Xl Thailand Phuket The Slate Infinity Pool Adult Pool Morning

Indokina bag facaden og strandferie i Thailand

Indokina bag facaden og strandferie i Thailand

16 dage fra 32.000 kr. | BØRN fra 25.000 kr.

Kontakt Stina

Tlf. 33 320 320

Familieeventyr med templer, vandfald, bondegårde og strandluksus

Angkor Wats templer. Landidyl i Laos. Og strandferie i Thailand. På denne rejse har vi samlet det bedste af Laos og Cambodja - bag facaden og i børnehøjde - inden I slutter af med en uforglemmelig strandferie i Thailand. Undervejs bor I bl.a. på to enestående hoteller, der begge er skabt af den amerikanske stjernedesigner Bill Bensley.

Glæd jer til

 • At udforske Angkor Wat i ro og mag
 • De charmerende kolonitidsbyer Luang Prabang og Siem Reap
 • At besøge landsbyer og lave skyggeteater i Cambodja
 • At lave traditionel mad og besøge en bondegård i Laos
 • Strandferie i Thailand på eventyrlige The Slate 5*

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Luang Prabang, Laos 4 nætter på Luang Prabang, Laos 4 Højdepunkter Glæd jer til at besøge et bjørnereservat, svøm i vandfald, oplev hellige grotter med tusindvis af buddhafigurer og traditionel madlavning hos en lokal. Glæd jer til at besøge et bjørnereservat, svøm i vandfald, oplev hellige grotter med tusindvis af buddhafigurer og traditionel madlavning hos en lokal.
Siem Reap, Cambodja 4 nætter på Siem Reap, Cambodja 4 Højdepunkter Udforsk Angkor Wats tempelunivers bag facaden og prøv kræfter med cambodjansk skyggeteater. Udforsk Angkor Wats tempelunivers bag facaden og prøv kræfter med cambodjansk skyggeteater.
Phuket, Thailand 5 nætter på Phuket, Thailand 5 Højdepunkter Kom helt ned i gear på strandferie i egen pool villa, med masser af aktiviteter for både børn og voksne. Kom helt ned i gear på strandferie i egen pool villa, med masser af aktiviteter for både børn og voksne.
Xl Laos Mekong River Luang Prabang Pak Ou Cave Boat
Det kan i se frem til

Oplevelser for hele famileen

Seværdigheder, samvær og berigende oplevelser for hele familien

Fra skønne og stemningsfulde kolonitidsbyer til templer, regnskove og magiske vandfald, som I kan bade i, byder denne rundrejse til Indokina på et væld af skønne oplevelser for hele familien. 

Det er en rejse med få stop, som vi har skabt til familien, som ønsker ro, samvær og berigende oplevelser, hvor I også kommer tæt på det lokale liv i børnehøjde, så der virkelig bliver noget at snakke om bagefter. 

Luang Prabang, Angkor Wat og strandferie i Phuket

Jeres eventyr begynder et helt specielt sted. Laos' gamle kongeby Luang Prabang er ganske enkelt en fortryllende by – en verdensarvsby, omringet af jungle og bjerge, så langt øjer rækker. 

Byen er fransk kolonitid, laotisk kongehistorie, landlig ro og pragtfulde buddhistiske klostre i én skøn blanding. Og så er det ro, hjertevarme og følelsen af bare at være langt fra resten af verden.

 

 

Børnevenlige udflugter med lokale guides

I Luang Prabang kan I glæde jer til flere skønne oplevelser, som bringer jer bag facaden og tæt på det lokale liv – fra madlavning hos Mrs Noy og sejltur på Mekong-floden til bondegårdsbesøg og en magisk dukkert, i naturens eget vandland, Kuang-Si-vandfaldet, som ligger gemt i skovens dyb.

Og i Siem Reap, skal I bl.a. lære at lave cambodjansk skyggeteater og besøge en lokal familie i en lille landsby, hvor I kan få et indblik i dagligdagen for en cambodjansk familie. Her kan I også lære at lave lejetøj ud af farvede palmeblade. 

Xl Cambodia Apsara Dancers Group Hands
Xl Thailand Phuket Big Buddha Daylight Phra Phutta Ming Mongkol Akenakiri
Xl Laos Champasak Tad Fane Waterfall Nature
Det skal I opleve

Dagsprogram

I flyver fra København og ankommer dagen efter i Luang Prabang, hvor I bliver hentet af jeres private chauffør og kørt til Villa Maydou 4*, hvor I skal bo de næste 4 nætter. 

Hotellet ligger centralt placeret i den skønne by, som er nem at finde rundt i. I har alle byens bedste restauranter, cafeer, gamle templer, natmarkedet og kongepaladset inden for gåafstand, men I kan også tage hotellets cykler, som er inkluderet i jeres værelse.

Xl Laos Villa Maydou View To Pool

Efter morgenmad, bliver I hentet på jeres hotel af jeres private guide, som kører jer til Kuang Si-vandfaldet – husk badetøj, for det er svært ikke at hoppe i de turkise pools i skovens favn, som venter jer. Det er ganske enkelt et magisk sted, og de krystalklare vande er en velkommen nedkøling på jeres første dag i troperne.

Efter jeres dukkert i regnskoven, går turen mod et bjørnereservat i nærheden, hvor I skal hilse på den truede asiatiske sortbjørn og høre mere om det opmuntrende bevaringsprojekt – og hvis I er heldige, løber der også nogle små tumlinger rundt og laver narrestreger. 

Jeres udflugt afrundes med et besøg på en lokal bondegård, hvor I bl.a. kan malke bøfler, spise bøffelis og fodre grise og kyllinger – ud over kaffe og kage, og sjov med dyrene, giver besøget også et spændende indblik i landlivet i Laos.  I vender tilbage til jeres hotel i løbet af eftermiddagen og har resten af dagen og aftenen til at nyde Luang Prabang på egen hånd.

Xl Laos Luang Prabang Kuang Si Waterfall
Xl Laos Buffalo Dairy Mother And Calf
Xl Laos Kuang Si Waterfall Tat Kuang Si Bear Rescue Centre Bear Eating Platform

I dag skal I på en kulinarisk opdagelsesrejse med Mrs Noy – en madmester af den gamle skole - som begynder på det lokale madmarked og slutter i landsbyen hjemme hos Mrs. Noy´s familie, hvor I kokkererer og spiser en traditionel laotisk frokost sammen, inden I sejler op ad Mekong-floden til et helt unikt og eventyrligt sted: Pak Ou Caves.

De fleste besøger Pak Ou Caves om morgenen eller allersidst på dagen, så en tidlig eftermiddagstur betyder også, at I får en mere rolig og intim oplevelse med de tusinder af buddhafigurer, som venter på jer i de to hellige grotter.

Xl Laos Mekong Luang Prabang Pak Ou Cave Buddha Line Up
Xl Laos Luang Prabang Mrs Noy cooking
Xl Laos Mekong Luang Prabang Pak Ou Cave Entrance

I dag har I hele dagen på egen hånd og skønne Luang Prabang foran jer. I kan f.eks. gå på opdagelse i byens pragtfulde klostre, som hører til de smukkeste og vigtigste i hele Sydøstasien. Luang Prabang har i århundreder været en vigtig læringsby i Theravada-buddhismen – den gren af buddhismen, som også praktiseres i Cambodja, Myanmar og Thailand.  

Det mest kendte af byens gamle klostre, er den rigt dekorerede Wat Xieng Thong fra 1500-tallet, hvis træskæringer og mosaikker ganske enkelt er fortryllende. Men der er mange flere enestående klostre i byen – og det er utroligt at tænke på, at de kun udgør en brøkdel af dem, som engang fandtes i den gamle hovedstad, inden en kinesisk hær i 1800-tallet nedbrændte langt de fleste. 

Xl Laos Luang Prabang Wat Xieng Thong Temple

Kongepaladset og Phousi-bakken

Luang Prabangs kongepalads er nærmere et palæ, og blev bygget som bolig til Kong Sisavang Vong i 1904 – palæet er i dag åbent for offentligheden, og med sin stilfulde indretning, historiske fotografier, kongelige bilpark og eklektiske samling af gaver, som kongen i sin tid modtog fra alverdens statsoverhoveder, er kongepaladset en af den slags museer, som alle i familien kan finde glæde i. 

Over for kongepaladset, venter jer en rask klatretur til de bedste udsigter over Luang Prabang og Mekong-floden fra toppen af Phousi-bakken, hvor I også finder et tempel og en liggende buddhafigur. Senere på aftenen, kan I med fordel forvilde jer ind i Luang Prabangs stemningsfulde natmarked, som byder på det bedste af laotisk bbq, hygge og hjertevarme.  

Xl Laos Luang Prabang Royal Palace
Xl Laos Luang Prabang Night Market In Front Of National Museum
XL Laos Luang Prabang Monks

Efter morgenmad og en rolig start på dagen, bliver I hentet af jeres private chauffør, som kører jer til lufthavnen. I dag går turen sydpå til nabolandet Cambodja og den lille kolonitidsby Siem Reap, som ligger i nærheden af Cambodjas største trækplaster – de mageløse templer ved Angkor Wat. 

Her byder jeres private guide og chauffør jer velkommen i lufthavnen og kører jer til charmerende Shinta Mani Angkor & Bensley Collections 4*, hvor I skal bo de næste 4 nætter. 

Selv om Siem Reap først og fremmest er en base for at udforske Angkor Wat, er byen et charmerende sted i sin helt egen ret. I har resten af dagen – og hele formiddagen i morgen – til at nyde jeres hotelpool og udforske den gamle by med dens stemningsfulde blanding af fransk kolonistil og traditionel kinesisk arkitektur. I kan f.eks. besøge byens berømte madmarked fra 1920´erne.

XL Cambodia Siem Reap Tonle Sap Floating Village

I løbet af de næste 2 dage skal I opleve de eventyrlige templer ved Angkor Wat fra solopgang til solnedgang

I dag skal I tidligt op, allerede kl. 05.00, for I skal nå at se solen stå op over et af verdens absolut største vidundere, Angkor Wat. Det kolossale gravtempel blev bygget i 1100-tallet og indtager hovedrollen i Angkor, som fra 800 til 1400-tallet var Khmerrigets hovedstad, og i dag regnes for at have været sin tids måske største by – i hele verden. 

Small Cambodia Angkor Wat Purple Sky

I begynder jeres rejse tilbage til Khmerrigets storhed med at træde ind i Angkor Wat templet ved morgengry fra den mere stille østside, hvor der ikke er så mange besøgende. I morgensolens smukke skær, kan I nu udforske templets utrolige detaljerigdom, sublime proportioner og alle de smukke basrelieffer, som gemmer på store fortællinger fra en svunden tid.

Efter Angkor Wat, vender I for en stund tilbage til hotellet for at spise en sen morgenmad, inden I igen begiver jer til tempelområdet for at udforske flere fascinerende templer, bl.a. Bayons gådefulde kæmpeansigter og mystiske Ta Prohm, som junglen for længst har gjort krav på til tid og evighed.  

I vender tilbage til Siem Reap først på eftermiddagen og har resten af dagen og aftenen på egen hånd. Om aftenen kan I f.eks. opleve en traditionel Apsara forestilling – en fængslende cambodjansk dans, som i Khmerrigets storhedstid var forbeholdt de kongelige.

Xl Cambodia Angkor Wat Temple Sunrise
Xl Cambodia Bayon Templel
XL Cambodia Buddhist Monk Outside Angkor Wat

Nyd en rolig morgen og formiddag. Tag jer god tid til at nyde morgenmaden, hop en tur i poolen eller gå på opdagelse i Siem Reap’s gader.

Hen på eftermiddagen kl. 14:30 bliver I hentet af jeres private guide og cykler af små stier og jordveje gennem landsbyerne omkring Angkor, hvor livet går sin vante gang. Her oplever I templerne i relief til det lokale liv – kvinder som hænger tøj til tørre, vinkende børn på vej hjem fra skole, livlige flodmarkeder. Det hele med templerne som bagtæppe. Nutiden indhyllet i fortidens mystik og storhed. 

Sidst på dagen venter jer en uforglemmelig solnedgang helt tæt på det smukke Angkor Thom tempel. I stiger ombord i en lille dragebåd, som sejler jer ud på voldgraven omkring templet. 

Her kan I nyde et glas champagne og nogle lokale delikatesser, mens aftenlyset maler vand, himmel og tempel sammen med sine drømmende penselstrøg. Det er en eventyrlig afsked med kongebyen Angkor.

Xl Cambodia Siem Reap Angkor Village Locals Woman Biking
Xl Cambodia Angkor Thom Traditional Boats Lake Tourist Bayon Temple
Xl Asia Laos Food

Efter morgenmad, bliver I hentet på jeres hotel af jeres private guide og chauffør. I dag begynder dagen med traditionel cambodjansk skyggeteater, men I skal ikke bare se på. I skal deltage i et workshop, hvor I vil lære at lave figurer og mønstre – og ikke mindst at bruge dem sammen med dukker til at opføre jeres eget lille cambodjanske teaterstykke, som I til sidst får med hjem på video. Dette er Siem Reap i børnehøjde.

Efter skyggeteatret, er det tid tit at stille sulten med en lokal frokost, inden I kører ud af Siem Reap for at besøge en lokal familie på landet. Her vil I høre mere om de lokale børns liv, og så kan I også lære at lave jeres eget legetøj ved brug af farvelagte palmeblade. Afhængigt af jeres rejsetidspunkt, får I også mulighed for at besøge enten en lokal skole eller et lokalt marked.

Xl Cambodia Siem Reap Family Tour Farmer

I dag tager I afsked med Cambodja og vender blikket mod sol og strand i Thailand. Efter morgenmad, bliver I hentet af jeres private chauffør, som kører jer til lufthavnen.

I flyver til Phuket, hvor I bliver hentet og kørt til The Slate 5*, hvor I har 5 nætter i en vidunderlig D-Buk Suite på 74 kvm, der er perfekt til familier.   Nu står den på flere dages velfortjent strandferie med privatliv, vandsport, pools, sand mellem tæerne og masser af god mad. God fornøjelse!

Xl Thailand Phuket The Slate Beach Restaurant Shore Thing
Xl Thailand Phuket The Slate D Buk Suite Interior
Xl Thailand Phuket The Slate Pool Activities

Efter morgenmad og en rolig start på dagen, bliver I hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen i Phuket. I dag går turen hjem til Danmark. I ankommer i Danmark på dag 16.

Xl Thailand Phuket The Slate Romantic Dinner Beach Sunset
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Vi har håndplukket hotellerne ud fra beliggenhed, komfort og atmosfære. Glæd jer til at bo i smukke omgivelser omringet af palmer og et buddhistisk kloster i Luang Prabang, nyd det charmerende franske kvarter i Siem Reap og lad jer imponere af det vidunderlige resort på Phuket.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i DKK), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledigflykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. Ring vedr. priser over jul og nytår.

Dobbelt: v/2 personer, Enkelt: v/1 person i værelse, suite, kahyt eller villa.

Inkluderet

 • Fly København- Luang Prabang / Phuket – København
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne, hoteller og oplevelser
 • 4 nætter på Villa Maydou 4*, Luang Prabang. Tradition Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Bøfler, bjørne og de eventyrlige Kuang Si-vandfald
 • Oplevelse: Laotisk kogekunst og Pak Ou Caves
 • Fly Luang Prabang-Siem Reap
 • 4 nætter på Shinta Mani Angkor & Bensley Collections 4*, Siem Reap. Junior Suite, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Angkor Wat fra solopgang til solnedgang
 • Oplevelse: Siem Reap i børnehøjde
 • Fly Siem Reap-Phuket
 • 5 nætter på The Slate 5*, Phuket. D-Buk Suite med op til 2 ekstra opredninger, inkl. morgenmad
Pris per person ved 2 voksne
Indokina bag facaden og strandferie i Thailand
RejseperiodeDobbelt
07.03.24 ‑ 30.04.2435.000‑40.000
01.05.24 ‑ 31.10.2431.000‑34.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Indokina bag facaden og strandferie i Thailand, børn
Rejseperiode1. barn2. barn
07.03.24 ‑ 30.04.2426.000‑29.00026.000‑29.000
01.05.24 ‑ 31.10.2424.000‑26.00024.000‑26.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda Rejseforsikring
 • Visum til Laos og Cambodja
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Thailand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.