Camilla Gertsen Mcmillan

Rejserådgiver

Camilla Gertsen McMillan

Camilla Gertsen Mcmillan

Der findes rejserådgivere med godt kendskab til USA og så findes der de sjældne typer, som Camilla, der lever USA. Camilla kender det enorme land, som få andre. Det hele begyndte, da hun i sin tid drog til USA som udvekslingsstuderende – i dag er hun amerikansk gift og har 38 stater på CV´et. Det betyder ikke, at hun har travlt, når hun rejser. Tværtimod. Camilla vil hellere gå i dybden og have god tid til de oplevelser, hun har udset sig hjemmefra – og samme anbefaling følger med, når hun skræddersyer jeres rejse.

Hendes egne favoritter kan ikke tælles på to hænder, men Alaska, Yellowstone og Sydstaterne er altid øverst på listen, når venner og gæster spørger. I sidste ende har USA det hele – fantastiske storbyer, fascinerende historie og storslået natur med skove, søer, bjerge, ørken, kyst, strand. You name it.

Måske er det netop derfor, at USA kan virke lidt overvældende og uoverskuelig, særligt hvis det er første gang man rejser detil. Hvor skal man begynde? Hvad skal man opleve? Og hvad bør man undgå?

Når I ringer til Camilla, er ingen spørgsmål for dumme. I skal føle jer trygge, inden I rejser afsted. Og rejsen skal være den helt rigtige for jer. Derfor kan I forvente, at Camilla møder jer med ærlighed og holdning. Hun vil både lytte til jer og udfordre jer – det kan jo være, at I opdager flere eller andre oplevelser, end det, I egentlig troede, I ville. Eller at nogle ting ikke er, hvad I forestiller jer. Det kunne også være, at I ender med en afstikker til en anden del af landet – eller til Canada. Det kan jo ske…

Destination:‌‌ USA,‌ Nordamerika,‌ Hawaii

Ring til mig

Jeg glæder mig til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til mig

Jeg ringer jer op efter aftale

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.