Xl Maldives COMO Maalifushi COMO Villa Pool Deck
Maldiverne

COMO Maalifushi

Frodigt hideaway med poolvillaer

På COMO Maalifushi kan I udleve drømmen om et luksuriøst hideaway i Maldivernes paradisiske øhav. Bo på pæle i vandet eller under strandens palmer i en stor villa – altid med privat pool – og dyk ned i en verden af sublim service og forkælelse. Lige i den uberørte Thaa-atol.

Et hjørne af den uberørte Thaa-atol

COMO Maalifushi er det første og eneste resort i Thaa-atollen syd for Male. I tager hul på opholdet med en time i vandfly over atollerne, der lokkende ligger som ringe i det Indiske Ocean. Bedst som I ikke troede, at det kunne blive meget mere fortryllende, overrasker COMO Maalifushi i alt fra frodige omgivelser til service og design.

Familien, der står bag COMO Hotels & Resorts, har designet hoteller verden over, hvor afslappet luksus og sublim service går hånd i hånd. Steder, hvor de selv har lyst til at leve og for alvor mærker hverdagens batterier blive ladet op.

COMO Shambhala-filosofien

Det var en drøm, der skabte behovet, og drømmen udlever både familien og resortets gæster gennem COMO Shambhala-filosofien. Vi har mærket det på egen krop og tolker filosofien som et tilbud om at få en holistisk resort-oplevelse med fokus på harmoni i krop, hjerte og sind.

Restauranten COMO Shambhala Kitchen serverer f.eks. retter af organiske råvarer, som er rige på vitaminer og mineraler. Hemmeligheden bag ligger i tilberedningen, hvor sundhed hverken er kedeligt eller tørt, men tager jer på et kulinarisk eventyr. Og det stopper ikke her.

Det kan I se frem til

Oplevelserne står i kø

Sublime a la carte restauranter

De tre restauranter på COMO Maalifushi byder på forskellige a la-carte menuer med fokus på friske, sunde og gerne økologiske råvarer. Hver morgen kan I eksempelvis se de lokale fiskerbåde lægge til kaj ved resortets jetty for at levere dagens fangst af fisk og skaldyr, som bl.a. bliver til udsøgt sushi og sashimi i den japanske restaurant Tai.

I starter dagen med morgenmad i hovedrestauranten, Madi, der har en lille buffet og stort a la carte-kort. Vend endelig tilbage til frokost eller aften, hvor der tre gange om ugen er et tema på menuen såsom Middle Eastern Feast, Taste of the Indian Ocean og BBQ-night – gerne akkompagneret af lokal musik og dans. 

Den tredje restaurant hedder Thila og serverer alt fra friske salater til skaldyr og pizza.

Velvære for krop og sjæl

COMO Shambhala-filosofien fortsætter nemlig ud i resortets spa og wellness-tilbud. Fra stranden på den sydøstlige side ligger spavillaer på pæle, klar til at give jer en uforglemmelig oplevelse til lyden af bølgebrus. 

Vi kan især anbefale COMO SHAMBHALA signatur-massagen, hvor spaterapeuten bruger et miks af nærende, velduftende olier til at udføre massagestrøg, der løsner ømme muskler og giver indre ro og velvære.

Paradis for børn og voksne

Øen er ikke større, end I kan slentre hele vejen rundt med sandalerne i den ene hånd og hinanden i den anden. Måske mens de mindste leger, samler muslingeskaller og plasker i vandkanten? COMO Maalifushi er nemlig både et paradis for par og familier. 

Alle villaer har egen pool og ligger i private omgivelser enten på pæle i vandet eller indhyllet af palmer på stranden. Og nu vi er ved stranden, er det her, I finder resortets 44 meter lange fællespool, restauranterne og naturlegepladsen, hvor de mindste kan få mange timer til at gå. Og måske få helt nye legekammerater?

Svøm med hvalhajer og cruise med delfiner

Selv om I er på en lille ø, er oplevelsesmulighederne mange og ikke mindst store! Øens husrev er livligt og farverigt med tropefisk og skildpadder, så det er bare med at få snorklen på eller sejle ud til de nærliggende, uberørte øer i atollen med guide.

Vil I prøve at snorkle med de finurlige, ufarlige hvalhajer, er det også muligt. Skriv jer på listen ved dykkercentret, så bliver I ringet op, når lokale fiskere får øje på dem. Det er typisk i aftentimerne og foregår på den måde, at I sejler ud til hvalhajerne for roligt at ligge i havoverfladen og beundre ’de store fisk’, mens de mæsker sig i plankton.

Sejl også på cruise for at spotte delfiner, der dansende springer op af vandet og legesygt følger båden. Som en unik aktivitet kan I sejle ud med en båd, der har et særligt net, som I kan ligge på i vandet og betragte delfinerne gennem.

Xl Maldives COMO Maalifushi Manta Ray Snorkel
Xl Maldives COMO Maalifushi Splash Net Cruise Dolphin Watching Family Activity
Xl Maldives COMO Maalifushi Snorkeling Coral Fish

65 suiter og villaer med pool

COMO Maalifushi har 65 suiter og villaer, designet af den japanske arkitekt Koichiro Ikebuchi. Stilen er smagfuld med komfort og luksus i fokus, primært holdt i lyse farver og træ for et naturligt look. 

De har alle privat pool, aircondition, Nespresso-maskine, Wi-Fi og meget mere. Så I skal blot tage stilling til, om I vil bo på vandet eller på stranden? Og hvor meget plads, I har brug for?

Til jer, der vil bo på vandet

I finder Water Suiterne og Water Villaerne i den sydvestlige ende af øen. Suiterne er 107 m2, mens villaerne er 120 m2. De er designet med store gulv til loft-vinduer, så I indenfor såvel som udenfor kan nyde udsigten til havets fifty shades of blue. Her kan I bo på 2 voksne og 2 børn.

Villaer har skydedør mellem stue og soveværelse for ekstra privatliv.

Har I brug for endnu mere plads, anbefaler vi den helt store COMO Maalifushi Water Villa på 213 m2 med to store soveværelser. Her kan I bo på 4 voksne og 2 børn.

Til jer, der vil bo på stranden

Strandvillaerne ligger lidt tilbagetrukket mellem vegetation og palmer, der sørger for privatliv og direkte adgang til stranden. Faktisk skal I kun gå et par skridt, så står I med fødderne i vandet. Både suiter og villaer har plads til to voksne og to børn.

  • Beach Suite: 101 m2 med soveværelse, stue, badeværelse og terrasse med pool. Her kan I bo på 2 voksne og 2 børn. 
  • Beach Villa: 116 m2 med skydedør mellem soveværelse og stue for ekstra privatliv. Hertil badeværelse, stue og terrasse med privat pool. Her kan I bo på 2 voksne og 2 børn.
  • Two Bedroom Beach Suite: 131 m2 med to soveværelser, to badeværelser, stue og terrasse med privat pool. Her kan I bo på 3 voksne og 2 børn.
  • Two Bedroom Beach Villa: 145 m2 med to soveværelser og to badeværelser. Bemærk, at stue og terrasse med privat pool er større end i Two Bedroom Beach Suiterne. Her kan I bo på 3 voksne og 2 børn.
XL Maldives Como Maalifushi Aerial Beach And Pool
Generationsrejser til COMO Maalifushi 5+*

3 generationer sammen i paradis

Store luksusvillaer med pool og flere soveværelser

På en generationsrejse til COMO Maalifushi 5+* på Maldiverne kan I nyde at være sammen i en stor poolvilla enten på stranden eller på pæle i lagunen.

Villaen er jeres egen overdådige verden, hvor I har flere soveværelser og badeværelser, spisestue, køkkenfaciliteter, egen pool og store soldæk. I kan endda få maden bragt, hvis I foretrækker det. I siger det bare til jeres butler.

Maalifushi beach villa på stranden - 296 m2

I en Maalifushi Beach Villa er sammen i en villa på 296 m2 med to store soveværelser. Begge har udgang til soldækket, og de fælles områder ligger mellem soveværelserne. Sammen, men med privatliv! Ved det ene soveværelse er et værelse, der kan bruges til børneværelse, så børnene sover tæt på forældrene. I har udsigt til solopgangen, privat græsplæne og direkte adgang til stranden.

Maks. 5 voksne eller 4 voksne og 2 børn.

COMO Residence på stranden - 356 m2

356 m2 overdådighed bare til jer. En smuk luksusvilla I to etager. I stueetagen er et stort og et mindre soveværelse med hver deres badeværelser, dagligstue og køkken. På første sal er endnu to soveværelser med badeværelser, en stue og et medierum. Der er en stor balkon på førstesalen, og soldækket ved poolen har både solstole og spiseområde.

Dette er villaen til den store generationsrejse med op til 10 voksne eller 8 voksne og 4 børn. Måske skal der fejres noget særligt en af dagene?

Maalifushi Water Villa i lagunen - 213 m2

Store villaer på pæle i lagunen er en sjældenhed, men COMO Maalifushi har faktisk flere muligheder. Denne villa byder på 213 spektakulære kvadratmeter fyldt med lys og komfort. I har to soveværelser, der ligger I hver sin ende af villaen med fællesområderne mellem sig. Foran villaen er den store pool og soldækket.

Maalifushi Water Villa er til maks. 5 voksne eller 4 voksne og 2 børn. 

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Maldives Como Maalifushi Over Water Villa Waiter
Maldiverne, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

Vandfly over de flotte atoller til COMO Maalifushi 5+*

Underspillet luksus og top service på lille ø

COMO Shambhala spa og wellness-oplevelser

Designvilla eller suite med privat pool i lagunen

Gourmet halvpension til morgen og aften

Xl Maldives COMO Maalifushi Snorkeling Coral Fish
Maldiverne, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

Underspillet luksus på COMO Maalifushi 5+* i den uberørte Thaa-atol

Stor designvilla eller suite med privat pool på stranden

Masser af aktiviteter fra snorkling til delfincruise

COMO Shambhala og Play by COMO

Gastronomisk halvpension til morgen og aften

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Maldiverne

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Madiverne. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.