XL Malaysia Cameron Highlands Resort Experience View
Malaysia

Cameron Highlands Resort

Et luksuriøst hjørne

På Cameron Higlands Resort er I i et luksuriøst, engelsk hjørne af Malaysia og midt i de smukke teplantager, der ligger som sirlige mønstre over de bakkede omgivelser.

Midt i Malaysias højland

Cameron Highlands Resort ca. 200 km nord for Kuala Lumpur i Malaysia repræsenterer på mange måder en svunden tid, hvor kolonitidens borgerskab trak sig tilbage til det kølige højland for at lade sig servicere og forkæle af tjenende ånder omgivet af den smukkeste natur.

Lige om hjørnet er mulighed for skønne vandreture i junglen. Og tilbage på resortet lader I jer omfavne og forkæle af pragt, nostalgi og romantik, mens I nyder afternoon tea med alt, hvad det indebærer. Nyd en afslappet gåtur gennem teplantager og jordbærgårde.

Og hvorfor ikke fuldende opholdet med en velgørende spa-behandling? I kan også gå en forfriskende runde golf. Naboen er Cameron Highlands 18-hullers golfbane.

XL Malaysia Cameron Highlands Resort Exterior View 1
XL Malaysia Cameron Highlands Resort Picnic Experience Butler
XL Malaysia Cameron Highlands Resort Cabana Spa Village

Cameron Highlands - en hemmelighed

Cameron Highlands er opkaldt efter William Cameron, en britisk landmåler, der opdagede området, da han skulle kortlægge det i 1885. Men han undlod at markere sin opdagelse, og det var derfor først i 1925, at opdagelsen blev kendt, og en hill station blev etableret. Berømmelsen voksede i løbet af kolonitiden, hvor britiske colonials blev tiltrukket af det kølige klima.

Området ligger i 1.500 meters højde, og temperaturen svinger mellem 22 ° og 25 °C i løbet af dagen, og mellem 15 ° og 22 ° om natten. Britiske bosættere indså hurtigt potentialet i de frugtbare bjergskråninger til dyrkning te, jordbær og grøntsager. De velmarkerede junglestier bringer jer til både brusende vandfald og rosenhaver.

Luksus, golf og fine dining

Det luksuriøse boutique resort har 56 smukt indrettede værelser og suiter fra 38 til 75 kvm, og de 3 restauranter sikrer mangfoldige kulinariske oplevelser. The Dining Room med udsigt til golfbanen og højdedragene tilbyder en afslappet atmosfære til morgenmad, frokost og aftensmad.

Jim Thompson Tea Room – opkaldt efter den kendte silkehandler af samme navn – er stedet, man trækker sig tilbage i løbet af dagen til f.eks. english afternoon tea med finger sandwiches, enkle kager og hjemmelavede scones. Vælg mellem mange højlandsteer. Ved frokost er her både engelske og lokale specialiteter samt salater. 

Gonbei, søsterrestaurant til den berømte Gonbei i Starhill Gallery i Kuala Lumpur, er åben til aftensmad og byder på det bedste fra det japanske køkken. Endelig kan I nyde en drink i Highlands Bar, hvor der om aftenen er hyggemusik og ild i pejsen.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Malaysia Majestic Hotel Kuala Lumpur Pool3
Malaysia, Asien

Sommer i Malaysia

20 dage fra

25.000 kr.

Glæd jer til

Historiske Hotel Majestic i pulserende Kuala Lumpur

Paradisøen Pangkor Laut

Malaysias højland ved Cameron Highlands Resort

En uges strandferie på Tanjong Jara Resort

Inkluderet spabehandling og flere oplevelser

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Malaysia

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Malaysia. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.