XL Malaysia Pangkor Laut Resort Emerald Bay

Paradisøen Pangkor Laut

Paradisøen Pangkor Laut

12 dage fra 17.000 kr. | BØRN fra 10.000 kr.

Kontakt Mette

Tlf. 33 320 320

Fra skønne Kuala Lumpur til paradis og spa på Pangkor Laut

Forkæl jer selv på paradisøen Pangkor Laut i Malaysia. Her venter tæt jungle, berigende fred, fantastisk spa og smagfuld gastronomi. I starter med 2 dage i Kuala Lumpur, hvis mangfoldighed I bl.a. skal opleve i selskab med privat guide gennem byens markeder og gadekøkkener.

Tropisk klima og masser af sol

En lille, men intens portion pulserende storbyliv kombineret med uendelig fred og idyl på en tropisk paradisø. Det er i al korthed ingredienserne til denne rejse til Malaysia, som henvender sig til par og familier - og ikke mindst jer, der værdsætter en god helårsdestination med tropisk klima og masser af sol.

Glæd jer til

 • Storbyliv i Kuala Lumpur og luksus på The Majestic 4+*
 • Kuala Lumpurs gadekøkkener og autentiske lokalliv
 • Strandluksus og spa på Pangkor Laut Resort 4+*
 • Jungle, paradisstrande og smuk natur
 • Sunset Cruise med solnedgang, snacks og drinks

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Kuala Lumpur 2 nætter på Kuala Lumpur 2 Højdepunkter Oplev den kulinariske storby med spændende delikatesser, gode shopping muligheder og multikulturelle bydele. Oplev den kulinariske storby med spændende delikatesser, gode shopping muligheder og multikulturelle bydele.
Pangkor Laut 7 nætter på Pangkor Laut 7 Højdepunkter Glæd jer til afslapning i luksuriøse omgivelser med smukke strande, frodig regnskov og billedskønne solnedgange. Glæd jer til afslapning i luksuriøse omgivelser med smukke strande, frodig regnskov og billedskønne solnedgange.
XL Malaysia Pangkor Laut Resort View
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Mangfoldige Kuala Lumpur

Jeres rejseeventyr starter i Malaysias hovedstad Kuala Lumpur, hvor traditionelle markeder og religiøse monumenter gemmer sig i skyggerne af de mange nye højhuse. Glæd jer til at opleve Kuala Lumpur, der er en etnisk smeltedigel, hvor alt lige fra kulturlivet over gastronomien til arkitekturen gør byen til en kontrastfuld oplevelse. 

I skal bo på det legendariske Hotel Majestic 4+*, som tilhørte eliten blandt Østens luksushoteller under kolonitiden. Her er store værelser, et super poolområde og fremragende mad.

Paradisøen Pangkor Laut

Efter storbyjunglen går jeres ferie i Malaysia til den fredfyldte jungle på tropeø Pangkor Laut. Den ligger kun små 3 timers kørsel fra Kuala Lumpur og 6 km ud fra Malaysias vestkyst, men I er alligevel i en helt anden verden.

Pangkor Laut Resort 4+* er det eneste resort på den knap 300 hektar store ø. Resortets villaer deler således kun omgivelser med den kuperede jungles dyr og havets fisk. Nyd roen, maden og ikke mindst hinanden på det smukke strandresort. Slap af i en afskærmet bugt med en uberørt strand, aftenhimlen malet med de smukkeste farver og en dyb følelse af ro i denne magiske kombination af luksus og naturlig skønhed. Endelig kan I nyde sublime spaoplevelser og god mad

Xl Malaysia Kuala Lumpur Menara KL Tower
XL_Kuala_Lumpur_dragon_fruit
XL Malaysia Pangkor Laut Resort Lap Pool
Det skal I opleve

Dagsprogram

En Nyhavn-rejse indeholder præcis det, der er rigtigt for jer. I kan vælger flere eller færre dage, og skifte hoteller, som I vil. Ved stranden kan I f.eks. vælge Tanjong Jara Resort på østkysten. Her er vejret rigtig godt i vores sommer-måneder, og I kan  tage på spændende snorkelture f.eks. ved Tenggol Island. Prisen er på helt samme niveau.

I kan også forlænge ferien i Malaysia med 3 dage på Banjaran Hotspring Resort med spa - og gourmet oplevelser i Paradisets Have. Tal med vores Malaysia-eksperter om en skræddersyet rejse til Malaysia.

I rejser fra København på dag 1 og ankommer til Kuala Lumpur på dag 2. Her bliver I hentet og kørt til Hotel Majestic Kuala Lumpur  4+*.

Xl Kuala Lumpur Street Food Market

Et af østens luksushoteller

Det legendariske Hotel Majestic tilhørte eliten blandt Østens luksushoteller under kolonitiden. I dag er det uden sammenligning den mest gennemførte hoteloplevelse i Malaysias hovedstad. Her er store værelser, et super poolområde og fremragende mad.

I bor centralt i byen med gåafstand til parker, fantastiske shoppingcentre samt Chinatown og den gamle bydel, hvor I bl.a. kan opleve Little India. Oplev også de to Petronas Twin Towers, der strækker sine 2 tårne 452 meter over jorden. Og nu, hvor vi er i højden, så tag op i Menara KL Towers og se, om I vover jer ud på glasgulvet højt over byen. 

Xl Malaysia Majestic Hotel Kuala Lumpur Pool3

I dag skal I på et kulinarisk eventyr i selskab med en privat guide, som også er madekspert i Kuala Lumpur. I skal I dufte og smage jer vej gennem Malaysias multikulturelle køkkens delikatesser, som både er inspireret af malaysiere, kinesere, thailændere og indere. I skal opleve byens energiske madmarkeder, farverige Chinatown og det til tider hektiske lokalliv. Og besøge små butikker, som kun de lokale kender til.

Turen foregår til fods, og I har god tid til at stoppe og fordybe jer undervejs - eller blot få en fornemmelse af byen, og senere udforske de spændende områder på egen hånd.

Xl Malaysia Roti Canai Flatbread Food

I bliver hentet på Hotel Majestic Kuala Lumpur i en minivan med wi-fi og sætter kurs mod Lumut, hvorfra I skal sejle til Pangkor Laut Resort 4+*. Efter cirka 3 timers kørsel ankommer I til Lumut, hvor I får serveret en kold forfriskning og stiger ombord på en speedbåd, som tager jer på en 15 minutters fantastisk sejltur ud til resortet.

Brug resten af dagen til at pakke ud og få et indtryk af resortet og øen.

XL Malaysia Pangkor Laut Resort Jetty Boardwalk

I har de næste par dage på egen hånd til at udforske resortet, slappe af og nyde hinanden selskab. Pangkor Laut Resort ligger på den smukkeste tropeø i frodige omgivelser med junglen som lærred, hvor I kan opleve de langhalede macaque-aber, farverige næsehornsfugle og store monitor lizards. Er I mere til afslapning på stranden og skønne svømmeture, så venter de hvide, fantastiske sandstrande og det turkisblå hav på jer foran resortet, og I finder flere små bugter langs øen. I kan også låne kajakker på resortet og sejle rundt om øen.

Xl Malaysia Pangkor Laut Kayaking
XL Malaysia Pangkor Laut Resort Thai Massage At The Spa Hut
Xl Malaysia Pangkor Laut Sunset Cruise

Ultimative spaoplevelser

Pangkor Laut Resort byder også på spaopelvelser langt ud over det sædvanlige. Og som en del af jeres rejse kan I glæde jer til at nyde 50 minutters massage pr. voksen. Alle behandlinger i spaen starter med det unikke sparitual, som varer cirka 45 minutter. Her dykker I ned i en verden af sansefulde og velduftende spabade og -oplevelser efterfulgt af en blid bodyscrub, før eventyret fortsætter med jeres massagebehandling.

Cruise i solnedgangen eller picnic med børnene?

En af aftenerne kan I tage på et smukt Sunset Cruise fra resortet. Nyd den smukke solnedgang over havet og udsigten til øen, der omkranses af solens sidste stråler, mens I får serveret kanapéer og små snacks samt lidt koldt at drikke.

Vil børnene med på en oplevelse, så ændrer vi blot sejlturen til en hyggelige familie picnic.

Multikulturelle smagsoplevelser

Udover de mange aktiviteter på Pangkor Laut Resort byder resortet på kulinariske smagsoplevelser, og I kan vælge mellem hele syv restauranter og barer.

XL Malaysia Pangkor Laut Resort Private Dining At Emerald Bay

Jeres paradiseventyr er ved at være ved vejs ende, så I bliver hentet på Pangkor Laut Resort med kurs mod Kuala Lumpur Lufthavn.

I lander i København på dag 12.

Xl Malaysia Pangkor Laut Resort Hornbill Rie
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Et kulinarisk eventyr med guide

Som en del af rejsen kan I glæde jer til at skulle på et halvdagseventyr med privat guide, der også tager jer med bag om facaden og viser jer byen væk fra guidebøgernes anbefalinger. I kommer tæt på lokalivet, oplever farverige markeder og Chinatown. Undervejs smager I jer vej gennem storbyens mangfoldighed, hvor der venter jer 11 forskellige retter og traditionelle drikkevarer.

Spa, sunset cruise eller familie picnic

Som en del af jeres ophold på Pangkor Laut kan I glæde jer til at nyde 50 minutters afslappende massage pr. voksen samt en aften med et skønt Sunset Cruise. Skal børnene ikke snydes for en oplevelse, så ændrer vi bare cruiset til en hyggelig picnic for hele familien.

Håndplukkede hoteller

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Kuala Lumpur t/r.
 • Lufthavnsskatter
 • Transport mellem lufthavne og hoteller
 • 2 nætter på Hotel Majestic Kuala Lumpur 4+*,  Deluxe Room, inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Smag på Kuala Lumpur
 • 7 nætter på Pangkor Laut Resort 4+*, Garden Villa, inkl. morgenmad
 • 1 x 50 min spabehandling for 2 voksne på Pangkor Laut Resort
 • 1 x sunset cruise for 2 voksne eller 1 x picnic på stranden for 2 voksne samt 2 børn på Pangkor Laut Resort
Pris per person ved 2 voksne
Paradisøen Pangkor Laut
RejseperiodeDobbelt
25.05.24 ‑ 22.06.2416.000‑18.000
23.06.24 ‑ 14.08.2418.000‑20.000
15.08.24 ‑ 13.12.2416.000‑18.000
14.12.24 ‑ 31.12.2423.000‑25.000
01.01.25 ‑ 14.03.2518.000‑20.000
15.03.25 ‑ 31.03.2521.000‑23.000
01.04.25 ‑ 29.09.2517.000‑20.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Paradisøen Pangkor Laut, børnepriser (2-11 år)
Rejseperiode1. barn2. barn
25.05.24 ‑ 13.12.249.000‑11.0009.000‑11.000
14.12.24 ‑ 31.12.2415.000‑17.00015.000‑17.000
01.01.25 ‑ 14.03.2511.000‑13.00011.000‑13.000
15.03.25 ‑ 31.03.2513.000‑15.00013.000‑15.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider ud over de nævnte

Bemærk

 • Turistskat på 10 MYR pr. værelse pr. overnatning, som betales ved check ud
   

Ophold på Pangkor Laut Resort

 • Max. 2 voksne og 2 børn under 12 år i en villa. 1. barn får opredning på sofa, 2. barn skal sove i eksisterende seng
 • Ved flere/større børn anbefaler vi to villaer med connecting doors. Få en attraktiv rabat på villaen til børnene
 • Opgradér til helpension: 550 kr. pr. voksen og 275 kr. pr. barn. pr. nat
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Malaysia

En Nyhavn-rejse indeholder præcis det, der er rigtigt for jer. I kan vælger flere eller færre dage, og skifte hoteller, som I vil. Ved stranden kan I f.eks. vælge Tanjong Jara Resort på østkysten. Her er vejret rigtig godt i vores sommer-måneder, og I kan  tage på spændende snorkelture f.eks. ved Tenggol Island. Prisen er på helt samme niveau.

I kan også forlænge ferien i Malaysia med 3 dage på Banjaran Hotspring Resort med spa - og gourmet oplevelser i Paradisets Have. Tal med vores Malaysia-eksperter om en skræddersyet rejse til Malaysia.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.