Xl Malaysia The Banjaran Hotspring Overview Hot Spring

Drømmerejse til Malaysia

Drømmerejse til Malaysia

15 dage fra 26.000 kr.

Kontakt Anny

Tlf. 33 320 320

Luksus og forkælelse af alle sanser

Tag på et sansefuldt eventyr fra Georgetowns multikulturelle madscene til ultimativ spa og velvære på The Banjaran Hotsprings Resort 5* og Pangkor Laut Resort 4+*. Glæd jer til paradisiske omgivelser, massage, varme kilder og kulinariske oplevelser.

Vi fuldender jeres ophold på Banjaran Hotsprings Retreat med 1 times aromaterapeutisk massage for to, en middag på restaurant Pomelo samt en signaturmiddag på Jeffs Cellar, som ligger i en drypstensgrotte. Her venter jer en unik restaurantoplevelse, som kun findes få steder i verden.

Glæd jer til

 • Villa med pool på The Banjaran Hotsprings Retreat 5*
 • Unikke spaoplevelser med varme kilder og massage
 • Fine dining på Jeffs Cellar i en drypstensgrotte
 • Strandluksus og spa på Pangkor Laut Resort 4+*
 • De bedste gadekøkkener i skønne Georgetown

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Georgetown 3 nætter på Georgetown 3 Højdepunkter Bo i hjertet af den historiske bydel og tag på kulinarisk byvandring gennem autentisk gadekunst. Bo i hjertet af den historiske bydel og tag på kulinarisk byvandring gennem autentisk gadekunst.
Ipoh 2 nætter på Ipoh 2 Højdepunkter Glæd jer til junglevandring, varmekilder og masser af forkælelse i egen Water Villa med flodudsigt. Glæd jer til junglevandring, varmekilder og masser af forkælelse i egen Water Villa med flodudsigt.
Pangkor Laut 7 nætter på Pangkor Laut 7 Højdepunkter Afslapning på tropeøen med smukke strande, udsøgte spaoplevelser og fantastisk gastronomi. Afslapning på tropeøen med smukke strande, udsøgte spaoplevelser og fantastisk gastronomi.
XL Malaysia Georgetown Penang Street Food Sweets
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Smag på Georgetown

I starter rejsen i stemningsfulde Georgetown, der både er kendt for sine smagfulde gadekøkkener og helt unikke gadekunst. Her skal I bo i hjertet af den gamle bydel på det atmosfærefulde The Edison 4*, som har et frodigt udendørsområde med pool.

I Georgetown sender I bl.a. jeres smagsløg på en eventyrlig rejse, når I i selskab med en lokal guide skal smage og dufte jer vej gennem de bedste gadekøkkener og malaysiske specialiteter.

Spa, varme kilder og fine dining i Paradisets have

En køretur på to timer fra Georgetown bringer jer direkte til Paradisets have på The Banjaran Hotsprings Retreat 5* ved Ipoh. Indhyllet af jungle, enorme kalkstensbjerge og varme kilder, venter tre dage med ren forkælelse af alle sanser på jer. Og I skal naturligvis bo i en Water Villa med egen pool!

Glæd jer til frit at kunne benytte af spaens varme kilder, isbade og meditationsgrotten, der sender alle hverdagens tanker om stress og jag på himmelflugt for en stund.

Inklusiv massage, fine dining i drypstensgrotte m.m.

Vi fuldender jeres ophold på Banjaran Hotsprings Retreat med 1 times aromaterapeutisk massage for to, en  middag på restaurant Pomelo samt en signaturmiddag på Jeffs Cellar, som ligger i en drypstensgrotte. Her venter jer en unik restaurantoplevelse, som kun findes få steder i verden.

Pangkor Laut Resort - et jungleparadis ved stranden

Hvis I ikke allerede er helt nede i gear, så kommer I det nu. Pangkor Laut Resort 4+* er nemlig et lille jungleparadis. Lad jer forelske i naturen – og i hinanden – mens I nyder endnu en spaoplevelse inklusiv 50 minutters massage for to. 

Resortet har hele syv restauranter, der ligger i unikke omgivelser, klar til at forkæle jer.

Skulle det hele blive for roligt, kan I både snorkle, sejle kajak, tage på vandring ind i junglen, møde næsehornsfugle, flyvende hunde og makakaber og … Behøver vi sige mere?

XL Malaysia Pangkor Laut Resort Emerald Bay 2
Xl Malaysia Ipoh The Banjaran Hotspring Retreat Nature Waterfall
Xl Malaysia Jungle Leaf Gecko Shadow Rainforest Animals
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I sætter kurs mod Georgetown, Penang i Malaysia, hvor I ankommer på dag 2. Her bliver I hentet i lufthavnen og kørt til Hotel Edison 4*, hvor I har tre overnatninger i et Deluxe Room.

Xl Malaysia Georgetown The Edison Facade

The Edison 4*

Med sin charme og elegance er The Edison lidt af en perle i hjertet af Georgetowns historiske bydel. Hotellet har en spændende historie bag sig, der går helt tilbage til 1900-tallet og overalt på hotellet kan I mærke historiens vingesus strømme. Indretningen er farverig og moderne, og flere steder finder I små oaser, hvor I kan slappe af.

The Edison har en skøn, lille udendørs pool samt en lounge, hvor I har morgenmad, snacks og ikke-alkoholiske drikke ad libitum inkluderet.

Xl Malaysia Georgetown The Edison Pool

En spændende dag i Georgetown venter forude! I har hele dagen på egen hånd til at udforske byen eller måske bare slappe af ved poolen på The Edison?

Lige uden for hotellet kan I opleve Georgetowns gamle bydel med de mange smukke templer såsom det kinesiske tempel Kek Lok Si og andre historiske bygninger. Lad byens stemning forankre sig, og brug dagen som I har lyst til. Tag eksempelvis en slentretur i gaderne, som er fulde af gadekunst, og om aftenen lyses op af farverige lanterner.

XL Malaysia Georgetown Penang Street Art

I dag er det tid til at dykke et spadestik dybere ned i Georgetowns historie, kulturer og kulinariske oplevelser

I bliver hentet om morgenen af jeres guide på The Edison, og skal de næste timer udforske byens multikulturelle madscene samt høre spændende historier om byens fortid. 

XL Malaysia Georgetown Penang Street Food Sprouts

De bedste gadekøkkener og caféer

Guiden tager jer med til de bedste gadekøkkener og kaffebarer, hvor I bl.a. skal smage på lokale specialiteter såsom white coffee og pulled tea.

Sidst på turen besøger I en af Georgetowns mest eksklusive konditorer, hvis kager I godt kan glæde jer til! 

XL Malaysia Georgetown Penang Cake Dessert

I vinker farvel til Georgetown og drager mod The Banjaran Hotsprings Retreat 5* ved Ipoh. Køreturen tager et par timer, så I har god tid til at læne jer tilbage og opleve Malaysias lokalliv og smukke landskaber, der glider forbi uden for bilens ruder.

The Banjaran Hotsprings Retreat 5*

I er ikke i tvivl om, hvornår I er ved at være fremme. Der hersker nemlig en helt særlig ro og magi over The Banjaran Hotsprings Retreat, som helt intuitivt indfinder sig, så snart I drejer væk fra Ipohs hovedvej ad den lille vej gennem junglen, som fører til resortet. Som en del af Asiens traditioner, bliver I budt velkommen på The Banjaran med en dyb og fyldig klang fra gong-gongen.

Resortet ligger i smukke, paradisiske omgivelser. Så langt øjet rækker, ser I den frodige jungle og en lille flod løber fredfyldt gennem landskabet, mens enorme kalkstensklipper troner op mod himlen. Mærk roen, lyt til junglens næsten meditative lyde og glæd jer til forkælelse for alle sanser. 

I bor i en Water Villa med egen pool. 

Xl Malaysia Ipoh The Banjaran Hotspring Retreat Hot Springs Spa

Varme kilder, spa og massage inkluderet

I sætter helt selv tempoet for de næste par dage, hvor I bl.a. frit kan benytte The Banjarans spahimmel med alt fra naturligt opvarmede pools med vand fra varme kilder til meditation i en grotte, isbade og meget mere. I har 1 times aromaterapeutisk massage for to voksne inkluderet i jeres ophold, som I selv bestemmer, hvornår I vil benytte. 

Junglevandring og stemningsfulde Ipoh

Trænger I modsat til at bevæge jer, kan I tage på junglevandring med resortets naturguide (inkluderet i opholdets pris) eller udforske Ipoh med sine mange farverige gader og hyggelige butikker. I kommer let ind til Ipoh med en taxa fra resortet, som de kan bestille til jer.

Xl Malaysia Ipoh The Banjaran Hotspring Retreat Restaurant Jeffs Cellar

Kulinariske eventyr i sigte

Glæd jer til et kulinariske eventyr, når I den ene aften skal nyde en 4-retters menu med udsigt til junglen og de dampende, varme kilder fra restaurant Pomelo.

Den anden aften er I inviteret til 4-retters fine dining i restaurant Jeffs Cellar, som ligger inde i en drypstensgrotte. Her venter jer en restaurantoplevelse langt ud over det sædvanlige. Træd ind i grottens fascinerende indre med vægge, der glimter som krystaller og lad jer forkæle med den ene smagfulde ret efter den anden. Akkompagneret af lækre vine fra grottens vinkælder.

Kurs mod Pangkor Laut Resort

På dag 7 nyder I jeres morgenmad og får et sidste glimt af udsigten ud over søen og den fortryllende have. Og sætter så kurs mod Pangkor Laut Resort 4+* på den privatejede ø Pangkor Laut. 

Turen tager 1,5 time i bil til Lumut, hvor I får serveret en kold forfriskning og stiger om bord på en speedbåd, der på et kvarter har sejlet jer direkte til Pangkor Laut Resort. Her har i syv overnatninger i en Garden Villa inkl. morgenmad.

Pangkor Laut Resort ligger smukt og fredfyldt ud til en af øens strande og det smaragdgrønne hav, der indbyder til romantiske slentreture og dejlige dukkerter – alt imens øens grønne jungle ligger som et magisk lærred. Fantastiske omgivelser, der gør det svært at tænke på hverdagens stress og jag …

Tiden på resortet er helt jeres egen. I kan tage på spændende turer med en naturguide i junglen, der gemmer på langhalede aber, farverige næsehornsfugle og store varaner. Eller låne kajakker og sejle rundt om øen. 

XL Malaysia Pangkor Laut Resort Arial
XL Malaysia Pangkor Laut Resort Thai Massage At The Spa Hut
Xl Malaysia Pangkor Laut Sunset Cruise

Spa for alle sanser

I kan også besøge resortets fantastiske spa, der ikke bare er en spa – men en hel oplevelse. Vi inkluderer en 50 minutters massage pr. voksen, og alle behandlinger starter med det unikke sparitual, som varer cirka 45 minutter.

Glæd jer til at synke ned i en verden af sansefulde og velduftende spabade efterfulgt af en blid bodyscrub, før eventyret fortsætter med jeres massagebehandling.

Cruise i solnedgangen

En af aftenerne skal I på et smukt Sunset Cruise fra resortet. Nyd den smukke solnedgang over havet og udsigten til øen, der omkranses af solens sidste stråler, mens I får serveret kanapéer og små snacks samt lidt koldt at drikke. 

Hele 7 restauranter

Ligesom The Banjaran byder Pangkor Laut Resort på forkælelse for smagsløgene. Resortet har hele 7 restauranter og barer, hvis menukort er en hyldest til regionens kulinariske mangfoldighed. Behøver vi sige mere?

Jeres forkælelseseventyr på Malaysia er ved at være ved vejs ende. I nyder et sidste glimt af stranden, og vinker farvel til Pangkor Lauts Paradis, mens I sejler retur til Lumut. Her har I transport videre til Kuala Lumpur, hvor I stiger om bord på jeres fly og sætter kurs mod Danmark.

Ankomst i København på dag 15.

XL Malaysia Pangkor Laut Resort Royal Bay Infinity Pool
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

I Georgetown sender I bl.a. jeres smagsløg på en eventyrlig rejse, når I i selskab med en lokal guide skal smage og dufte jer vej gennem de bedste gadekøkkenerog malaysiske specialiteter.

Håndplukkede hoteller

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Penang / Kuala Lumpur-København
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne og hoteller
 • 3 nætter på The Edison 4*, Penang. Deluxe Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Smag på Georgetown
 • 3 dage/2 nætter: Wellness og varme kilder i Malaysias jungle, inkl. gourmetmiddag og 60 min. massage
 • 7 nætter på Pangkor Laut Resort 4+*, Pangkor Laut. Garden Villa, inkl. morgenmad
 • 1 x 50 minutters massage for to voksne på Pangkor Laut Resort
 • 1 x sunset cruise for 2 voksne på Pangkor Laut Resort
Pris per person ved 2 voksne
Drømmerejse til Malaysia
RejseperiodeDobbelt
20.06.24 ‑ 13.12.2426.000‑29.000
14.12.24 ‑ 31.12.2432.000‑34.000
01.01.25 ‑ 31.03.2525.000‑29.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestilings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Turistskat på 10 MYR pr. værelse pr. overnatning. Denne betales direkte til hotellet ved afrejse
 • Turistskat i Georgetown på ca. 3 MYR pr. nat

Bemærk

 • På Banjaran Hotsprings Retreat 5* er der en minimumsalder på 12 år

 • Det er muligt at opgradere til fuldpension på Pangkor Laut Resort 4+* for 550 kr. pr. nat pr. voksen

Tal med en ekspert

Et skræddersyet retreat i Malaysia

Alle vores rejser kan skræddersyes jeres ønsker og behov. Forlæng eksempelvis jeres ophold på The Banjaran Hotsprings Retreat fra tre til fem dage. Eller opgrader til fuldpension på Pangkor Laut Resort for 550 kr. pr. nat pr. voksen.

Tal med vores Malaysia-eksperter om en skræddersyet rejse,  der matcher jeres drømme.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.