Xl Malaysia Langkawi Kilim Geoforest Park River Kayak
Oplevelser i Malaysia

Oplev Langkawis floder og mangrove i kajak

Nyd landskabet, det rige dyreliv og en frokost på Kilim-floden i Malaysia

Udforsk Langkawis kalkstensøer og mangrove med båd og kajak. Turen går først til Kilim Geoforest Park og Kelawar-grotten, hvor I møder sovende flagermus. Senere sejler I kajak på Kilims fredfyldte floder, spotter dyr i trætoppene og nyder en let frokost.

Et landskab af kalkstensøer og mangroveskov

I bliver hentet om morgenen på jeres hotel på Langkawi og køres til startstedet for dagens eventyr. Her stiger I om bord på en båd og sejler af sted på Langkawis fredfyldte floder med kurs mod Kilim Geoforest Park. Langs flodbredden troner kalkstensøer op af havet og frodig mangroveskov strejker sig mod solen. Sådan fortsætter det, så langt øjet rækker.

På besøg i flagermusgrotten

Vel fremme ved Kilim Geoforest Park går I i land og følger parkens stier til grotten Kelawar. Jeres guide fører an gennem den cirka 60 meter lange grotte og lyser med sin lommelygte mod loftet, hvor tusindvis af flagermus fredfyldt sover til middag. Nu forstår I, hvorfor grotten også kaldes flagermusgrotten … Men bare rolig. Der er højt til loftet, og flagermusene er helt ufarlige. Lad jer fascinere af grottens indre, før I snart er ude igen.

Ude i lyset igen fortsætter I ad parkens stier, som er omgivet af grøn mangroveskov. Måske møder I nysgerrige aber? 

På eventyr i kajak

Tilbage i båden sejler I videre ud på Kilims mange flodveje, der fører jer til en restaurant på rafter i vandet. Her skal I senere spise frokost – men først skal I udforske mangroveskoven og flodens snoede veje med kajak. 

Båden ligger til kaj, I får udleveret redningsveste og får en kort introduktion til, hvordan I styrer kajakkerne. Og så er det ellers af sted. Skønne timer på vandet venter på jer. Nyd den smukke mangroveskov, som omslutter jer og lyden af det klukkende vand under kajakken, mens I spotter Langkawis aber, slanger, ørne, oddere og mange flere.

Vær med til at bevare mangroven

Undervejs på kajakturen fortæller guiden om Kilims frodige flora og fauna. Og har I lyst, kan I være med til at plante de nye mangroveskud, som flyder på flodens overflade, hvorfra I let kan samle dem op. Alt det fortæller jeres guide mere om på turen …

Xl Malaysia Langkawi Mangrove Boat
Xl Malaysia Langkawi Kilim Geoforest Park Kelawar Cave Bat Cave
Xl Malaysia Langkawi Mangrove Forest Wild Monkey

Afslut dagen med en skøn frokost

Efter to timer på Kilims fredfyldte floder, er det tid til dagens frokost, som serveres på den flydende restaurant. Restauranten serverer lokale, malaysiske retter, som I kan nyde med udsigt til floden og mangroveskoven. 

Mætte både på dagens oplevelser og frokost, sejler I retur til udgangspunktet for dagen. Hele oplevelsen varer cirka fra kl. 9 til kl. 15 plus transport tilbage til jeres hotel på Langkawi.

Praktiske information

Guiden fører an, og turen foregår i mindre grupper på op til 8 personer.

Børn skal være fyldt 5 år, men ellers kan alle være med. Kajakturen foregår i et roligt tempo, og guiden kan hjælpe jer med at få rette kurs på kajakken.

Vi anbefaler, at I tager badetøj eller andet let sommertøj på, som gerne må blive vådt. Medbring også et håndklæde. I får udleveret to små vandflasker, og kan låne en vandtæt taske, hvis I ønsker at medbringe kamera, mobil m.m. på turen.

Håndplukket rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

XL Malaysia Langkawi Seasafari Beach
Malaysia, Asien

Glæd jer til

Ikoniske Hotel Majestic Kuala Lumpur 4+*

Guidet tur til markeder og gadekøkkener i Kuala Lumpur

490 m2 strandvilla med 60 m2 stor pool på Langkawi

Guidet udflugt i Langkawis forunderlige natur

Afslapning og god tid til bare at være sammen

Team Malaysia

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.