• Gå på opdagelse i grønne rismarker ved Muang La Lodge
 • I landsbyen Akha i Nordlaos møder I traditionelle minoriteter
 • Velkommen til Muang La Loge

4 dages natureventyr i Nordlaos

Oplev et Laos, som kun de færreste rejsende kender til

Gå på opdagelse i grønne rismarker ved Muang La Lodge
Læs mere

Jeres eventyr starter i Luang Prabang. Forude venter Muang La med sine etniske landsbyer, magiske udsigter og termiske bade. Glæd jer også til at sejle i Nordlaos’ mest spektakulære omgivelser og overnatte langs floden i Nong Khiew.

Oplev det manfoldige lokalliv omkring Muang La LodgeDag 1: Gennem bjerge og lokale landsbyer til Muang La

Fra jeres hotel i Luang Prabang starter en 4 timers køretur nordpå gennem et frodigt og dramatisk bjerglandskab. En del Khmu - og Hmong landsbyer ligger i højderne på vejen, og I har mulighed for en gåtur gennem en af de små samfund. Livet her er meget traditionelt, hvilket I straks vil se på kvindernes farverige og sirligt dekorerede klæder.

På Muang La Lodge skal I bo i et River View RoomMuang La Lodge 3+*

De næste par nætter skal I bo på en lille perle af en lodge gemt dybt inde i bjergene ved den glitrende Nam Pak-flod. Ved ankomst vil I også hurtigt forstå, hvorfor Muang La Lodge beskrives som en af Laos’ måske fineste ’retreats’.

Lodgen er omringet den frodige jungle i dalen og små stamme-landsbyer til alle sider. Den fine landsby Muang La er lige uden for døren, og det lokale liv er en stor del af oplevelsen her. Oplev de lokale bade i floden og passe deres frodige rismarker, eller munkene krydse den skrøbelige hængebro for at samle almisser om morgenen.

Muang La Lodge har kun 14 værelser, så her er dejlig fredeligt. Poolen ligger på en lille tilhørende ø, som I når til ad en fin hængegangbro. Her er desuden en varm kilde, så I kan nyde et naturligt og afslappende termisk bad.

I skal bo i et Deluxe River View Room, hvor I har jeres egen terrasse med udsigt over de gudesmukke omgivelser, haven og floden. 

I landsbyen Akha i Nordlaos møder I traditionelle minoriteterDay 2: På tur til lokale, etniske landsbyer

I dag skal køre og vandre i de omkringliggende landsbyer med jeres guide, som vil introducere jer til det lokale liv. I møder de lokale i en Akha stammelandsbyen på en bjergtop – en by, som er blandt de mest traditionelle minoriteter i Sydøstasien. Her bærer flere af kvinderne stadig smukke, farverige hovedbeklædninger dekoreret med sølvmønter. Og så kan I glæde jer til udsigten fra landsbyen, der er ganske fantastisk.

Senere på dagen nyder I frokosten i form af en lille picnic, før I fortsætter på en vandretur, som varer omkring en time til en Hmong landsby. Her møder I de lokale og oplever deres unikke kultur helt tæt på, hvorefter turen atter går tilbage til Muang La Lodge, hvor I har resten af dagen på egen hånd til afslapning - og måske en tur i det termiske bad?

Den smukke Nam Ou-flod i NordlaosDag 3: Spektakulær sejltur på Nam Ou-floden

I kører mod nye eventyr og følger vejen langs den Vietnamesiske grænse til landsbyen Muang Khua ved Nam Ou-flodens bred. Her venter jeres private flodpram på at sejle jer gennem det meste spektakulære landskab i Nordlaos. Forbi dramatiske klippelandskaber, fiskerbåde, vild natur og små lokale landsbyer ved flodens bred, hvor I kan stoppe undervejs. I løbet af dagen nyder I jeres frokost, hvis muligt på en lille sandbanke langs floden.

Hen på eftermiddagen ankommer I til den søvnige landsby Nong Khiew, der trods sit beskedne leben har en bjergtagende udsigt omkring sig.

I skal bo på Mandala Ou Resort i en Fountain Bungalow. Stedet er hverken luksuriøst eller prangende, men bygget i lokal Lao stil, rustikt og med udsigt over Nam Ou-floden.

Lokal Khmu landsby i Nordlaos tæt på Muang LaDag 4: Mod Luang Prabang

Efter en rolig morgen med morgenmad, er jeres eventyr ved at være ved vejs ende. I bliver hentet på Mandala Ou Resort og kørt til Luang Prabang, der ligger 3-4 timer væk.

Hvis I ønsker at blive i Luang Prabang kan vi hjælpe jer med overnatning. Ønsker I i stedet at flyve videre mod næste destination, hjælper vi også med dette. Tal med vores Laos-eksperter om jeres ønsker og behov.

Oplevelsen inkluderer:

 • 2 overnatninger på Muang La Lodge 3+* inkl. morgen- og aftensmad
 • 1 nat på Mandala Ou Resort inkl. morgenmad
 • Frokost i form af picnic på dag 2 og 3
 • Al transport og nævnte udflugter
Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.