• Wat Phou-templet
 • Oplev buddhaer i alle afskygninger og størrelser i Wat Phou-templet
 • Mærk helligdommen strømme i Wat Phou-templet

Det hellige Wat Phou-tempel ved Pakse

Oplev det hele i selskab med en lokal guide

Wat Phou-templet set oppefra
Læs mere

Tag på en oplevelsesrig udflugt til Wat Phou-templet, der er på UNESCO’s liste over verdensarv. I er i selskab med en lokal guide, som fortæller jer om templets og ruinernes historie samt myter, der går mere end tusindvis af år tilbage. Medbring nysgerrighed og lad jer overvælde af templets storhed.

Wat Phou-templet set oppefraÆldre end Angkor Wats-tempelkompleks

Wat Phou-templet blev bygget allerede i det 5-6. århundrede, men størstedelen af de ruiner som I skal opleve, stammer fra det 11-12. århundrede. Her restaurerede Khmer-arkitekter nemlig store dele af templet i tråd med det kendte tempelkompleks, Angkor Wat. Siden det 13. århundrede har Wat Phou været et buddhistisk tempel, og mange søger stadig hertil for at bede. 

På denne tur har I god tid til at udforske templet, mærke freden og nyde de smukke naturomgivelser både på egen hånd og sammen med jeres guide, der sørger for, at I får alle detaljerne og historien med.

Wat Phou-templetBjergtemplet Wat Phou

Wat Phou betyder ”bjergtempel” i tråd med dets beliggenhed for foden af det frodige Phu Kao-bjerg. Templet er i sig selv et tilløbsstykke, men også dets omgivelser gør oplevelsen værd at få med. Nyd udsigten ud over det grønne landskab med grønne græsmarker, bjerge med frodig tropeskov og Mekongfloden i det fjerne.

Templet spreder sig over flere niveauer, som I kan udforske. I vil møde buddhaer i alskens størrelser og former. Nogle i træ. Andre i guld. Nogle steder er der også tændt røgelsespinde og lagt blomster som offergaver. Mærk freden og helligdommen strømme, og tag jer tid til at opleve de omkringliggende ruiner, der vidner om Khmer-rigets storhed.

Gå på opdagelse i Wat Phou-templets ruinerPraktisk information

Turen starter på et aftalt tidspunkt med afhentning på jeres hotel i eller i nærheden af Pakse. Når I har oplevet Wat Phou i jeres eget tempo, køres I tilbage til jeres hotel eller andet aftalt sted.

 
Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.