Small Maldives LUX South Ari Arial View[15]
Maldiverne

LUX* South Ari Atoll

Suverænt resort på sjældent stor strand

Det vidunderlige resort LUX* South Ari Atoll ligger på den to km lange ø Dhidhoofinolhu, der hører til en af de større øer på Maldiverne. Det betyder endnu mere ro - og endnu mere plads til at boltre sig og nyde alt det, som gør Maldiverne til et af de mest magiske rejsemål i verden.

En drøm af en feriedestination

LUX* South Ari Atoll Resort & Villas ligger på en af Maldivernes smukkeste, kridhvide strande. Her kan I bo i naturskønne omgivelser i lyse villaer på stranden eller på pæle med udsigt over det krystalklare vand. Og med resortets 8 restauranter og 5 barer er mulighederne for gastronomiske oplevelser uendelige.

Elegant stemning, magiske oplevelser og udsøgt gastronomi

Verden rundt med otte restauranter og fem barer

Ja, I er på Maldiverne. Men det betyder ikke, at I skal snydes for Italien, Japan, Sydøstasien eller Middelhavets lækkerier. På LUX* South Ari Atoll finder I hele 8 forskellige restauranter og 5 barer. Mere end I kan nå på en uge. Det betyder, at jeres smagsløg aldrig kommer til at kede sig. Og det gør I heller ikke.

Maden på LUX* South Ari Atoll er en kulinarisk rejse. På Umami kommer I direkte til Japan. Beach Rouge giver jer Middelhavet på en tallerken, Allegria byder på italiensk gastronomi i topklasse, Senses lokker med Mellemøstens og Det Indiske Oceans varme, forførende smage, på East Market kommer I et smut i Asien – og har I svært ved at vælge, kan I slå jer ned ved et bord på MIXE, der byder på en kulinarisk rejse jorden rundt.

Her er mulighed for All Inclusive og Dine Around, og foretrækker I plantebaseret mad, er I også havnet det rigtige sted. LUX* South Ari Atoll er det første resort på Maldiverne, der har fået prædikatet ”Vegan Friendly Hotel” af Vegan Welcome. Vælg mellem en vegetarisk og vegansk menu, ”Keen on Green” på alle resortets restauranter.

Private middage og morgenmad i poolen

I bestemmer selv, om I vil indtage måltiderne på klassisk vis ved et bord, eller om I foretrækker en flydende – i bogstavelig forstand – morgenmad i poolen, før I nyder en picnic til frokost på en øde, romantisk sandbanke. Og hvis I ikke kan få nok af Det Indiske Ocean – og hvem kan det? – kan middagen nydes på stranden. I kan også fejre tosomheden ved en privat middag i hotellets Herb Garden. Den fortryllende solnedgang, stearinlysenes skær og en stjernedrysset himmel sætter stemningen for en uforglemmelig middag.

Forkælelse med LUX* Me spa

Når – hvis – I bliver trætte af at svømme, snorkle og spise, er det tid til selvforkælelse. LUX* Me spa har 15 spa-villaer inclusive fire villaer til vandbehandlinger, plunge pools, en sauna og dampbad. Et helt hold af terapeuter trækker på holistiske og balinesiske teknikker for at udføre en imponerende række forskellige ansigtsbehandlinger, massager og øvrige behandlinger, hvoraf nogle er kurateret af den anerkendte aromaterapeut Shirley Page. Foretrækker I behandlinger med et personligt præg, vil kompetente terapeuter vurdere jeres specifikke behov og give individuelle behandlinger med kinesisk Zhengliao, en medicinsk behandling eksklusiv for LUX*.

Fremragende dykning og snorkling

Hotellet har et PADI-dykkercenter til jer, der holder af at opleve livet under vandet. Her kan I få et kursus i dykning, uanset hvilket niveau I er på, og har I lyst, er der også mulighed for at deltage i snorkeludflugter til det rev, der ligger lige ud for øen. LUX* South Ari Atoll er et af Maldivernes bedste steder at dykke, og her er ikke færre end 50 fremragende dykker-sites inden for en blot en times sejltur. Alle med et løfte om smukke rev i regnbuenuancer og et rigt og farverigt undervandsliv.  Med lidt held kan I glæde jer til at møde skildpadder, delfiner, manta rays og hvalhajer. 

Et væld af oplevelser til lands og til vands

Tennis, beach volley og hyggelige cykelture rundt om øen. LUX* South Ari Atoll byder på masser af aktiviteter til lands og til vands - fra en hæsblæsende jetski-safari til fredfyldte lydbade ombord på en dhoni. Jeres rejserådgiver kan fortælle meget mere om alle de oplevelser, der venter jer. 

Fitness, yoga, meditation og meget mere

På LUX* South Ari Atoll er I ikke bare på ferie – I er på en rejse, hvor I kan forkæle både krop og sjæl. Med sin holistiske tilgang gør resortet det muligt at fylde ferien med yoga, fitness og meditation og spise sundt og vitaminfyldt, samtidig med at I bliver tanket godt op på D-vitamin fra solens stråler og den friske luft.

Børne- og ungdomsklub

Maldiverne er fantastisk for alle aldre, og familiens yngste kommer aldrig til at kede sig på LUX* South Ari Atoll. Børn fra 3-11 år vil elske det magiske eventyrland PLAY, der tilbyder en lang række aktiviteter lige fra skattejagter og lege på stranden til kreative sysler. For de lidt ældre, de 12-17-årige, er Studio 17 et cool sted at hænge ud. Her engagerer LUX*-personalet de unge i forskellige aktiviteter, lige fra sprogtimer og madlavning til strandsport og eventyr på øen. Og så har vi endda ikke nævnt alle de vandaktiviteter, der er tilgængelige for børn og barnlige sjæle.

5 luksuriøse villatyper

Villaer på LUX* South Ari Atoll

Elegance kombineret med traditionel maldivisk stil. Uanset om I bor på stranden eller på pæle over vandet, er hver eneste villa og pavillon smuk og strand-chik med et stråtækt tag og vinklet perfekt i forhold til solopgangen eller solnedgangen. Det er ikke tilfældigt, at resortets slogan er ’Lighter & Brighter’.

Indenfor skaber de hvide vægge en let, luftig og afslappende atmosfære, mens turkise og orange tekstiler og daybeds på terrassen tilføjer kulør. Strandpavillonerne og villaerne er udstyret med en terrasse, der har direkte udsigt til den cashmerebløde sandstrand, og de omkringliggende buske og træer giver fornemmelsen af at have sin helt egen strand. Badeværelserne har fritstående badekar og udendørs brusere. De større strandpavilloner, Family Lagoon Pavilions, er perfekte til familier på op til seks personer.

I forhold til villaerne på vandet, så har de alle fritstående badekar med udsigt over det glitrende Indiske Ocean og trapper, der fører direkte ned i den krystalklare lagune umiddelbart under jer. Hver villa har flydende stole og daybeds til afslapning. Nogle af villaerne har privat pool.

Valg af villa

Beach Villa: Stråtækt 95 m2 villa direkte på den smukkeste strand, I kan forestille jer. Den private terrasse vender mod havet, og badeværelset er både indendørs og udendørs. Skøn indretning holdt i lette og luftige farver og materialer.

2 bedroom Family Beach Pavillion: Villaens 130 m2 giver god plads til familien – også når I slapper af derhjemme. To værelser med separate indgange, så man kan komme og gå uforstyrret. Direkte adgang til strand og hav samt individuelle, private terrasser med udsigt til stranden.

Maldives Water Villa: Der er masser af plads at boltre sig på i den 98 m2 store Water villa på pæle over Det Indiske Ocean – naturens store swimmingpool. Hop direkte i fra villaen, eller slap af på den private terrasse, hvor I kan nyde udsigten. Også til bunden af havet – I har nemlig en glasrude i gulvet.

Romantic Pool Water Villa: 110 m2 med egen infinity pool – såfremt Det Indiske Ocean ikke er nok. Slap af på den private terrasse, og nyd den uforstyrrede udsigt over det turkisblå hav. Medmindre I altså foretrækker at slappe af i villaens lyse og luftige indre. Måske med en film på dropdown-projektoren i soveværelset?

Temptation Pool Water Villa: 220 m2 lækker villa på vandet med egen infinity pool – og det er alt sammen jeres. Dagens sværeste beslutning bliver, om I vil i polen, jacuzzien eller Det Indiske Ocean. Eller måske bare lidt af det hele.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Small Maldives LUX South Ari Atoll Ishan (2)
Maldiverne, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

Enestående muligheder for at se hvalhajer året rundt

En af Maldivernes smukkeste strande

Mange aktiviteter på vand og land

Gourmet i topklasse (mulighed for All Inclusive)

De perfekte rammer for en romantisk ferie

Small Maldives LUX South Ari Atoll Aerial Romantic Pool Water Villas
Maldiverne, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

Enestående muligheder for at se hvalhajer året rundt

En af Maldivernes smukkeste strande

Mange aktiviteter på vand og land

Gourmet i topklasse (mulighed for All Inclusive)

De perfekte rammer for en romantisk ferie

Tal med en ekspert

Vi skræddersyr jeres rejse til Maldiverne

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Madiverne. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.