Xl Asia Laos Nam Ou River View
Oplevelse i Laos

4 dages natureventyr i Nordlaos

Oplev et Laos, som kun de færreste rejsende kender til

Jeres 4 dages eventyr starter i Luang Prabang. Forude venter Muang La med sine etniske landsbyer, magiske udsigter og termiske bade. Glæd jer også til at sejle i Nordlaos’ mest spektakulære omgivelser og overnatte langs floden i Nong Khiew.

Xl Asia Laos Muang La Lodge Bridge
Xl Asia Laos Muang La Lodge Ricefields Houses
Xl Asia Laos Akha Women Village
Det kan i se frem til

Program

Dag 1: Gennem bjerge og lokale landsbyer til Muang La

Fra jeres hotel i Luang Prabang starter en 4 timers køretur nordpå gennem et frodigt og dramatisk bjerglandskab. En del Khmu - og Hmong landsbyer ligger i højderne på vejen, og I har mulighed for en gåtur gennem en af de små samfund. Livet her er meget traditionelt, hvilket I straks vil se på kvindernes farverige og sirligt dekorerede klæder.

Muang La Lodge 3+*

De næste par nætter skal I bo på en lille perle af en lodge gemt dybt inde i bjergene ved den glitrende Nam Pak-flod. Ved ankomst vil I også hurtigt forstå, hvorfor Muang La Lodge beskrives som en af Laos’ måske fineste ’retreats’.

Lodgen er omringet den frodige jungle i dalen og små stamme-landsbyer til alle sider. Den fine landsby Muang La er lige uden for døren, og det lokale liv er en stor del af oplevelsen her. Oplev de lokale bade i floden og passe deres frodige rismarker, eller munkene krydse den skrøbelige hængebro for at samle almisser om morgenen.

Muang La Lodge har kun 14 værelser, så her er dejlig fredeligt. Poolen ligger på en lille tilhørende ø, som I når til ad en fin hængegangbro. Her er desuden en varm kilde, så I kan nyde et naturligt og afslappende termisk bad.

I skal bo i et Deluxe River View Room, hvor I har jeres egen terrasse med udsigt over de gudesmukke omgivelser, haven og floden. 

Dag 3: På tur til lokale, etniske landsbyer

I dag skal køre og vandre i de omkringliggende landsbyer med jeres guide, som vil introducere jer til det lokale liv. I møder de lokale i en Akha stammelandsbyen på en bjergtop – en by, som er blandt de mest traditionelle minoriteter i Sydøstasien. Her bærer flere af kvinderne stadig smukke, farverige hovedbeklædninger dekoreret med sølvmønter. Og så kan I glæde jer til udsigten fra landsbyen, der er ganske fantastisk.

Senere på dagen nyder I frokosten i form af en lille picnic, før I fortsætter på en vandretur, som varer omkring en time til en Hmong landsby. Her møder I de lokale og oplever deres unikke kultur helt tæt på, hvorefter turen atter går tilbage til Muang La Lodge, hvor I har resten af dagen på egen hånd til afslapning - og måske en tur i det termiske bad?

Dag 3: Spektakulær sejltur på Nam Ou-floden

I kører mod nye eventyr og følger vejen langs den Vietnamesiske grænse til landsbyen Muang Khua ved Nam Ou-flodens bred. Her venter jeres private flodpram på at sejle jer gennem det meste spektakulære landskab i Nordlaos. Forbi dramatiske klippelandskaber, fiskerbåde, vild natur og små lokale landsbyer ved flodens bred, hvor I kan stoppe undervejs. I løbet af dagen nyder I jeres frokost, hvis muligt på en lille sandbanke langs floden.

Hen på eftermiddagen ankommer I til den søvnige landsby Nong Khiew, der trods sit beskedne leben har en bjergtagende udsigt omkring sig.

I skal bo på Mandala Ou Resort i en Fountain Bungalow. Stedet er hverken luksuriøst eller prangende, men bygget i lokal Lao stil, rustikt og med udsigt over Nam Ou-floden.

Dag 4: Mod Luang Prabang

Efter en rolig morgen med morgenmad, er jeres eventyr ved at være ved vejs ende. I bliver hentet på Mandala Ou Resort og kørt til Luang Prabang, der ligger 3-4 timer væk.

Hvis I ønsker at blive i Luang Prabang kan vi hjælpe jer med overnatning. Ønsker I i stedet at flyve videre mod næste destination, hjælper vi også med dette. Tal med vores Laos-eksperter om jeres ønsker og behov.

Oplevelsen inkluderer

  • 2 overnatninger på Muang La Lodge 3+* inkl. morgen- og aftensmad
  • 1 nat på Mandala Ou Resort inkl. morgenmad
  • Frokost i form af picnic på dag 2 og 3
  • Al transport og nævnte udflugter
Xl Asia Laos Khmu Village
Xl Laos Mandala Ou Lodge
Xl Asia Laos Muang La Lodge Farming Local Life
Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Laos Luang Prabang Kuang Si Waterfall Blue Pools
Laos, Asien

Glæd jer til

Skønne Luang Prabang og Mekongflodens magi

Mødet med Laos’ stammefolk og landsbyer i øjenhøjde

Laos’ frodige højland og det magiske Kuang Si-vandfald

Håndplukkede 3* og 4* hoteller med charme

Afslapning, bountystrande og streetfood på Phuket

Team Laos

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.