Xl Laos Villa Maly Pool
Luang Prabang, Laos

Villa Maly

Stilfuldt boutique-hotel med adelige aner

Der er få steder, om nogen, der fremmaner det gamle Indokinas romantik som Luang Prabang. Bortgemt i en tropisk have midt i byen, finder I skønne Villa Maly i en smuk hvid kolonitidsbygning med franske træskodder, landlig varme, stilfuld Art Deco-indretning og en lige linje til Laos' gamle kongerække.

I midten af en svunden tid

Med sine enestående buddhistiske templer, dybe historiske rødder, og elegante fusion af traditionel laotisk arkitektur og fransk kolonistil, er det ikke mærkeligt at Laos' gamle kongeby, Luang Prabang, er at finde på Unesco´s fornemme verdensarvsliste.

Omkranset af disede, blågrønne bjerglandskaber og Mekong-flodens sødduftende vande, har byen en helt særlig evne til at få én til at føle, at man befinder sig i en bortgemt verden, langt væk fra det hele. Her, midt i junglen, finder I den gamle verdens tidløse charme, indhyllet i buddhismens blide åndelighed og den særlige landlige ro og hjertevarme, som er Laos.

Villa Maly ligger helt centralt placeret i byens franske villakvarter, blandt hvidmalede kolonitidshuse og skyggefulde tropiske haver. Fra det charmerende hotel, har I kun 10 min gang til byens stemningsfulde aftenmarked, og 15 min til kongepaladset og Phousi-bakken i Luang Prabangs historiske midte. Herfra er der kun kort vej til byens vidunderlige templer og buddhistiske klostre.

Antik charme og kongelige aner

Hjertevarme og personlig service er i højsæde i charmerende Villa Maly, hvis hvidmalede bygninger ligger spredt ud i en skøn tropisk have med træterrasser, skyggefulde nicher, pool og spa. Hotellets hovedbygning blev bygget i 1938 til barnebarnet af den laotiske 1800-tals konge Kham Souk Zakarin, og kombinerer på fornemmeste vis fransk kolonistil med traditionelle laotiske detaljer og træskæringer.

Villa Maly er smagfuldt indrettet og kombinerer periodens Art Deco-stil med ældre elementer i fransk og britisk kolonstil. Det hele er omgivet af en frodig have med frangipani, bougainvillae, lotustræer, palmer og meget mere. Her finder I bl.a. en forfriskende pool, omgivet af en træterrasse og liggestole.

 

Xl Laos Villa Maly Deluxe Room
Xl Laos Villa Maly Restaurant
Xl Laos Villa Maly Pool Sunbeds
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Lokale specialiteter og laotisk grill

Hele dagen byder hotellets fransk-laotiske restaurant Le Vetiver på et rigt udvalg af fusionsretter og lokale specialiteter – og om aftenen tændes der også op i grillen: Glæd jer til at opleve en ægte laotisk BBQ med et skønt udvalg af marineret kød og fisk.  

33 værelser - hør med jeres rejserådgiver

Art Deco-møbler, trægulve, himmelsenge med myggenet og laotisk kunst går igen på alle hotellets 33 værelser, som er fordelt på to værelseskategorier: Superior Room og Deluxe Room.

Alle værelser har Wi-Fi, TV, Aircondition, minibar og mulighed for at brygge te og kaffe. Nogle værelser har udsigt poolen, mens andre har udsigt til haven. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelsestype, som passer jer bedst.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Cambodia Monk Angkor Wat Siam Reap View
Halong Bay, Vietnam, Asien

Kolonitid og kongebyer i Indokina

15 dage fra

34.500 kr.

Glæd jer til

Indokinas tidløse romantik og største højdepunkter

At udforske Angkor Wat og Halong Bay i ro og mag

De charmerende kolonitidsbyer Hanoi, Luang Prabang og Siem Reap

At drømme jer tilbage til svundne tider på håndplukkede hoteller

At lære traditionel kogekunst i Laos og Cambodja

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Laos

Alt på denne rejse til Laos kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Laos.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.