• Hop bare i! Kuang Si-vandfaldet ved Luang Prabang
 • Kuang Si-vandfaldet er terrasser af naturlige pools
 • Oplev lokallivet på jeres vej til Kuang Si nationalpark

Det magiske Kuang Si-vandfald ved Luang Prabang

Gennem landsbyer og marker til tropeskovens eldorado af azurblå pools

Kuang Si-vandfaldet er terrasser af naturlige pools
Læs mere

I selskab med en lokal guide tager I bagvejen til det eventyrlige Kuang Si-vandfald, der er som et eldorado af pools i flere etager med det smukkeste, krystalklare vand. Før I kommer til vandfaldet, skal I vandre gennem små landsbyer, marker og tropeskov. Helt i øjenhøjde med lokallivet.

Oplev Kuang Si-vandfaldet ved Luang PrabangAfsted tidlig morgen før alle andre

Kuang Si-vandfaldet er på de flestes ønskeliste over naturoplevelser ved Luang Prabang. De fleste besøgende tager dog en tuk tuk fra byen de knap 30 km ud til vandfaldet, og bliver alle sat af det samme sted ved det nederste punkt af vandfaldet. Modsat alle andre skal I vandre af bagvejen, gennem lokallivet til vandfaldets øverste punkt.

I bliver I derfor hentet på jeres hotel i Luang Prabang tidlig morgen efter morgenmad, hvorefter I bliver kørt til de nærliggende landsbyer 5-7 km fra vandfaldet. 

I går ad gode stier til Kuang Si-vandfaldetAd bagvejen til Kuang Si-vandfaldet

Foran jer venter en dag, der på smukkeste vis kombinerer lokalkultur og storslået natur. Formiddagen bruger I på at vandre gennem lokale landsbyer, hvor I får en dybere forståelse for de etniske minoriteter. I går ad gode stier, gennem marker og tropeskov til det smukke Kuang Si-vandfald. Her ankommer I først på eftermiddagen til det øverste punkt af vandfaldet, hvor kun de færreste besøgende finder vej til på egen hånd. 

Vel fremme har I god tid på egen hånd til at nyde en frokost i de spektakulære omgivelser, udforske vandfaldets mange etager og svømme i de naturlige pools.

Mød Laos' lokale i øjenhøjde Få historien med

På jeres vej ud til Kuang Si-vandfaldet besøger I Museet for traditionel kunst og etnologi, hvor I kan få en dybere forståelse for de lokale traditioner, etniske minoriteter og farverige håndværk. Laoterne er et stolt og multietnisk folkefærd, som ofte kommer til udtryk gennem påklædningen. Farverigt og flot!

Et af de traditionelle huse i en Hmong-landsbyI øjenhøjde med lokallivet

Hele formiddagen vandrer I gennem de fredelige landområder uden for Luang Prabang. Med bjergene på sidelinjen og marker af majs og ris foran jer har I en betagende udsigt som følgesvend. På vejen stopper I i en Hmong -, en Khmu - og en Lowland Lao landsby, der har hver deres unikke klæder, traditioner og religioner.

Har I lyst, vil I få en unik mulighed for at kigge indenfor i husene og få svar på spørgsmål om de traditionelle klæder, håndværk, madlavning og levevis.

Kuang Si-vandfaldet er smukke, turkisblå poolsTag en dukkert i de rindende vandfald

Den sidste del af vandreturen bringer jer til toppen af Kuang Si-vandfaldet, hvor der venter jer et mageløst syn ud over det krystalklare vand, som fylder de turkise pools længere nede. Nyd en velfortjent frokost for foden af vandfaldet, og hop gerne i for en forfriskende dukkert, inden turen går retur mod Luang Prabang.

Kuang Si er et populært udflugtsmål, så I vil ikke være alene her. Til gengæld ankommer I ad bagvejen, møder de lokale i landsbyerne på vejen og har god tid til at nyde hvert eneste syn af vandfaldet, som gør dagen aldeles mageløs.

Praktisk information

Vær opmærksom på, at der vandres 5-7 km gennem kuperet terræn. Vi anbefaler godt fodtøj, et par sandaler, der sidder fast på foden eller kondisko.

Ønsker I en tur til vandfaldene med mindre vandring kan vi naturligvis også arrangere det. Snak med din Laos-rådgiver for mere information.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.