• Kuang Si-vandfaldet er terrasser af naturlige pools
  • Mekongfloden ved Luang Prabang i Nordlaos
  • I landsbyen Akha i Nordlaos møder I traditionelle minoriteter
  • Poolen på The Vijitt Resort på Phuket i Thailand

Højlandet i Laos og badeferie i Thailand

Fra Nordlaos med smuk natur, vandfald og lokalliv til bountystrande på Phuket fra 28.000 kr.

Glæd jer til:

Skønne Luang Prabang og Mekongflodens magi

Mødet med Laos’ stammefolk og landsbyer i øjenhøjde

Laos’ frodige højland og det magiske Kuang Si-vandfald

Håndplukkede 3* og 4* hoteller med charme

Afslapning, bountystrande og streetfood på Phuket

Læs mere

Lad jer betage af charmerende Luang Prabang ved Mekongflodens bred krydret med Laos’ smukke, frodige højland nordpå og de lokales nysgerrige blikke på vejen. I slutter af med en uges badeferie i fantastisk villa på Phuket i Thailand med ro og plads til at fordøje de magiske øjeblikke og indtryk.

Luang Prabang ved Mekongfloden

Glæd jer til et magisk møde med smukke Laos og dets imødekommende folkefærd. Landet er fortsat overset på den store turistrute, så her oplever I virkelig stemningen, den uberørte natur, landets historie og lokallivet helt i øjenhøjde og på autentisk vis. 

I starter jeres eventyr i Luang Prabang, der med sin kolonitidsstil i gadebilledet og spiritualitet i luften, er en favorit hos de fleste besøgende. Her bor I tre nætter på Maison Dalabua 3+*, og skal bl.a. vandre ad bagvejen til det storslåede Kuang Si-vandfald, hvis kaskader af krystalklart vand danner turkisblå pools, som I kan tage en forfriskende svømmetur i.

Laos' frodige og bjergrige højland

En køretur nord for Luang Prabang bringer jer ud i Nordlaos’ storslåede natur med udsigt over majestætiske bjerge og grønne rismarker. Her skal I på et fire dages eventyr, hvor I først overnatter to nætter på skønne Muang La Lodge 3+*. De næste par dage møder I bl.a. de lokale, farverige stammefolk, vandrer gennem den frodige natur og nyder varmen i de termiske bade.

Bagefter kører I langs Vietnams grænse og sejler ad Nam Ou-floden gennem de mest spektakulære landskaber, hvor I også har en overnatning på Mandala Ou Lodge.

Sol og bountystrande i Thailand

Fra oplevelser i Laos til afslapning i Thailand. Den sidste uge har I på det fantastiske The Vijitt 4* i det sydlige Phuket. Her finder I villaer spredt over et frodigt grønt område og en stor pool med smuk udsigt over Phang Nga-bugtens kuperede landskab.

Glæd jer til også at opleve Phuket Old Town i selskab med en lokal guide. I kommer med bag facaden af de farverige, sino-portugisiske huse til de bedste gadekøkkener og restauranter, der gemmer på kulinariske smagsoplevelser.

Håndplukkede hoteller med charme og atmosfære

Vi har håndplukket hotellerne ud fra beliggenhed, komfort og atmosfære. Glæd jer til at bo i smukke omgivelser omgivet af lotusblomster og åkander i Luang Prabang, nyd de termiske bade og vilde natur i Muang La og lad jer imponere af det hyggelige villaresort på Phuket.

Skræddersyet rejse til Laos og Thailand

Alle vores rejser kan skræddersyes efter jeres drømme. Rejser I eksempelvis med børn, sørger vi for, at I får værelser, der matcher dette. I kan også forlænge ferien med ekstra dage og flere oplevelser, eller opgradere jeres ophold på Phuket fra The Vijitt 4* til for eksempel det 5* luksushotel The Slate.

Tal med vores Laos- og Thailand-eksperter, så skræddersyer de den helt rigtige kombination til jeres behov og ønsker.

Program

Dag 1-2
I rejser til Laos

Nyd de grønne omgivelser på Maison Dalabua, LaosI rejser til Laos fra Danmark. Har I valgt Thai Airways, flyver I direkte fra København til Bangkok i Thailand og derfra videre til Luang Prabang i Laos. Med kun et stop på vejen lander I dermed i Luang Prabang på dag 2.

Når I lander I Luang Prabang, har I transport direkte til jeres hotel Maison Dalabua 3+*.

Haw Pha Bang-templet ved det royale palads i Luang PrabangSkønne Luang Prabang

Luang Prabang ligger ved Mekong-flodens bred med bjergene i baggrunden. Byen er et mix af villaer i fransk kolonistil, hellige gyldne templer og farverige, små butikker. Det lokale køkken er særdeles smagfuldt, og byen emmer af ro og charme.

Brug resten af dagen til at mærke stemningen i gaderne på egen hånd. Her er trygt at bevæge sig ud både om dagen og om aftenen.

Poolen på Maison DalabuaFredfyldt boutiquehotel

I skal bo på det charmerende lille boutiquehotel Maison Dalabua 3+* i fredfyldte omgivelser med små søer, flydende lotusblomster, åkander og grønne siv. Glæd jer til udsøgte restaurantoplevelser, forkæl jer selv med en massage i spaen og meget mere.

Her har I to nætter i Deluxe Room inkl. morgenmad.

Dag 3
Ad bagvejen til Kuang Si-vandfaldet

Hop bare i! Kuang Si-vandfaldet ved Luang PrabangI dag skal I opleve det kendte og umådeligt smukke Kuang Si-vandfald – men ikke på traditionel vis. I starter om morgenen med en køretur omkring 20 km fra Luang Prabang. Herfra begiver I jer sammen med jeres private guide på eventyr ad små stier i landlige omgivelser bl.a. med stop undervejs i lokale landsbyer. Nysgerrige blikke følger jer, og I får et helt unikt indblik i dagligdagen på landet blandt de etniske minoriteter.

Som den ultimative afslutning åbenbarer Kuang Si-vandfaldet sig foran jer, hvor kaskaderne af krystalklart vand danner turkisblå pools – en ganske udsøgt kulisse til at nyde jeres frokost i.

Vandreturen er 5-7 km, og det er en god idé med godt fodtøj.

Dag 5-8
På eventyr i det nordlige Laos’ bjerge

Gå på opdagelse i grønne rismarker ved Muang La LodgeSæt kursen mod det bjergrige og smukke Nordlaos, hvor kun få rejsende kommer forbi. I skal først bo to nætter i Muang La Lodge 3+*, der ligger gemt dybt ind i bjergene, tæt på lokalliv og langs den glitrende Nam Pak-flod.

Den smukke Nam Ou-flod i NordlaosNatur og lokalliv i øjenhøjde

På dette fire dages eventyr skal I møde de lokale etniske minoriteter såsom Akha og Hmong i øjenhøjde, vandre i de betagende, frodige omgivelser og nyde udsigten over bjergene. I skal køre langs Vietnams grænse og sejle ad Nam Ou-floden gennem Nordlaos’ mest spektakulære landskaber, hvor I også har en overnatning på Mandala Ou Lodge i en Fountain Bungalow.

Friendship Beach ved The Vijitt, ThailandFlyv mod Thailandsk ferieparadis

Det er nu tid til at tage afsked med Laos. Efter morgenmaden bliver I hentet på Mandala Ou Lodge og kørt til lufthavnen i Luang Prabang, hvor I flyver via Bangkok til Phuket.

Når I lander bliver I hentet og kørt til jeres hotel - The Vijitt Resort.

Dag 9-10
Velkommen til The Vijitt og smag på Phuket

Deluxe Seaview Villa på The Vijitt på Phuket i ThailandThe Vijitt 4* træder I ind i en verden, der perfekt balancerer ro med det omkringliggende lokalliv i det rolige Rawai. Her er ikke fyldt med barer og restauranter, men I kan hurtigt komme til dem, hvis I vil.

Udsigt fra The Vijitt og Friendship BeachStrande så langt øjet rækker

Resortet spreder sig ud over et stort, grønt område, der skråner ned mod havet. Forrest er den store pool med masser af solstole og resortets restauranter. Herfra har i betagende udsigt over havet og et par af Phang Nga-bugtens eventyrlige kalkstensklipper. Stranden på Phukets østkyst er påvirket af tidevandet. Den forsvinder ved højvande og bliver meget bred ved lavvande. Derfor har The Vijitt Resort gratis transport til og fra den smukke Nai Harn-strand, som ligger kun 15 minutters kørsel derfra.

I skal bo i en Deluxe Villa på 70 m2 med soveværelse, stort badeværelse og hyggelig terrasse med udsigt over palmerne. Vil I forkæle jer selv, kan I vælge at opgradere til en villa med pool. 

Gadekøkken i Phuket Old TownSmag på Phuket Old town

På dag 10 venter jer en smagfuld oplevelse, når I skal på en aftentur gennem Phuket Old Towns lokale markeder og gadekøkkener. I skal dufte til de friske grøntsager og urter, gå i de små hyggelige baggader og møde de lokale i øjenhøjde foran de farverige Sino-portugisiske huse. Ikke mindst skal I smage på det unikke lokale køkken med en guide, der kender byens hemmeligheder.

I har resten af dagene på The Vijitt på egen hånd til afslapning m.m.

Dag 11-14
Afslapning og tid på egen hånd

Poolen på The Vijitt Resort på Phuket i ThailandPhuket er kendt af de fleste, men det fredelige Rawai-område er mindre kendt. Dejligt for jer, for det giver mulighed for at slappe af i rolige omgivelser, mens I stadig har adgang til Phukets mange tilbud og aktiviteter.

Rawai er milevidt fra de ellers travle strande på Phukets sydvestkyst. Her er befriende roligt og lokal atmosfære. På Phukets sydspids 10 minutter væk holder øens sidste havsigøjnere til i en lille landsby, hvor I kan få en lokal madoplevelse; køb friske råvarer i deres boder og få det tilberedt på en restaurant på den anden side af vejen. 

Spaen på The Vijitt Resort PhuketMere end bare afslapning

I rejser selvfølgelig for sol, varme og afslapning, men både The Vijitt og Phuket byder også på masser af andre oplevelser.

The Vijitt har en stor pool med fantastisk udsigt over havet. Snyd heller ikke jer selv for middag i den charmerende koloni-villa Baan Vijitt, der serverer udsøgt Thai-mad omgivet af fine vandhaver og med udsigt over havet. Skal der ske lidt mere, tilbydes flere gratis aktiviteter såsom botaniske gåture, yoga og meditation, thaiboksning, aerobics og undervisning i at folde lotusblomster.

Dag 15-16
I rejser hjem fra Thailand

Udsigt fra The Vijitt og Friendship BeachJeres rejse i Sydøstasien er ved at være ved vejs ende. I bliver hentet på The Vijitt og kørt til Phuket Lufthavn, så det passer med jeres planlagte fly hjem til Danmark, hvor I lander på dag 15.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Højlandet i Laos og badeferie i Thailand
RejseperiodeDobbelt
01.11.21 - 14.12.2128.000-30.000
15.12.21 - 20.12.2133.000-35.000
21.12.21 - 05.01.2235.000-39.000
06.01.22 - 30.04.2227.000-31.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
  • Visum til Laos

Bemærk

Gratis opgradering på the vijitt

  • Bliv opgraderet til Prime pool Villa på The Vijitt 4*, Phuket i perioden 1.feb til 31. okt 2020

Obligatorisk pristillæg for ophold samt middag ved ophold jule- og/eller nytårsaften kan forekomme. Spørg jeres Laos og Thailand-ekspert.