XL Malaysia The Datai Langkawi Ocean View

Stemningsfulde Georgetown og luksus på Langkawi

Stemningsfulde Georgetown og luksus på Langkawi

13 dage fra 23.500 kr. | BØRN fra 8.500 kr.

Kontakt Margit

Tlf. 33 320 320

Fra kulinariske oplevelser til luksusliv og paradisstrande på The Datai 5* i Malaysia

Smag på multikulturelle Georgetown med spændende gadekøkkener og gadekunst. Tag så videre til Malaysias frodige tropeø Langkawi, hvor strandluksus, spaoplevelser og kulinariske eventyr bliver krydret med naturoplevelser i junglen på The Datai 5*.

Glæd jer til

 • Hotelperlen Seven Terraces 5* i hjertet af Georgetown
 • Gadekøkkener og gadekunst i historiske Georgetown
 • En af verdens smukkeste strande ved The Datai 5* på Langkawi
 • Spændende møder med junglens vandflad og dyreliv
 • Inkluderede spa- og gastronomioplevelser

Spa, snorkling, jungle og meget mere

Den næste uge skal I nyde sublim strandluksus. I skal forkæles med spaoplevelse og kulinariske eventyr. Slappe af ved en af de tre pools, snorkle med farverige fisk, på junglevandring til vandfald, spotte flyvende lemurer og næsehornsfugle eller … The Datai har det hele – plus en af Østens fineste golfbaner i baghaven. Hvis I ønsker det, kan I melde jer til resortes egne udflugter i lokalområdet eller tale med jeres rejserådgiver om flere muligheder for oplevelser rundt på Langkawi. 

Xl Malaysia Langkawi The Datai Resort Overview

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Georgetown 3 nætter på Georgetown 3 Højdepunkter Gå på opdagelse blandt smukke templer og historiske bygninger, som er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv og udforsk byens kulinariske gadekøkkener. Gå på opdagelse blandt smukke templer og historiske bygninger, som er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv og udforsk byens kulinariske gadekøkkener.
Langkawi 7 nætter på Langkawi 7 Højdepunkter Bo i fredfyldte og frodige omgivelser, slap af på bounty stranden og nyd den fantastisk spa. Bo i fredfyldte og frodige omgivelser, slap af på bounty stranden og nyd den fantastisk spa.
XL The Datai Langkawi Discovering Nature With The Resort's Exclusive Naturalist Irshad Mubarak 4
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I flyver fra København på dag 1 og ankommer til Malaysias storby Georgetown, Penang, på dag 2. Her bliver I budt velkommen og kørt til Seven Terraces 5* i det historiske og hyggelige centrum, hvor I har tre overnatninger i en 80 m2 Terraces Duplex Suite.

Hotelperlen Seven Terraces

På Seven Terraces bor I i et af de charmerende anglo-kinesiske terrassehuse, hvis historie går tilbage til 1900-tallet. Det lille boutiquehotel har en helt unik indretning, der bl.a. prydes af håndplukkede antikviteter fra Den Edwardianske tidsperiode. 

Her nyder I alt fra top service til afslapning ved poolen og kulinariske middage på hotellets gourmetrestaurant Kebaya, som er en af de bedste i Georgetown.

XL Malaysia Georgetown Seven Terraces Pool Area

I går nåede I måske at få en fornemmelse af stemningsfulde Georgetown – i dag tager I et spadestik dybere, når I sammen med en lokal guide skal på halvdagstur til de allerbedste gadekøkkener og caféer.

Turen varer cirka 4 timer, og I bliver hentet på jeres hotel fra morgenstunden. Glæd jer til at smage Malaysias specialiteter såsom pulled tea og white coffee. Besøg byens bedste café med de lækreste kager. Og bliv klogere på Georgetowns spændende historie og fortid, der rummer alt fra korrupte pengemænd til prostitution og opiumkarteller.

En sanserig formiddag med god tid til stop og fordybelse. Medbring god appetit og nysgerrighed!

Tilbage på hotellet har I resten af dagen på egen hånd.

XL Malaysia Georgetown Penang Street Food Sweets

Efter en god nats søvn vågner I op til endnu en dag i Georgetown. I har hele dagen på egen hånd til at slappe af ved poolen i hotellets grønne gårdhave – eller slentre på eventyr i de hyggelige gader.

Seven Terraces ligger i hjertet af Georgetowns gamle bydel, hvorfra I har gåafstand til alt. Uden for hotellet kan I opleve smukke templer og historiske bygninger, som er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Derudover er Georgetown kendt for sine gadekøkkener og gademalerier, som overalt pryder gadebilledet i den gamle bydel. Udforsk byen til fods, lad jer forføre af de mange dufte og mærk byens stemning. 

XL Malaysia Georgetown Penang Street Art Cat Window

Fra Georgetowns multikulturelle og livlige gadebillede fortsætter jeres eventyr nu til den smukke ø Langkawi. I bliver hentet på Seven Terraces og kørt til Penang Lufthavn, hvor en flyvetur på ca. 40 minutter bringer jer direkte til Langkawis Internationale Lufthavn.

Fra lufthavnen tager en køretur på 40 minutter jer til The Datai 5*, hvor I har de næste 7 nætter i et Canopy Deluxe værelse.

XL Malaysia The Datai Langkawi Adult Pool

The Datai er uden sammenligning et af Malaysias mest unikke og luksuriøse hoteller. Her bor I i fredfyldte jungleomgivelser lige ud til Langkawis smukkeste bountystrand med krystalklart hav og uendelig ro, mens I nyder, at tiden er helt jeres egen.

Strand, pool, golf, jungle eller?

Måske tager I til stranden, slapper af og snorkler langs bugten. Måske ligger I ved poolen, hvorfra I har panoramaudsigt over bugten og regnskoven. Men her er også rig mulighed for at lave noget aktivt! 

Frodig jungle omkranser resortet og indbyder til fantastiske eventyr til brusende vandfald og møder med aber, flyvende lemurer og næsehornsfugle. Derudover ligger en af Østens fineste golfbaner i ”baghaven”...

XL Malaysia The Datai Langkawi Beach Ocean
Xl Malaysia The Datai Langkawi Aerial
Xl Malaysia Langkawi The Datai The Els Club Teluk Datai

Ønsker I flere oplevelser på Langkawi?

De fleste foretrækker at blive på The Datai, når de først er fremme, og resortet har et stort program af oplevelser, i kan tilkøbe på stedet. Tal dog med jeres rejserådgiver, hvis I vil videre ud på Langkawi. 

En af dagene kunne I udforske Langkawi på cykel i selskab med en lokal guide. Turen går til områder af øen, I aldrig selv ville finde vej til. Forbi rismarker og floder til lokale landsbyer samt en bøffelfarm, hvor I skal smage lokalproduceret is.  I kan også vælge at tage på et fortryllende eventyr ad Kilim-floden. I kajak kommer I helt tæt på Langkawis frodige natur med mangroveskov og kalkstensøer, og I har god tid til at spotte alt fra aber til oddere og tropiske fugle. 

Xl Malaysia Langkawi Kilim Geoforest Park River Kayak Mangrove

Jeres eventyr i Langkawis skjulte paradis er ved at være ved vejs ende. I nyder et sidste glimt af den smukke strand, fornemmer morgendisen fra junglen og lader junglens magi forankre sig.

På et aftalt tidspunkt bliver I kørt til Langkawis Internationale Lufthavn, hvorfra I flyver til Penang og videre til København, hvor I lander på dag 13.

XL Malaysia Langkawi Seasafari Monkeys
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Gadekøkkener, gadekunst og historie

Uden for Seven Terraces venter Georgetowns gamle bydel med sine smukke templer og historiske bygninger, som er på UNESCO’s liste over verdenskulturarv. På jeres første hele dag i Georgetown tager en lokal guide jer med til byens bedste gadekøkkener og caféer, og fortæller spændende historier om byens fortid og nutid. Dagen efter er tiden helt jeres egen, så I kan tage tilbage til nogle af de steder, der fangede jeres interesse mest.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Charmerende boutiquehotel i Georgetown

Jeres rejse til Malaysia starter med tre oplevelsesrige dage i hyggelige Georgetown, der er kendt for sine duftende gadekøkkener, unikke gadekunst og historiske seværdigheder. 

Her bor I på boutiquehotellet Seven Terraces 5*, hvis indretning og design er inspireret af 1900-tallets charmerende, anglo-kinesiske terrassehuse. Et unikt og stemningsfuldt boutiquehotel med pool i baghaven og en af Malaysias bedste restauranter!

Strandluksus i paradis på The Datai 5*

Fra storbyen sætter I nu kurs mod et af Malaysias absolut bedste luksusresorts The Datai 5* på øen Langkawi. Så snart I ankommer til resortet, mærker I roen sænke sig. Det er den effekt stranden i den fredfyldte bugt med den endeløse regnskov som lærred, har på sindet.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Penang // Langkawi-København
 • Indenrigsfly Penang-Langkawi t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne og hoteller
 • 3 nætter på Seven Terraces 5*, Georgetown. Terraced Duplex Suite, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Smag på Georgetown
 • 7 nætter på The Datai 5*, Langkawi. Canopy Deluxe Room, inkl. morgenmad

Canopy Deluxe

Pris per person ved 2 voksne
Stemningsfulde Georgetown og luksus på Langkawi
RejseperiodeDobbelt
03.05.24 ‑ 13.12.2423.000‑27.000
14.12.2429.000‑31.000
15.12.24 ‑ 04.01.2548.000‑54.000
05.01.25 ‑ 28.02.2531.000‑33.000
01.03.25 ‑ 25.03.2527.000‑30.000
26.03.25 ‑ 31.03.2533.000‑35.000
01.04.25 ‑ 07.09.2524.000‑28.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

1 Bedroom Beach Villa

Pris per person ved 2 voksne
Stemningsfulde Georgetown og luksus på Langkawi, Beach Villa
RejseperiodeDobbelt
03.05.24 ‑ 14.12.2440.000‑47.000
15.12.24 ‑ 04.01.25112.000‑118.000
05.01.25 ‑ 28.02.2565.000‑67.000
01.03.25 ‑ 25.03.2546.000‑50.000
26.03.25 ‑ 31.03.2557.000‑59.000
01.04.25 ‑ 07.09.2542.000‑49.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Canopy Deluxe - børn

Stemningsfulde Georgetown og luksus på Langkawi, børn
Rejseperiode1. Barn2. Barn
03.05.24 ‑ 13.12.248.000‑10.0009.000‑11.000
14.12.24 ‑ 31.12.2413.000‑15.00014.000‑16.000
01.01.25 ‑ 14.03.259.000‑11.00010.000‑12.000
15.03.25 ‑ 31.03.2511.000‑13.00013.000‑15.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Turistskat i Malaysia på 10 MYR pr. værelse pr. nat
 • Supplerende turistskat i Georgetown på ca. 3 MYR pr. værelse pr. nat
 • Fra 20. december 2019 opkræver The Datai 20 MYR per værelse per nat. Beløbet går til et bæredygtighedsprogram under The Datai Pledge, som har opnået EarthCheck Silver Certification. Bidraget er frivilligt og betales lokalt.

Bemærk

 • Rejser I 2 voksne og 2 børn vil I bo i en Stewart Apartment på Seven Terraces
 • Oplevelsen "Langkawis hemmeligheder på cykel" er egnet til børn fra 10 år. Rejser I derfor med yngre børn, kan vi i stedet arrangere oplevelsen Sejl på eventyr mellem Langkawis kalkstensøer
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Malaysia

Alt på denne rejse kan skræddersyes efter jeres ønsker og interesser. Måske I vil opleve mere af Georgetown? Have flere oplevelser på Langkawi? Eller forlænge rejsen med flere dage? Tal med jeres rejserådgiver om den rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.