XL Greece Euphoria Retreat Outdoor Relaxing Pool
Bliv den bedste version af dig selv

Relax & Renew

RELAX & RENEW MED NYHAVN REJESER

Blid og genopladende velværeophold

Stress af og genoplad batterierne med en blid og afslappende rejse. Med et Relax & Renew-retreat hos Nyhavn Rejser får du tid og rum til at træde et skridt tilbage fra dit liv og genoprette balancen, slappe af, forny din energi og genopfriske dit sind. Oplev en række behandlinger fra flere forskellige traditioner og filosofier, og nyd et holistisk ophold, der afstresser, genopbygger og styrker både krop og sind.

Glæd dig til

  • En følelse af ro
  • Lindring af muskelspændinger og smerter
  • At genoprette forbindelsen med din indre balance
  • Afslapning fra fysisk og mental stress

På et Relax & Renew-retreat får du en række inkluderede behandlinger og kan dertil vælge supplerende og alternative medicinske behandlinger, både i grupper og privat, alt efter dine behov. Relax & Renew er hovedsageligt for dig, der er på udkig efter en blid og et afslappende velværeophold uden for mange strabadser. 

Synergi og ligevægt

Når kroppen er afslappet, følger sindet trop. Fordyb dig i holistiske massagebehandlinger omhyggeligt udvalgt til at arbejde i synergi og etablere en dyb afslapning i hele kroppen. De erfarne massageterapeuter på dit resort tager sig af dig fra top til tå, genetablerer forbindelsen til dit indre selv og genopretter den dynamiske tilstand af ligevægt, der naturligt opstår, når vi tillader os selv at slappe heeeelt af. Relax & Renew er perfekt for dig, der ønsker en pause fra præstationssamfundet eller ønsker at forkæle dig selv ved at genetablere forbindelse til dit inderste.

En åndelig genopfyldning

En Retreat og Wellbeing rejse med Relax & Renew som omdrejningspunkt er en åndelig genopfyldning. En rejse, hvor krav og forpligtelser får lov at blive hjemme, mens du nyder et pusterum fyldt med indre fred og foryngelse.

Træd væk fra hverdagens travlhed, og investér i dit eget velvære og mentale sundhed. Det er mere end bare en pause; det er en hellig stund, hvor sindet finder ro, og kroppen genopretter sin naturlige balance. I dette rum af ro og foryngelse opstår en dybere forbindelse til vores inderste, og vi genopdager ofte de essentielle aspekter af livet, der ellers har tendens til at gå tabt i hverdagens støj. En sådan rejse er ikke kun et øjeblik i tid, men en investering i at genopbygge og styrke den indre ro, der følger med dig retur til hverdagen – og er en kostbar gave til dig selv. Spørg din rejserådgiver om, hvilket Relax & Renew-retreat, der vil være ideelt for dig og dine behov.

XL Spain SHA Wellness Clinic Relaxed In The Pool Area

Rejser med ro og afslapning

XL Spain SHA Wellness Clinic Infinity Pool Sunset View
Spanien, Europa

Glæd jer til

Eksklusiv og prisvindende wellbeing-resort i Alicante

4 eller 7 dages holistisk program med fokus på fornyet energi

State of the art-terapier med førende terapeuter

Højt gastronomisk niveau og personlige kostplaner

Vidunderlig suite på 70 m2 med balkon og udsigt til bjerge

HÅNDPLUKKET TIL DIG

Udvalgte Relax & Renew resorts

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres Retreat og Wellbeing rejse

Tal med vores rejserådgivere om din Retreat og Wellbeing rejse. De kender hotellerne og behandlingerne og glæder sig til at dele deres passion med jer. De ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.