Xl Laos Kuang Si Waterfall Tat Kuang Si Bear Rescue Centre Bear Eating Platform
Oplevelse i Laos

Bøfler, bjørne og de eventyrlige Kuang Si-vandfald

Oplev naturens eget vandland og tag på gårdbesøg i børnehøjde

Tag familien med på en fortryllende badetur i Kuang Si-vandfaldets turkise pools. Senere skal I hilse på nogle utrolig søde asiatiske bjørne, inden det er tid til at malke bøfler og spise bøffelis på en hyggelig bondegård i udkanten af Luang Prabang.

Small Laos Kuang Si Waterfall Path Nature
Small Laos Buffalo Dairy Feeding Animals
Xl Laos Buffalo Dairy Kids Feeding Rabbits

Det skal I opleve

Morgenbadning i regnskovens favn

Ikke langt fra Luang Prabang gemmer der sig et lille vidunder midt i regnskoven. Som i bevæger jer gennem den tætte og fugtige skov, vokser lyden af brusende vand sig stadig stærkere. Hvem får først øje på Kuan Si-vandfaldet? Hvem øjner først de turkisblå pools lyse op mellem bregner, lianer, bambus og skovens store, tropiske blade? 

I bliver hentet på jeres hotel om morgenen af jeres private guide og chauffør, som kører jer til vandfaldet cirka 30 km fra Luang Prabang. Husk badetøj, for når I først er der, er det svært ikke at hoppe i de krystalklare pools eller sætter jer under en af de små vandfald og lade det friske bjergvand køle jer ned.

Et trygt hjem for Asiens truede sortbjørne 

Fristed, dyrehospital og børnehave – eller bjørnehave. Bevaringsprojektet Free the Bears passer på den truede sortbjørn, som jages i hele Sydøstasien, fordi dens kropsdele og galde bruges i traditionel asiatisk medicin. 

Free the Bears har vokseværk og selv om det er på en trist baggrund, er det også en god nyhed, for det betyder at flere sortbjørne i dag reddes fra krybskytter eller en trist skæbne på en af Sydøstasiens berygtede bjørnegaldefarme. 

Faktisk redder Free the Bears rekordmange bjørne år for år – og projektet huser i dag over 500 bjørne, fordelt på flere lande. I reservatet ved Luang Prabang, kommer I tæt på nogle af dem, og så lærer I mere om deres liv, vaner og indsatsen for at beskytte dem. Og er I heldige, er der også et par tumlinger på fri fod! 

Kaffe, kage og bøffelis på en bondegård

Det kan være svært, men på et tidspunkt må I tage afsked med bjørnene, for der er andre dyr på jeres vej, som venter på jer i dag. Laos Buffalo Dairy er et andet godt projekt, som driver en gård og et mejeri på bæredygtige principper, i tæt samarbejde med lokale småbønder. Her laver de både is, mozzarella, yoghurt og mælk – og det hele kommer fra bøfler, som I selv kan få lov til at malke og fodre.

I kan også fodre kyllinger og grise, og så er det nok også et godt tidspunkt at nævne, at gården har en hyggelig café, hvor man også lige kan sidde for en stund og nyde en kop kaffe med et stykke hjemmebagt kage, inden turen går hjem til jeres hotel i Luang Prabang.

Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

XL Laos Luang Prabang Temple
Laos, Asien

Glæd jer til

At udforske Angkor Wat i ro og mag

De charmerende kolonitidsbyer Luang Prabang og Siem Reap

At besøge landsbyer og lave skyggeteater i Cambodja

At lave traditionel mad og besøge en bondegård i Laos

Strandferie i Thailand på eventyrlige The Slate 5*

Team Laos

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.