Xl Laos Belmond La Residence Phou Vao Infinity Pool
Luang Prabang, Laos

Belmond La Residence Phou Vao

Magisk bjergudsigt fra infinity poolen, god spa og børnevenlige aktiviteter

Den tidligere kongelige sommerresidens kombinerer traditionel laotisk arkitektur med buddhistisk kunst og havedamme med åkander, der sammen med den stilfulde indretning og fletmøbler bringer nostalgiske minder om kolonitiden. I hjertet af Luang Prabang.

Nyd udsigten over Mount Phousi fra en kurvestol på terrassen eller find en hyggekrog med en bog under tropetræernes skygge, der her tæller alt fra mango til hibiscus. Ud på aftenen sørger personalet for romantisk stemning med stearinlys i haven, som var hele stedet oplyst af ildfluer.

Samtidig er La Résidence også god til børnefamilier – hotellet har værelserne til det samt børnevenlige aktiviteter: Uanset om I vil hilse på lokale risbønder på udflugten Laotian Farm Experience, opleve de majestætiske Kuang Si-vandfald eller bare vil leje cykler og udforske det frodige bagland.

Fredfyldt uden at være kedeligt

Selvom det er oplagt at nyde udsigten og stilheden på toppen af bakken, så er Belmond La Résidence Phou Vao ikke længere væk, end at I med en tut-tuk kan køre til centrum af Luang Prabang på fem minutter.

I er indenfor gåafstand af vartegn som Vat Visounarath-templet, Bamboo Bridge, Old Quarter og Pha Tad Ke Botanical Garden. Står I tidligt op kan I opleve Almisseceremonien: Ved daggry ses en tavs kø af orange-klædt drenge og mænd ved templerne, der holder deres skåle frem for at modtage mad og gaver fra byens borgere. Det ældgamle ritual kan opleves på respektfuld afstand eller ved aktivt at deltage med lidt ris til munkene, der er helt afhængige af donationer.

Xl Laos Belmond La Residence Phou Vao Restaurant Mountain Terrace
Laos Belmond La Residence Phou Vao Exterior Lobby Area
Laos Belmond La Residence Phou Vao Exterior Buildings
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Franskinspireret cuisine

På hotellets Mountain Terrace Restaurant kan I nyde et franskinspireret gourmetkøkken med lokale indslag som fisk fra Mekongfloden, friske forårsruller samt pandestegt beef tenderloin (restauranten har egne rismarker og bøfler). Til morgenmaden kan I se frem til en buffet med et væld af hjemmebagt brød og bagværk, samt hjemmelavet marmelade.

Prisvindende spa og infinity pool

Vælg mellem to swimmingpools til at køle af i varmen, hvoraf den store infinity pool nær restauranten har udsigt til bjergene. Eller få løsnet op i de ømme muskler i damprummet på Mekong Spa, der vundet en award for sine behandlinger af det kendte rejsemagasin Condé Nast.

Suiter med bjergudsigt

Belmond La Résidence Phou Vao var det første boutiquehotel i Luang Prabang og lykkes i vores mening over al forventning med en chic, forførende og fransk stemning, der understreges af fine detaljer i teaktræ, silke og bomuld. Alle værelser har selvfølgelig tv, aircondition, minibar og gratis wi-fi. Vi anbefaler især Junior Suite med bjergudsigt – det er det hele værd!

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Laos

Alt på denne rejse til Laos kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Laos.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.