XL Madives Finolhu Baa Atoll Two Bedroom Rockstar Villa Sundeck Pool
Maldiverne

Finolhu Baa Atoll Maldives

Det ultimative fristed for legesyge sjæle

Med sit dristige temperament, kreative design og legesyge humør er Finolhu Baa Atoll Maldives en ægte excentriker, når det kommer til luksusresorts på Maldiverne. Vidunderlig, vanedannende og fuld af en uimodståelig charme og livsglæde, som går lige i hjertet. Velkommen til den ultimative legeplads i paradis.

Det stof som drømme er gjort af

I de bedste drømme får virkeligheden gerne det bedste af alle verdener – og det behøver ikke hænge nøje sammen. Snorkling med manta rays. Overnatning i et bobletelt. Og en modernistisk terrasse, der hæver sig over poolen med udsigt til det skønneste paradis. Og hvorfor egentlig ikke? Sådan er det på Finolhu Baa Atoll Maldives. Livsglæde. Leg. Lyse farver. Og alle de små uventede detaljer og skønne overraskelser, som de bedste drømme er gjort af.

Dykning og snorkling i absolut verdensklasse

Finolhu Baa Atoll Maldives ligger i den gudesmukke Baa-atol, cirka 30 min. med vandflyver fra den internationale lufthavn i Maldivernes hovedstad Male. Baa-atollen er udnævnt som et UNESCO Biosfæreområde og foruden et fortryllende rigt dyreliv, er området også et af verdens vigtigste hotspots for djævlerokker – fra maj til november kan I opleve dem i Hanifaru Bay, som ligger blot 30 min. med speedbåd fra resortet. En magisk oplevelse, som vil blive med jer for livet.  

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Japansk gastronomi, arabisk grill og seafood på stranden

Finolhu Baa Atoll Maldives har fire skønne restauranter, som spænder fra prisvindende japansk gastronomi på Kanusan og mellemøstlige sanserejser på Arabian Grill til seafood med fødderne i sandet på Crab Shack.

Beach Kithcen er resortets hovedrestaurant, som byder på et bredt udvalg fra det internationale og lokale menukort – morgen, middag of aften.

Cocktails og vandpibe med udsigt

Glæd jer også til friskpresset juice og kager på Milk LAB og øens livligste hangout, Beach Club, hvor internationale DJ’s holder stemningen på det helt rette sted frem til kl. 6 hver morgen.  

Spa, pool og et væld af aktiviteter

Yoga og fitness med personlig træner. Tennis og sågar tennis retreats med verdensberømte tennisspillere. For ikke at nævne hårstyling, healing, hydroterapi og et væld af kropsterapier på resortets Fehi Spa. På Finolhu Baa Atoll Maldives løber i med andre ord ikke tør for aktiviteter og måder at forkæle jer selv på.

The Oceaneers Club

The Oceaneers Club er en skøn lille børneklub med børnepool, legeplads og kreativt værksted, hvor børn i alle aldre bl.a. kan male og lave keramik med sand mellem tæerne. 

Vidunderlige poolvillaer

Finolhu Baa Atoll Maldives har 125 vidunderlige villaeer, der fordeler sig på 8 kategorier – fra en 145 m2 Lagoon Villa og en 180 m2 Ocean Pool Villa til en 460 m2 Rockstar Ocean Pool Villa med 2 soveværelser.

Alle villaerne er smagfuldt indrettede i lyse og levende farver, og de formår på en og samme tid at føles både glamourøse, luksuriøse, naturlige og legende lette i deres udtryk. De har alle direkte adgang til strand, samt indendørs og udendørs badeværelse, tv, Wi-Fi, aircondition og minibar. 

Overnat i en boble under stjernehimlen

Sæt magien helt fri og overnat på en strand helt for jer selv. Med udsigt til en funklende stjernehimmel. Hele natten. Finolhu Baa Atoll Maldives har selvfølgelig et fortryllende bobletelt, som ligger i et fredfyldt hjørne af øen. Kun til jer.

XL Maldives Finolhu Baa Atoll Beach Area

Et hav af fantastiske oplevelser

Stort udvalg af vandsportsaktiviteter

Dykning, Jet Ski, X-Jet-Blade, Wakeboard, Kneeboard, Seabob, Parasailing, vandski, surfing og meget mere. Dagen er jeres og jeres alene. I bestemmer.

Traditionel dybhavsfiskeri med håndline

Stå tidligt op og stævn ud i den blå time, hvor solen maler himmel og hav i de mest magiske farver. Hør om de lokale fiskertraditioner og fiskearter, mens I fisker med håndline på traditionel manér – der er gode chancer for at gøre et bidrag til dagens fangst, som I kan nyde senere på dagen tilbage på resortet.

Delfincruises ved solnedgang

I kan også sejle ud om aftenen og nyde en drink, mens I spejder efter definer i aftenlyset – en vidunderlig måde at slutte dagen på, inden I skal nyde jeres middag.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Maldives Finolhu Baa Beach
Maldiverne, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

Fantastiske strande og 2 km lang sandtange

Lyse villaer og lækkert design på Finolhu Baa Atoll 5*

Skøn børneklub og stor swimmingpool

Inkl. halvpension med buffet, japansk, arabisk og den hyggelige "crab shack"

Snorkling og dykning i verdensklasse

XL Maldives Finolhu Baa Atoll Aerial
Maldiverne, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

Lyse villaer og lækkert design på Finolhu Baa Atoll 5*

Fantastiske strande og 2 km lang sandtange

Inkl. halvpension med buffet, japansk, arabisk og den hyggelige "crabshack"

Snorkling og dykning i verdensklasse

Ultimativ spa-forkælelse

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Maldiverne

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Madiverne. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.