Xl Laos La Folie Pool
Don Daeng, Laos

La Folie Lodge

Charmerende lodge

La Folie Lodge ligger fredfyldt og isoleret på øen Don Daeng - en naturskøn og bilfri ø midt i Mekong-floden i det sydlige Laos. Her bor I indhyllet i landlig ro - og i nærheden af det fortryllende tempelbjerg Wat Phu. Det her er Laos' dybe syd, når det er allerbedst.

Xl Laos La Folie Exterior Aerial
Xl Laos La Folie Bungalow Exterior
Xl Laos La Folie Balcony

Midt på Mekong-floden og tæt på Wat Phu-templet

Dybt nede i det sydlige Laos løber Mekong-floden forbi en lille malerisk landsby med støvede, gamle kolonitidshuse og rundt om ”den røde ø” Don Daeng, hvor jeres lodge La Folie ligger. Her bor I i enkle og stilfulde bungalows mellem palmer og mangotræer, med udsigt til den mægtige Mekong-flod. 

Der er ingen biler på Don Daeng, hvor det traditionelle landliv går sin stille og vante gang med fiskeri og lidt landbrug. På få minutter, kan I sejle over til den charmerende landsby Champasak på fastlandet, hvor lokale butikker og restauranter ligger spredt langs den stemningsfulde hovedgade med sine mange traditionelle huse og kolonitidsbygninger.

Og få km fra Champasak ligger tempelruinerne Wat Phou ved foden af Phou Khao-bjerget. Det store tempelanlæg er at finde på Unesco´s verdensarvsliste og dét, som Wat Phou mangler i størrelse ift. sine samtidige Khmer-templer ved Angkor i Cambodja, vinder det til gengæld på ren stil, placering, romantik og alle de der duftende frangipani-blomster…det er ganske enkelt et fortryllende sted og så siger vi ikke mere.  

Landlig charme og den gamle verdens romantik

La Folie Lodge er bygget op omkring lodgens store, åbne restaurant, som har skønne udsigter over poolområdet og Mekong-floden. Det hele er bygget enkelt og stilfuld i træ og indrettet med vintage tryk, enkle træmøbler og rustikke detaljer, som balancerer ubesværet mellem landlig rustik og kolonitidens romantik.    

Køkkenet serverer laotiske specialiteter og et udvalg af retter fra det internationale menukort, mens baren sørger for autentisk safaristemning og originale cocktails med lokale præg, som I kan glæde jer til at nyde med de magiske solnedgange over floden.    

Bungalows med udsigt til Mekong-floden

La Folie Lodge´s bungalows rummer hver især to ens værelser, som begge åbner sig til rummelig private balkoner med skønne udsigter til Mekongfloden. Gulv, vægge og loft er i træ, og indretningen er landlig, enkel og på alle måde stilfuld, med tidløse træmøbler, varme lamper, hvide gardiner og få gamle tryk på væggene.

Alle værelser har privat balkon og WiFi.  

La Folie Lodge har også to private villaer, The Residence og Ban Lao Suite, hvis I er flere afsted eller ønsker mere plads. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Laos

Alt på denne rejse til Laos kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Laos.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.