Xl Malaysia Langkawi Kilim Geoforest Park River Kayak
Oplevelser i Malaysia

Oplev Langkawis floder og mangrove i kajak

Nyd landskabet, det rige dyreliv og en frokost på Kubang Badak-floden i Malaysia

Udforsk Langkawis kalkstensøer og mangrove med båd og kajak. Turen bringer jer bl.a. til mangrovens historiske trækulskedler og Pinang-havgrotten, inden I finder vej til smukke Jemuruk Island, hvor I kan tage en dukkert. På hjemvejen nyder I en frokost på en flydende restaurant.

En rejse ind i mangrovens fascinerende verden

I bliver hentet om morgenen på jeres hotel på Langkawi og køres til startstedet for dagens eventyr, hvor I får udleveret redningsveste og får en kort introduktion til, hvordan I styrer kajakkerne. Og så er det ellers af sted. Skønne timer på vandet venter på jer. Nyd den smukke mangroveskov, som omslutter jer og lyden af det klukkende vand under kajakken, mens I spotter Langkawis aber, slanger, ørne, oddere og mange flere dyr.

Bliv klogere på mangrovens flora og fauna

Mangrovens sammenflettede rødder danner grobunud for mange unikke planter og organismer, der har tilpasset sig havets ebbe og flod på geniale måder. Men I sejler, vil I gøre hold forskellige steder, hvor jeres guide vil fortælle jer om mangrovens flora og fauna, der bl.a. tæller havørne, isfugle, fiskehejrer, mudderskipper, violinfisker, varaner og meget mere. 

Kulturhistorie, havgrotter og frokost

I padler videre til en gammel trækulskedel og ser, hvordan man lavede mangrovekul i gamle dage. Næste stop er Pinang Cave, resterne af en gammel havgrotte, der blev dannet af bølgerne, da havet lå 25 m over det nuværende niveau.

Kajakturen slutter ved den naturskønne ø Jemuruk Island, hvor I kan nyde en afslappende svømmetur, inden I sejler videre til dagens sidste stop - frokost på en flydende restaurant.

Xl Malaysia Langkawi Mangrove Boat
Xl Malaysia Langkawi Kilim Geoforest Park Kelawar Cave Bat Cave
Xl Malaysia Langkawi Mangrove Forest Wild Monkey

Praktiske information

Guiden fører an, og turen foregår i mindre grupper på op til 8 personer.

Børn skal være fyldt 5 år, men ellers kan alle være med. Kajakturen foregår i et roligt tempo, og guiden kan hjælpe jer med at få rette kurs på kajakken.

Vi anbefaler, at I tager badetøj eller andet let sommertøj på, som gerne må blive vådt. Medbring også et håndklæde. I får udleveret to små vandflasker, og kan låne en vandtæt taske, hvis I ønsker at medbringe kamera, mobil m.m. på turen.

Team Malaysia

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.