XL Cambodia Monk Angkor Wat Siam Reap View

Kolonitid og kongebyer i Indokina

Kolonitid og kongebyer i Indokina

15 dage fra 34.500 kr.

Kontakt Knut

Tlf. 33 320 320

Verdensarv og fordums magi i Vietnam, Cambodja og Laos

Fra mægtige Angkor Wat og magiske Halong Bay til bortgemte kolonitidsbyer i junglens dyb. Dette er Indokina - yndig, storslået, sanselig og indhyllet i den gamle verdens romantik, som få andre steder. På denne rundrejse, oplever I det bedste bag facaden - og hele tre verdensarvssteder – i ro og mag.

Verdensarv og lokal kultur - i ro og mag

På denne rejse til Vietnam, Cambodja og Laos har vi kombineret de største højdepunkter med en række unikke udflugter, som bringer jer helt tæt på de lokale kulturer – og ikke mindst køkkener. Vi har også lagt vægt på, at I oplever de store verdensarvssteder i ro og mag, væk fra de mange besøgende, og samtidig har god tid til at nyde den skønne kolonitidsby Luang Prabang på egen hånd. 

Glæd jer til

 • Indokinas tidløse romantik og største højdepunkter
 • At udforske Angkor Wat og Halong Bay i ro og mag
 • De charmerende kolonitidsbyer Hanoi, Luang Prabang og Siem Reap
 • At drømme jer tilbage til svundne tider på håndplukkede hoteller
 • At lære traditionel kogekunst i Laos og Cambodja
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Hanoi og magiske Halong Bay

I begynder jeres eventyr i Vietnams smukke hovedstad Hanoi, hvor I bl.a. skal udforske byens markeder og vidunderlige gadekøkkener med privatguide. Herfra går turen til en 2 dages cruise i Halong Bay i en junke, som bringer jer væk fra de travle områder og helt ind i magien i Bai Tu Long-bugten. 

Konger, templer og kolonitid i Laos

Efter jeres sejltur, går turen tilbage til Hanoi og med fly videre til den gamle kongeby Luang Prabang i det nordlige Laos. Hele Luang Prabang by er på Unesco´s verdensarvsliste og det forstår man godt. 

Byen er ganske enkelt fortryllende – en skøn blanding af fransk kolonitid, laotisk kongehistorie, landlig charme og enestående buddhistiske klostre. Alt sammen ved den mægtige Mekong-flod, i midten af junglen og langt fra resten af verden. 

Fordums magi ved bredden af Mekong-floden

På jeres første dag i Luang Prabang, vil I udforske det laotiske køkken og lave mad sammen med Mrs Noy, inden I drager op ad Mekong-floden for at opleve de fascinerende Pak Ou Caves. De næste to dage, kan I nyde den skønne by på egen hånd, men har I lyst til flere udflugter, kan vi anbefale en tur gennem tropeskov og landsbyer til det magiske Kuang Si-vandfald.

Majestætiske Angkor Wat og Tonle Sap

Fra Luang Prabang, flyver i til kolonitidsbyen Siem Reap i Cambodja. Nu gælder det et af verdens helt store vindundere, Angkor Wat templerne, som I har to dage til at udforske i ro og mag, inden jeres eventyr afrundes med cambodjansk kogekunst og en spændende udflugt til den flydende by Kampong Khleang

XL Cambodia Bayon,Siem Reap Cambodia With Tuk Tuk
XL Laos Luang Prabang Sala Pha Bang Temple
XL Cambodia Angkor Wat Time To Pray Monks
Det skal I opleve

Dagsprogram

I flyver fra København og ankommer i skønne Hanoi dagen efter. Her bliver I hentet i lufthavnen af jeres private guide og chauffør, som kører jer til Hanoi La Siesta Classic Ma My Hotel 3+*, hvor I skal bo i sammenlagt 3 nætter.

Hotellet ligger lige i hjertet af Hanois gamle bydel, og I har resten af dagen til at gå på opdagelse i de skønne små gader og baggyder, hvor butikker, gadekøkkener, markeder, gadesælgere, tehuse, traditionelle ølbarer og knallerter danner en endeløs strøm af liv, indtryk og forførende dufte. 

Xl Vietnam Hanoi Vendor Fake Flowers Street Woman
Xl Vietnam Hanoi Tran Quoc Pagoda
Xl Vietnam Hanoi Old House Bike Bicycle

Det hele fører jer ned til Hanois sjæl og Vietnams kulturelle navle - Hoan Kiem-søen, hvor I kan nyde en vietnamesisk iskaffe, en ”cafe sua da”, mens I ser lyset skifte og aftendisen indhylle det uopnåelige skildpaddetårn ude midt i søen. Nu mærker i den helt særlige sanselighed, som er Vietnam. Nu er I fremme.

I dag er det jeres første hele dag i Vietnam og hvilken bedre måde at starte den på, end med Vietnams nationale morgenmad og en ægte Hanoi specialitet: Pho Bo er en udsøgt vietnamesisk nudelsuppe med oksekød og et af landets mest elskede retter – og de fås ikke bedre end i Hanoi.  

I bliver hentet kl 09.30 på jeres hotel – i dag skal I på en kulinarisk opdagelsesrejse med en lokal engelsktalende guide, og efter en Pho Bo til at starte dagen på, går turen videre til flere af byens bedste madmarkeder og gadekøkkener. 

XL Hanoi Street Food Kitchen Vietnam
Xl Vietnam Hanoi Vendor Fish Selling Bike Aerial View
Xl Vietnam Hanoi Bun Cha The Famous Vietnamese Noodle Soup

Hanois simple gadekøkkener gemmer på nogle af byens bedste kulinariske oplevelser og flere af dem er hæderkronede institutioner i deres egen ret. Alle gadekokkene har deres specialiteter og egen smag, og deres særlige plads i byens gader og i folks hjerter: Glæd jer til at finde ud af, hvad bl.a. banh xeo og bun cha er for noget. I glemmer det ikke igen!

XL Halong Bay Boats Sunset Vietnam.

Efter morgenmad, bliver I hentet på jeres hotel og kørt til molen i Halong by, et par timer fra Hanoi. Her venter den skønne junke Dragon Pearl, som det næste døgn er jeres hjem på vandet i det, som uden tvivl er Vietnams mest fortryllende naturområde. 

Med sine tusinder af vidunderlige kalkstensøer, der ofte nærmest svæver over vandet i drømmende og gennemsigtige tåger, er Halong Bay ganske enkelt et magisk sted.

Xl Vietnam Halong Bay Sunset Rocks Boat
Xl Vietnam Halong Bay Lan Ha Bay Cat Ba Island Cat Ba Limestone Langur Animal
Xl Vietnam Bai Tu Long Bay Halong Bay Boat Evening

Hele området er at finde på Unesco´s verdensarvsliste og man forstår det virkelig godt. Af samme gode grund, er der mange både i vandet og derfor sejler I ad en rute, som går til den mindre besøgte og mindst lige så spektakulære Bai Tu Long Bay, hvor I kan nyde det hele i ophøjet ro.    

Synes I ikke helt 2 dage er nok, kan I overveje at tage et 3-dages cruise i stedet. Vi kan kun anbefale den ekstra nat og dag i Dragebørnenes bugt. Ellers vender I tilbage til Hanoi sidst på dag 5 og har resten af aftenen for jer selv i Hanois gamle bydel – måske I allerede har udset jer noget I vil opleve. Nu kender I jo allerede byen.

Xl Vietnam Halong Bay Dragon Pearl Cruise Ship Floating Village House People

I bliver hentet på jeres hotel efter morgenmad og kørt til lufthavnen. I dag flyver I vestpå til jeres andet verdensarvssted - skønne Luang Prabang i Laos. Laos er endeløs jungle, bjerge og floder, låst inde mellem Thailand, Kina, Vietnam og Cambodja. Landet var engang et kongerige, og hold fast – de en million elefanter under den hvide parasols-rige, som det hed – og blev siden en del af Fransk Indokina for igen at blive uafhængigt i 1953. 

XL Laos Luang Prabang Kham River Sunset

Det er med andre ord et fascinerende og eventyrligt land, som grundet sit relative uvejsomme terræn og lille befolkning, er kendt – og elsket – for sin helt afslappede atmosfære og landlige charme. 

Det er svært at forestille sig en by så smuk og stilfuld, når man flyver over de evige grønne skove og bjerge i det nordlige Laos – uden et øje i sigte. Men pludselig er den der. Midt i det grønne hav, ved bredden af den mægtige Mekong-flod: Den gamle kongeby Luang Prabang.

XL Laos Wat Phu Champasak Temple Ruins
Xl Laos Villa Maly Pool Sunbeds
Xl Laos Luang Prabang Food Market

Villa Maly 4*, Luang Prabang

I bliver hentet i lufthavnen af jeres private guide og chauffør, som kører jer til Villa Maly 4*, hvor I skal bo de næste 4 nætter. Resten af dagen har I til at indsnuse fordums magi og gå på opdagelse i den charmerende lille by – alt er i gåafstand og hver eneste gade byder på smukke huse, sødmefulde tropiske haver og skønne overraskelser - fra sublime templer til stemningsfulde haverestauranter og chikke butikker.

Xl Laos Villa Maly Pool

Xl Laos Luang Prabang Mrs Noy cooking

I dag skal I på en hel særlig – og smagfuld – rejse. En rejse ind i det laotiske køkkens hemmeligheder med den erfarne Mrs Noy. I bliver hentet på jeres hotel og kørt til det lokale madmarked, hvor I mødes med Mrs Noy. 

Nu gælder det om at lære de lokale grøntsager og specialiteter at kende, inden I sammen gør jeres indkøb og sejler over Mekong-floden, og hjem til Mrs Noy for at give jer i kast med det laotiske landkøkken. Her er ikke noget luksus, men en autentisk og særdeles lokal oplevelse.

Efter frokost tager i afsked med Mrs Noy og sejler videre op ad den mægtige flod – nu venter et helt unikt sted, som på anden vis bringer jer tæt på laoternes liv og historie: De hellige Pak Ou Caves.    

Xl Laos Mekong Luang Prabang Pak Ou Cave Entrance
Xl Laos Luang Prabang Ban Xang Hai Village Lao Lao Whiskey Snake Whiskey
Xl Laos Mekong Luang Prabang Pak Ou Cave Buddha Line Up

Xl Laos Luang Prabang Wat Xieng Thong Temple

De næste to dage, kan I udforske Luang Prabang på egen hånd, mens I bare nyder byens romantiske stemning, antikke charme – og mange skønne restauranter.

Med sine dybe rødder i Laos´ historie, historiske klostre og stærke franske indflydelse, er Luang Prabang ganske enkelt en enestående by. Omringet af disede, blågrønne bjerglandskaber og Mekong-flodens sødduftende vande, har byen en helt særlig evne til at få én til at føle, at man befinder sig i en bortgemt verden, langt væk fra alt.

Xl Laos Luang Prabang Royal Palace
Xl Laos Luang Prang Mount Phousi Golden Pagoda Of Wat Chom Si
Xl Laos Pak Ou Cave Buddha Statues Near Luang Prabang

Enestående buddhistiske templer 

Luang Prabang er en vigtig læringsby i Theravada-buddhismen, som bl.a. også praktiseres i Thailand og Cambodja, og byens pragtfulde klostre hører til de vigtigste og smukkeste i hele Sydøstasien – derfor ser man også mange munke i gadebilledet, fra nær of fjern, som kommer hertil for at gå i skole og for at skabe sig et liv ved at gå i kloster. 

Det mest kendte kloster er den rigt dekorerede Wat Xieng Thong fra 1500-tallet, hvis træskæringer og mosaikker er af en anden verden. Men der er mange flere – og det er utroligt at tænke på, at de kun er en brøkdel af hvad der engang fandtes i den gamle hovedstad, inden en kinesisk hær nedbrændte de fleste, så sent som i 1800-tallet.

Kongepaladset og Phousi-bakken

Når man er i en kongeby, er det kun passende at gøre visit hos kongen – eller i hvert i fald hans bolig. Luang Prabangs kongepalads er mere et palæ, og blev bygget som bolig til Kong Sisavang Vong i 1904 – det stilfulde hus er i dag åbent for offentligheden, og med sin originale indretning, kongelige bilpark og elegante fusion af laotisk og fransk arkitektur, er det bestemt et besøg værd.

Over for kongepaladset, finder I de bedste udsigter over Luang Prabang fra toppen af Phousi-bakken. Herfra kan I se hele byen og vejen ud til den franske opdagelsesrejsende Henri Mouhouts grav, som ligger i en skøn skovlysning 8 km uden for Luang Prabang – en dejlig cykeltur gennem tropeskove, forbi traditionelle skrædderier og landsbyer. 

Xl Laos Luang Prabang Night Market In Front Of National Museum

Laotisk BBQ på natmarked

Sydøstasien er kendt for sine skønne natmarkeder, og de fås ikke bedre end i Luang Prabang – her mødes det halve af byen i skumringen til hurtige handler og skønne madoplevelser ved fælles langborde under lampernes skær – her oplever I lokal hygge, hjertevarme og det laotiske køkken fra sin bedste side. 

Xl Laos Luang Prabang Kuang Si Waterfall Blue Pools
Xl Laos Hmong Village Local People Kuang Si
Xl Laos Luang Prabang Kuang Si Waterfall

Xl Cambodia Shinta Mani Angkor & Bensley Collections Pool Evening

Efter en rolig morgenmad, bliver i hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen. I dag går flyturen sydpå til Siem Riep i Cambodja, hvor jeres private guide og chauffør byder jer velkommen i lufthavnen og kører jer til det skønne Shinta Mani Angkor & Bensley Collections 4*, hvor I skal bo de næste 4 nætter. 

Siem Reap er først og sidst en base for at opleve de fantastiske Angkor Wat templer i nærheden, og så er det kun heldigt at det rent faktisk er en charmerende by i sin helt egen ret. I dag har i resten af dagen til at indsnuse den gamle by, og dens blanding af fransk kolonistil og traditionel kinesisk arkitektur. Byen gemmer bl.a. på en række spændende museer, gode restauranter og et berømt madmarked fra 1920´erne.

Xl Cambodia Siem Reap Family Tour Local Restaurant
Xl Cambodia Siem Reap Family Tour Colorful Huts
Xl Cambodia Siem Reap Family Tour Workshop Shadow Puppet

XL Cambodia Siem Reap Angkor Wat Panorama

Over de næste 2 dage skal I opleve magiske Angkor Wat fra solopgang til Solnedgang. Og I starter med, at stå tidligt op, for allerede kl. 05.00 er der afgang til det tredje verdensarvsted på jeres rejse. Nu venter en fortryllende solopgang over en af verdens helt store vidundere og muligvis det største religiøse bygningsværk på hele kloden: Angkor Wat. 

Kong Suryavarman II´s enorme gravtempel blev bygget i 1100-tallet og indtager hovedrollen i tempelbyen Angkor, som fra 800 til 1400-tallet var Khmerrigets hovedstad og nu regnes for at have været den største by i verden i sin tid. Det enorme område huser over 1000 templer og tempelruiner, og engang var det hele fyldt ud af de træbygninger, som udgjorde verdens største hovedstad. 

XL Cambodia Bayon Temple At Angkor Thom, Angkor
XL Cambodia Monk Ta Prohm Temple
Xl Cambodia Siem Reap Ankor Wat Bayon Temple

I begynder jeres rejse tilbage i tiden med at træde ind i Angkor Wat templet ved morgengry fra den mere stille østside. Det er ganske enkelt en uforglemmelig oplevelse, som venter jer. Templet er enormt – dets voldgrav er 1,5 km lang - og hele tiden overvældes man bare af den sublime detaljerigdom, de guddommelige proportioner og de mageløse basrelieffer, som vækkes til live i morgensolens stråler. 

Efter Angkor Wat, vender I tilbage til hotellet for at spise en sen morgenmad, inden turen igen går til Angkor – denne gang skal I opleve flere af områdets fascinerende templer, bl.a. Bayons smilende ansigter og eventyrlige Ta Prohm, som junglen har indhyllet i sin egen dybe mystik.

I vender tilbage til jeres hotel om eftermiddagen og har resten af dagen på egen hånd. Om aftenen kan I f.eks. finde vej til en traditionel Aspara forestilling – en yndefuld og nærmest hypnotiserende cambodjansk dans, som var forbeholdt de kongelige, før verden gik af lave.  

XL Cambodia Temple In Angkor Thom Siem Reap

Cykeltur og solnedgang med champagne

På jeres anden fulde dag i Siem Reap har I hele formiddagen for jer selv, inden I vender tilbage til Angkor om eftermiddagen for at opleve templerne og lokallivet i cykelhøjde.

I bliver hentet af jeres private guide og cykler af små stier gennem landsbyer, forbi flodmarkeder og børn på vej hjem fra skole. Her i landsbyerne omkring Angkor, går livet sin vante gang, og I oplever templerne fra en ny vinkel, som binder fortid og nutid sammen.  

Sidst på dagen venter jer en magisk afsked med Angkor. I stiger ombord i en lille båd, som sejler jer ud på voldgraven, der omkranser templet Angkor Thom. 

Her vil I opleve en fortryllende solnedgang over det smukke tempel, mens I nyder et glas champagne – eller to – og nogle lokale specialiteter. I bliver kørt hjem til jeres hotel, når mørket falder på.

Xl Cambodia Angkor Thom Wat South Entrance Sunset
XL Laos Monks
Xl Cambodia Angkor Thom Traditional Boats Lake Tourist Bayon Temple

Xl Cambodia Siem Reap Kampong Khleang Tonle Sap Lake Houses Village

Bai Sach Chrouk, Lap Khmer og Fish Amok. Cambodjas store signaturretter er måske ikke de mest kendte i verden, men det er hverken af mangel på fantasi eller god smag. I dag har I mulighed for at blive lidt klogere på det cambodjanske køkkens hemmeligheder, når I besøger den flydende landsby Kampong Khleang

Her skal I bl.a. på marked, og senere vil I tilberede og spise en traditionel cambodjansk frokost med en lokal familie og lære mere om livet i fiskerlandsbyen. 

Xl Cambodia Siem Reap Kampong Khleang Tonle Sap Lake Monks Boat

Jeres eventyr fuldendes med en magisk sejltur på Tonle Sap Lake. Forbi lokale fiskere, som kaster deres net, mens aftensolen maler søen og himlen sammen med ildrøde og orange penselstrøg. 

I ser legene børn og mødre i gang med at indsamle vasketøj fra snorene, som dagen går på hæld. Cirklen er rundet og med disse billeder, tænker I måske tilbage til jeres første dag i Hanoi og alt i mellem, mens I tager jeres afsked med Indokina.

I bliver hentet på jeres hotel i Siem Reap og kørt til lufthavnen. I dag går turen hjem til Danmark, hvor I ankommer på dag 15.

Xl Cambodia Apsara Dance Dancer Women
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Antik charme og historiens vingesus er omdrejningspunktet for alle tre hoteller på denne rundrejse. I Hanoi bor I på det stilfulde Hanoi La Siesta Classic Ma My Hotel 3+*, mens charmerende Villa Maly 4* venter jer i Luang Prabang. Det hele sluttes af med manér og tidløs klasse i Cambodja på Shinta Mani Shack 4* i Siem Reap.

Forlæng jeres rejse strandidyl

Med sindene fulde af indtryk, har I måske lyst til at fuldende jeres eventyr med nogle velfortjente dage på stranden, inden turen går hjem til Danmark. I så fald anbefaler vi 5 dage i tropisk ø-paradis på Six Senses Krabey Island 5* eller Song Saa Private Island 5*. Hør mere med jeres rejserådgiver.

I har også mulighed for at opgradere til andre hoteller på denne rundrejse gennem Indokina. I Hanoi kan vi anbefale det ikoniske kolonitidshotel Sofitel Legend Metropole Hanoi 5*, mens vi i Luang Prabang anbefaler det charmerende boutique-hotel Satri House 4+* og ikke mindst Rosewood Luang Prabang 5* for ultimativ selvforkælelse i sublime omgivelser. Også i Siem Riep, kan I vælge ophøjet luksus på et af Cambodjas ypperste resorts, Phum Baitang 5*.

XL Cambodia Song Saa Private Island Panorama
Xl Cambodja Six Senses Krabey Island Beach Picnic
Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København-Hanoi / Siem Reap-København
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne, hoteller, oplevelser m.m.
 • 3 nætter på Hanoi La Siesta 3+*, Hanoi. Deluxe Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Hanois gadekøkkener og markeder
 • 2-dages oplevelse: Halong-bugten væk fra alfarvej
 • Indenrigsfly Hanoi-Luang Prabang
 • 4 nætter på Villa Maly 4*, Luang Prabang. Superior Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Laotisk kogekunst og Pak Ou Caves
 • Indenrigsfly Luang Prabang-Siem Reap
 • 4 nætter på Shinta Mani Angkor & Bensley Collections 4*, Siem Reap. Bayon Room, inkl. morgenmad
 • 1 frokost eller middag på Shinta Mani Angkor & Bensley Collections
 • Oplevelse: Angkor Wat fra solopgang til solnedgang
 • Oplevelse: På eventyr til den flydende Kampong Khleang
Pris per person ved 2 voksne
Kolonitid og kongebyer i Indokina
RejseperiodeDobbelt
20.04.24 ‑ 31.10.2434.000‑37.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda Rejseforsikring
 • Visum til Vietnam, Laos og Cambodja

Bemærk

Vejr og rejsetidspunkt 

Indokina dækker et stort område og vejret afhænger derfor af, hvor I befinder jer, og hvornår. 

 • Rejser I om vinteren, vil der være køligt i Hanoi og Halong Bay, og vi anbefaler at I medbringer en sweater. I kan ikke regne med at svømme i Halong Bay på denne tid
 • Om sommeren kan man forvente regn i Luang Prabang og Siem Reap, men også færre rejsende, bedre priser og frodigere omgivelser
 • Ønsker I at forlænge rundrejsen med strandferie i vintermånederne anbefaler vi Royal Sands 4*, Six Senses Krabey Island 5* eller Song Saa Private Island 5* - alle i øhavet ud for Cambodjas sydkyst
 • Ønsker I at forlænge med strandferie i sommermånederne, kan I med fordel vælge byen Danang eller f.eks. Six Senses Ninh Van Bay 5* i Vietnam.

Hør mere med jeres rejserådgiver.

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Vietnam

Hos Nyhavn Rejser skræddersyer vi altid rejsen efter jeres ønske. F.eks. har I mulighed for at udvide denne rundrejse med en tur til den charmerende verdensarvsby Hoi An i det centrale Vietnam, og om sommeren er det oplagt at kombinere Hoi An med strandbyen Danang, som ligger lige i nærheden. 

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.