• Badende og legende børn i Laos
  • Udsigt fra The Vijitt og Friendship Beach
  • Angkor Wat, Cambodja
  • Det smukke Kuang Si-vandfald nær Luang Prabang, Laos
  • Buddha statuer i Pak Ou Caves i Laos

Indokina bag facaden og strandferie i Thailand

Familieeventyr med templer, vandfald, bondegårde og poolvilla. 16 dage fra 23.500 kr., børn fra 15.500 kr.

Glæd jer til:

At udforske Angkor Wat i ro og mag

De charmerende kolonitidsbyer Luang Prabang og Siem Reap

At besøge landsbyer og lave skyggeteater i Cambodja

At lave traditionel mad og besøge en bondegård i Laos

Strandferie i Thailand med egen poolvilla

Læs mere

Fra templerne i Angkor Wat til Laos' landlige charme, gemmer Indokina på store og berigende oplevelser for hele familien. På denne rejse, oplever I det bedste af Laos og Cambodja bag facaden, inden eventyret fuldendes med egen poolvilla i Thailand.

Højdepunkter, ro og berigende oplevelser for hele familien 

Fra skønne og stemningsfulde kolonitidsbyer til templer, regnskove og magiske vandfald, som I kan bade i, byder denne rundrejse til Indokina på et væld af skønne oplevelser for hele familien. 

Det er en rejse med få stop, som vi har skabt til familien, som ønsker ro, samvær og berigende oplevelser, hvor I også kommer tæt på det lokale liv i børnehøjde, så der virkelig bliver noget at snakke om bagefter. 

Luang Prabang, Angkor Wat og strandferie i Phuket

Jeres eventyr begynder et helt specielt sted. Laos' gamle kongeby Luang Prabang er ganske enkelt en fortryllende by – en verdensarvsby, omringet af jungle og bjerge, så langt øjer rækker. 

Byen er fransk kolonitid, laotisk kongehistorie, landlig ro og pragtfulde buddhistiske klostre i én skøn blanding. Og så er det ro, hjertevarme og følelsen af bare at være langt fra resten af verden.

I Luang Prabang bor I 4 nætter på det charmerende boutique-hotel Villa Maydou 4*, omringet af palmer og et buddhistisk kloster. Det er essensen af Luang Prabang, med have, ro og god plads til at være sammen.

Fra Luang Prabang, flyver i til en anden charmerende kolonitidsby: Siem Reap i Cambodja. Her bor I 4 nætter på det skønne Shanti Mani Shack 4*. Nu gælder det et af verdens største vindundere, de mageløse templer i Angkor Wat, som I har to dage til at opleve i ro og mag, inden jeres eventyr fuldendes med nogle velfortjente stranddage på The Vijitt Resort Phuket 4* i den thailandske kystby Phuket, hvor I bor 5 nætter i egen villa med pool.   

Børnevenlige udflugter med lokale guides

I Luang Prabang kan I glæde jer til flere skønne oplevelser, som bringer jer bag facaden og tæt på det lokale liv – fra madlavning hos Mrs Noy og sejltur på Mekong-floden til bondegårdsbesøg og en magisk dukkert, i naturens eget vandland, Kuang-Si-vandfaldet, som ligger gemt i skovens dyb.

Og i Siem Reap, skal I bl.a. lære at lave cambodjansk skyggeteater og besøge en lokal familie i en lille landsby, hvor I kan få et indblik i dagligdagen for en cambodjansk familie. Her kan I også lære at lave lejetøj ud af farvede palmeblade. 

Vi skræddersyer jeres rejse

Hos Nyhavn Rejser skræddersyer vi altid rejsen efter jeres ønske. F.eks. har I mulighed for at opgradere til andre hoteller på denne rundrejse.  I Luang Prabang anbefaler vi Rosewood Luang Prabang 5* for ultimativ selvforkælelse midt i naturen, men stadig tæt på byen. Og I Siem Riep, kan I f.eks. vælge underspillet luksus på et af Cambodjas ypperste resorts, Phum Baitang 5*, som vil glæde både børn og voksne.

Eller måske skal I blot slutte ferien på toppen med Rosewood Phuket 5+*?

Program

Dag 1-2
Afrejse og ankomst til Luang Prabang, Laos

Villa Maydou, Luang Prabang, LaosI flyver fra København og ankommer dagen efter i Luang Prabang, hvor I bliver hentet af jeres private chauffør og kørt til Villa Maydou 4*, hvor I skal bo de næste 4 nætter. 

Hotellet ligger centralt placeret i den skønne by, som er nem at finde rundt i. I har alle byens bedste restauranter, cafeer, gamle templer, natmarkedet og kongepaladset inden for gåafstand, men I kan også tage hotellets cykler, som er inkluderet i jeres værelse.

Dag 3
Kuang Si-vandfaldet, sortbjørne og gårdbesøg

Kuang Si-vandfaldet ved Luang Prabang i LaosEfter morgenmad, bliver I hentet på jeres hotel af jeres private guide, som kører jer til Kuang Si-vandfaldet – husk badetøj, for det er svært ikke at hoppe i de turkise pools i skovens favn, som venter jer. Det er ganske enkelt et magisk sted, og de krystalklare vande er en velkommen nedkøling på jeres første dag i troperne.

Efter jeres dukkert i regnskoven, går turen mod et bjørnereservat i nærheden, hvor I skal hilse på den truede asiatiske sortbjørn og høre mere om det opmuntrende bevaringsprojekt – og hvis I er heldige, løber der også nogle små tumlinger rundt og laver narrestreger. 

Børn kan hilse på forskellige dyr på Laos Buffalo Dairy, LaosJeres udflugt afrundes med et besøg på en lokal bondegård, hvor I bl.a. kan malke bøfler, spise bøffelis og fodre grise og kyllinger – ud over kaffe og kage, og sjov med dyrene, giver besøget også et spændende indblik i landlivet i Laos.  I vender tilbage til jeres hotel i løbet af eftermiddagen og har resten af dagen og aftenen til nyde Luang Prabang på egen hånd.

Dag 4
Laotisk kogekunst og Pak Ou Caves

Lær det laotiske køkken at kende hos Mrs NoyI dag skal I på en kulinarisk opdagelsesrejse med Mrs Noy – en madmester af den gamle skole - som begynder på det lokale madmarked og slutter i landsbyen hjemme hos Mrs Noy´s familie, hvor I kokkererer og spiser en traditionel laotisk frokost sammen, inden I sejler op ad Mekong-floden til et helt unikt og eventyrligt sted: Pak Ou Caves.

Buddha statuer i Pak Ou Caves i LaosDe fleste besøger Pak Ou Caves om morgenen eller allersidst på dagen, så en tidlig eftermiddagstur betyder også, at I får en mere rolig og intim oplevelse med de tusinder af buddhafigurer, som venter på jer i de to hellige grotter.

Dag 5
Luang Prabang på egen hånd

Det smukke tempel Wat Xieng Thong i Luang Prabang, LaosI dag har I hele dagen på egen hånd og skønne Luang Prabang foran jer. I kan f.eks. gå på opdagelse i byens pragtfulde klostre, som hører til de smukkeste og vigtigste i hele Sydøstasien. Luang Prabang har i århundreder været en vigtig læringsby i Theravada-buddhismen – den gren af buddhismen, som også praktiseres i Cambodja, Myanmar og Thailand.  

Det mest kendte af byens gamle klostre, er den rigt dekorerede Wat Xieng Thong fra 1500-tallet, hvis træskæringer og mosaikker ganske enkelt er fortryllende. Men der er mange flere enestående klostre i byen – og det er utroligt at tænke på, at de kun udgør en brøkdel af dem, som engang fandtes i den gamle hovedstad, inden en kinesisk hær i 1800-tallet nedbrændte langt de fleste. 

Kongepaladset, Royal Palace, i Luang Prabang, LaosKongepaladset og Phousi-bakken

Luang Prabangs kongepalads er nærmere et palæ, og blev bygget som bolig til Kong Sisavang Vong i 1904 – palæet er i dag åbent for offentligheden, og med sin stilfulde indretning, historiske fotografier, kongelige bilpark og eklektiske samling af gaver, som kongen i sin tid modtog fra alverdens statsoverhoveder, er kongepaladset en af den slags museer, som alle i familien kan finde glæde i.   

Natmarkedet i Luang Prabang, LaosOver for kongepaladset, venter jer en rask klatretur til de bedste udsigter over Luang Prabang og Mekong-floden fra toppen af Phousi-bakken, hvor I også finder et tempel og en liggende buddhafigur. Senere på aftenen, kan I med fordel forvilde jer ind i Luang Prabangs stemningsfulde natmarked, som byder på det bedste af laotisk bbq, hygge og hjertevarme.

Dag 6
Til Siem Reap, Cambodja

Shinta Mani Shack i Siem Reap, CambodjaEfter morgenmad og en rolig start på dagen, bliver I hentet af jeres private chauffør, som kører jer til lufthavnen. I dag går turen sydpå til nabolandet Cambodja og den lille kolonitidsby Siem Reap, som ligger i nærheden af Cambodjas største trækplaster – de mageløse templer ved Angkor Wat. 

Her byder jeres private guide og chauffør jer velkommen i lufthavnen og kører jer til charmerende Shinta Mani Shack 4*, hvor I skal bo de næste 4 nætter. 

Marked i Siem ReapSelv om Siem Reap først og fremmest er en base for at udforske Angkor Wat, er byen et charmerende sted i sin helt egen ret. I har resten af dagen – og hele formiddagen i morgen – til at nyde jeres hotelpool og udforske den gamle by med dens stemningsfulde blanding af fransk kolonistil og traditionel kinesisk arkitektur. I kan f.eks. besøge byens berømte madmarked fra 1920´erne.

Dag 7
Solopgang over Angkor Wat

Angor Wat templet, CambodjaI løbet af de næste 2 dage skal I opleve de eventyrlige templer ved Angkor Wat fra solopgang til solnedgang

I dag skal I tidligt op, allerede kl. 05.00, for I skal nå at se solen stå op over et af verdens absolut største vidundere, Angkor Wat. Det kolossale gravtempel blev bygget i 1100-tallet og indtager hovedrollen i Angkor, som fra 800 til 1400-tallet var Khmerrigets hovedstad, og i dag regnes for at have været sin tids måske største by – i hele verden. 

Solopgang ved Angkor Wat tempelkompleks

I begynder jeres rejse tilbage til Khmerrigets storhed med at træde ind i Angkor Wat templet ved morgengry fra den mere stille østside, hvor der ikke er så mange besøgende. I morgensolens smukke skær, kan I nu udforske templets utrolige detaljerigdom, sublime proportioner og alle de smukke basrelieffer, som gemmer på store fortællinger fra en svunden tid.

Bayon - templet med de mange ansigterEfter Angkor Wat, vender I for en stund tilbage til hotellet for at spise en sen morgenmad, inden I igen begiver jer til tempelområdet for at udforske flere fascinerende templer, bl.a. Bayons gådefulde kæmpeansigter og mystiske Ta Prohm, som junglen for længst har gjort krav på til tid og evighed.  

En gruppe Apsara dansere i CambodjaI vender tilbage til Siem Reap først på eftermiddagen og har resten af dagen og aftenen på egen hånd. Om aftenen kan I f.eks. opleve en traditionel Apsara forestilling – en fængslende cambodjansk dans, som i Khmerrigets storhedstid var forbeholdt de kongelige.

Dag 8
Cykeltur og aftensol over Angkor Wat

Mød de lokale på cykeltur i CambodjaNyd en rolig morgen og formiddag. Tag jer god tid til at nyde morgenmaden, hop en tur i poolen eller gå på opdagelse i Siem Reap’s gader.

Hen på eftermiddagen kl. 14:30 bliver I hentet af jeres private guide og cykler af små stier og jordveje gennem landsbyerne omkring Angkor, hvor livet går sin vante gang. Her oplever I templerne i relief til det lokale liv – kvinder som hænger tøj til tørre, vinkende børn på vej hjem fra skole, livlige flodmarkeder. Det hele med templerne som bagtæppe. Nutiden indhyllet i fortidens mystik og storhed. 

Små, traditionelle både nær Angkor Thom, CambodjaSidst på dagen venter jer en uforglemmelig solnedgang helt tæt på det smukke Angkor Thom tempel. I stiger ombord i en lille dragebåd, som sejler jer ud på voldgraven omkring templet. 

Her kan I nyde et glas champagne og nogle lokale delikatesser, mens aftenlyset maler vand, himmel og tempel sammen med sine drømmende penselstrøg. Det er en eventyrlig afsked med kongebyen Angkor.

Dag 9
Skyggeteater og landsbyliv

Lær at lave cambodjansk skyggeteater – en autentisk oplevelse i børnehøjdeEfter morgenmad, bliver I hentet på jeres hotel af jeres private guide og chauffør. I dag begynder dagen med traditionel cambodjansk skyggeteater, men I skal ikke bare se på. I skal deltage i et workshop, hvor I vil lære at lave figurer og mønstre – og ikke mindst at bruge dem sammen med dukker til at opføre jeres eget lille cambodjanske teaterstykke, som I til sidst får med hjem på video. Dette er Siem Reap i børnehøjde.

Der hersker en ægte ro i det opdyrkede land omkring Siem Reap i CambodjaEfter skyggeteatret, er det tid tit at stille sulten med en lokal frokost, inden I kører ud af Siem Reap for at besøge en lokal familie på landet. Her vil I høre mere om de lokale børns liv, og så kan I også lære at lave jeres egen lejetøj ved brug af farvelagte palmeblade. Afhængigt af jeres rejsetidspunkt, får I også mulighed for at besøge enten en lokal skole eller et lokalt marked.

Dag 10-15
Fra Siem Reap til Phuket

Deluxe Pool Villa på The Vijitt, PhuketI dag tager I afsked med Cambodja og vender blikket mod sol og strand i Thailand. Efter morgenmad, bliver I hentet af jeres private chauffør, som kører jer til lufthavnen. I flyver til Phuket, hvor I bliver hentet og kørt til The Vijitt Resort Phuket 4*, hvor I bor i egen poolvilla de næste 5 nætter. Nu står den på flere dages velfortjent strandferie med privatliv, vandsport, snorkling, sand mellem tæerne og masser af god mad. God fornøjelse!

Dag 15-16
Afrejse fra Phuket

Poolen på The Vijitt Resort på Phuket i ThailandEfter morgenmad og en rolig start på dagen, bliver I hentet på jeres hotel og kørt til lufthavnen i Phuket. I dag går turen hjem til Danmark. I ankommer i Danmark på dag 16.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

VOKSENPRIS

Indokina bag facaden og strandferie i Thailand
RejseperiodeDobbelt
15.08.20 - 14.12.2023.000-27.000
15.12.20 - 22.12.2030.000-32.000
23.12.20 - 01.01.2135.000-38.000
02.01.21 - 30.04.2125.000-29.000
01.05.21 - 31.10.2124.000-27.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

BØRNEPRIS (2-11 ÅR)

Indokina bag facaden og strandferie i Thailand, børn
Rejseperiode1. barn2. barn
15.08.20 - 31.10.2015.000-17.00015.000-17.000
01.11.20 - 14.12.2017.000-19.00017.000-19.000
15.12.20 - 23.12.2021.000-23.00021.000-23.000
24.12.20 - 31.03.2118.000-20.00018.000-20.000
01.04.21 - 31.10.2116.000-18.00016.000-18.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Rejs i perioden 1. feb til 31. okt 2020 og bliv opgraderet til Prime Pool Villa på The Vijitt 4*, Phuket

Knut Svindland

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

Ikke inkluderet

  • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda Rejseforsikring
  • Visum til Laos og Cambodja

Bemærk

Gratis opgradering på the vijitt

  • Bliv opgraderet til Prime Pool Villa på The Vijitt 4*, Phuket i perioden 1. feb til 31. okt 2020

Der kan forekomme tillæg, hvis I rejser over jul/nytår. Spørg jeres Asien-ekspert efter den eksakte pris på jeres rejsedatoer.