XL Malaysia Pangkor Laut Resort Emerald Bay
Pangkor Laut, Malaysia

Pangkor Laut Resort

Jungleparadis med gastronomi og fantastiske spaoplevelser

Ud for Lumut på Malaysias vestkyst gemmer den lille, privatejede ø Pulau Pangkor på et af Malaysias bedste og smukkest beliggende strandresorts. Resortet hedder Pangkor Laut og er det eneste på den vidunderlige tropeø.

Et jungleparadis ved stranden

Pangkor Laut Resort er et lille paradis på stranden med den tætte jungle som bagtæppe, der gør det svært at tænke på hverdagens stress og jag. Pangkor Laut er på alle måder et unikt resort med en stemning, I vil have svært ved at finde mange andre steder.

Den hvide strand ligger som et stort smil i bunden af en af øens små bugter, smukke Emerald Bay. Her er roen vidunderlig intakt, kun lydene fra junglens dyr og havet, der skvulper i blide bølger ind over strandkanten, bryder den ellers så insisterende stilhed.

Gå på opdagelse i junglen eller sejl kajak

Midten af øen, der er på 300 hektar, er dækket af tæt, kuperet jungle. Her kan man bl.a. se de langhalede macaque-aber, farverige næsehornsfugle og store monitor lizards. Gå på opdagelse i junglen, sejl i kajak rundt om øen eller kombiner jeres ferie i de smukke omgivelser med resortets andre oplevelser og aktiviteter.

XL Malaysia Pangkor Laut Resort Lap Pool
XL Malaysia Pangkor Laut Resort Living Pavilion
XL Malaysia Pangkor Laut Resort Hill Villa

Spa Village - den ultimative spaoplevelse

Pangkor Laut Resort har ikke bare en spa, men en hel Spa Village som ligger i fredfyldte og frodige jungleomgivelser med en forførende panoramaudsigt ud over det blå ocean. Her bliver I taget godt imod af de professionelle spaterapeuter, som er uddannet inden for højeste internationale standarder og anvender en bred vifte af asiatiske massage- og behandlingsteknikker.

Ren forkælelse for krop og sjæl

Alle behandlinger starter med, at I dykker ned i en verden af traditionelle malaysiske spabade og -oplevelser. Glæd jer eksempelvis til at tage på et sansefuldt eventyr gennem en perlerække af velduftende damp-, boble- og spabade, og lade jer forkæle med en blid bodyscrub, før eventyret fortsætter med den eller de behandlinger, I ønsker.

I kan vælge mellem enkelte behandlinger og 3-timers spaoplevelser. Det er ren forkælelse for kroppen og sjælen, og alle tanker om hverdagens stress og jag sendes for en stund på himmelflugt.

Ingen adgang i spaen for børn under 16 år.

Spabehandlinger og sunset cruise eller picnic

Bestiller I min. 5 overnatninger på Pangkor Laut, kan I se frem til en lækker 50 minutters spabehandling for to voksne samt et cruise i den smukke solnedgang. Rejser I med børn, kan I ændre cruiset til en hyggelig picnic på stranden.

XL Malaysia Pangkor Laut Resort Garden Villa Exterior
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Restauranter – multikulturelle smagsoplevelser

At spise på Pangkor Laut Resort er en hyldest til regionens kulinariske mangfoldighed. Et herligt fokus på den kortest mulige tid fra høst eller fangst til servering er den helt grundlæggende filosofi i samtlige restauranter. Men det er så også eneste lighedspunkt - for temaer, menukort og placering varierer fra restaurant til restaurant.

 • Fisherman's Cove: Nær Spa Village tilbyder Fisherman's Cove en enestående symfoni af frisk fisk, skaldyr og asiatisk fusion. Det er fine dining for voksne med dress code. Ingen adgang for børn under 16 år.
 • Uncle Lim's Kitchen: Restauranten er opkaldt efter kokken, der har været her siden resortets start. Den er bygget på  klipperne ved stranden med udsigt over havet og specialiseret i Nyonya og Hockchew, kinesisk ”husmandskost”. En unik oplevelse for dem, der nyder den eksotiske smag af Østen.
 • Royal Bay Beach Club: Med udsigt over infinity poolen serveres et udvalg af asiatiske og vestlige favoritter til frokost. Om aftenen forvandles restauranten til en smart chill-out lounge.
 • Chapman's Bar: Chapman's Bar ligger i Emerald Bay og serverer lette frokostretter, herunder sandwich, satay, salater og velsmagende fiske-og skaldyrsretter.
 • Jamu Bar: Ligger i en enklave af Spa Village med udsigt over Malaccastrædet. Serverer bl.a. japanske retter til frokost.
 • Feast Village: Fest Village byder på asiatiske- og vestligt inspirerede retter, og har både et konditori, café og spændende vinkælder.

Villaer og faciliteter

Vælg mellem:

 • Alle Sea Villas er 55 m2. Her bor I i enkeltstående villaer, der står elegant på pæle over den smaragdgrønne lagune. De er alle forbundet med en gangbro af træ. Villaerne er rummelige med stor balkon med liggestole, og det store badeværelse har et karbad, der åbner sig mod havet.
 • Spa Villas er 55 m2 med samme indretning som Sea Villas og på pæle i havet. Her bor I dog i den fantastiske Spa-village - et område kun for voksne.
 • Beach Villas er 95 m2 og har balkon med udsigt til havet. Et stort badeværelse med separat brusebad og et badekar i en privat udendørs gårdhave. Vær opmærksom på at det ikke er en badestrand, villaerne ligger ved, men udsigten er helt fantastisk!
 • Hill Villas er 71 m2 og ligger dramatisk på bjergsiden omgivet af tropisk regnskov med udsigt over havet og resortets smukke tropiske haver. De ligger i to-etagers bygninger, hvor værelset i stueetagen har kæmpe badekar i en privat åben gård. Bor I derimod i villaerne på første sal åbner badeværelset sig ud til regnskoven. Nyd at være i pagt med naturen.
 • Garden Villas er 71 m2 og ligger midt i de frodige, tropiske haver. Også disse værelser er i to-etagers bygninger. Værelser i stueetagen har et skønt badekar i en privat gårdhave, mens badeværelserne i værelserne på første sal åbner ud til regnskoven.

Resortet rummer endelig to store suiter, Suria og Purnama, der står på pæle over havet, og den ultimative Pavarotti Suite Reserve opkaldt efter den verdensberømte tenor, som forelskede sig i Pangkor Laut.

Rejser I med børn?

Rejser I med børn, kan I vælge to garden villaer, der i stueetagen støder op mod hinanden med nem adgang fra den ene til den anden.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Malaysia Pangkor Laut Resort Royal Bay Infinity Pool
Malaysia, Asien

Paradisøen Pangkor Laut

12 dage fra

17.000 kr.

Glæd jer til

Storbyliv i Kuala Lumpur og luksus på The Majestic 4+*

Kuala Lumpurs gadekøkkener og autentiske lokalliv

Strandluksus og spa på Pangkor Laut Resort 4+*

Jungle, paradisstrande og smuk natur

Sunset Cruise med solnedgang, snacks og drinks

Xl Malaysia Majestic Hotel Kuala Lumpur Pool3
Malaysia, Asien

Sommer i Malaysia

20 dage fra

25.000 kr.

Glæd jer til

Historiske Hotel Majestic i pulserende Kuala Lumpur

Paradisøen Pangkor Laut

Malaysias højland ved Cameron Highlands Resort

En uges strandferie på Tanjong Jara Resort

Inkluderet spabehandling og flere oplevelser

XL Malaysia Kek Lok Si Buddhist Temple In The Remo
Malaysia, Asien

Familieeventyr i Malaysia

14 dage fra

23.000 kr.

Glæd jer til

Gadekunst og gadekøkkener i skønne Georgetown

Oplevelser i børnehøjde i Belums regnskov

Et autentisk møde med Belums dyreliv og stammefolk

7 nætter på paradisiske Pangkor Laut Resort 4+*

Smukke strande, spa og kulinariske eventyr

Xl Thailand Phuket The Slate Family Pool Fountain Overview
Phuket, Thailand, Asien

Familieøhop i Thailand og Malaysia

13 dage fra

21.000 kr.

Glæd jer til

Stor suite på The Slate 5* på Phuket ved landsby og smuk strand

Udflugt til Phuket Old Towns markeder og gadekøkkener

Luksus i Kuala Lumpur tæt på alle seværdigheder

Pangkor Laut 4+* på privat paradisø i Malaysia

Spabehandling, cruise eller picnic efter eget valg

XL Malaysia Georgetown Penang Local Flower Girl
Malaysia, Asien

Drømmerejse til Malaysia

15 dage fra

26.000 kr.

Glæd jer til

Villa med pool på The Banjaran Hotsprings Retreat 5*

Unikke spaoplevelser med varme kilder og massage

Fine dining på Jeffs Cellar i en drypstensgrotte

Strandluksus og spa på Pangkor Laut Resort 4+*

De bedste gadekøkkener i skønne Georgetown

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Malaysia

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Malaysia. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.