ski i Niseko United

Noget af verdens bedste off piste finder du i Niseko i JapanNu er det tid til at udforske Niseko United på de mange pister og nok også off-piste. Her er også mulighed for at tage ud på snescooter, rensdyrslæde etc. Og hvis 70 præparerede pister og 30 km2 off-piste ikke er nok, kan I tage på udflugt til Rusutsu og prøve kræfter med nye bjerge og ny puddersne.

48 km præparerede pister venter i Niseko United i Japan

Nyd også stemningen i Niseko Village og ikke mindst de områdets varme kilder, onsen. I kan læse mere om onsen i vores artikel om Japans ryokaner, hvor onsen også er en vigtig del. 

 
Dag 9-10
Hjem fra skiferie i Japan

Du kan stå på ski over og under trægrænsen i Niseko i Japan

I tjekker ud fra værelset og kører med shuttlebus tilbage til New Chitose Airport, hvorfor I flyver hjem. I lander i Danmark enten samme dag eller på dag 10. Der er flere muligheder for flyforbindelser, så tal med jeres rejserådgiver i Nyhavn Rejser om detaljerne.

Og husk, at alt på rejsen skræddersys til jeres ønsker!

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Pister, puddersne og varme kilder i Japans skiparadis
RejseperiodeDobbelt
28.01.21 - 02.02.2121.000-23.000
03.02.21 - 29.03.2118.000-20.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Rejser I med børn?

Spørg jeres Japan-ekspert efter prisen på børn for jeres rejse.

Kim Carlsson

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-New Chitose / New Chitose-København
 • Lufthavnsskatter
 • Transport mellem lufthavn og hotel
 • 7 nætter på Hinode Hills 4+*, Niseko Village. Studio Værelse, inkl. morgenmad
 • Liftkort til 6 dage
 • Rabatkupon til evt. leje af ski/snowboard

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Leje af ski og/eller snowboard

Bemærk

 • Vi anbefaler, at I booker i særdeles god tid, da Niseko United med god grund er meget populært. Helst 8-10 måneder på forhånd
 • Børn er velkomne, spørg os for priser og værelsestyper
 • Priserne er fra-priser og kan variere ved evt. festival, lang weekend/helligdage, store events etc. Kontakt vores Japan-eksperter for specifik pris på det tidspunkt, I vil på skiferie i Japan