Small Maldives LUX South Ari Atoll Arial 1

Hvalhajer og paradisstrand på Maldiverne

Hvalhajer og paradisstrand på Maldiverne

9 dage fra 33.500 kr.

Kontakt Frank

Tlf. 33 320 320

5* paradisferie på
LUX* South Ari Atoll

Hvem vil du have med til paradis? På LUX* South Ari Atoll er her alt, hvad I behøver for den perfekte ferie i tosomhed. Paradisstrand så langt øjet rækker, en glitrende turkis lagune, gastronomi i topklasse og afsides gemmesteder, så I kan være alene. Glæd jer til en ferie med tid til masser af romantik – og oplevelser, I aldrig glemmer. F.eks. en snorkeltur med havets blide kæmper, hvalhajerne.

LUX* South Ari Atoll danner rammen for den perfekte ferie for to, og I kan nyde omgivelserne og hinanden; i fred på jeres private terrasse, på eller under vandet til de mange forskellige vandaktiviteter, til yoga på stranden eller under en romantisk middag for to i resortets magiske Herb Garden.

Glæd jer til

 • Enestående muligheder for at se hvalhajer året rundt
 • En af Maldivernes smukkeste strande
 • Mange aktiviteter på vand og land
 • Gourmet i topklasse (mulighed for All Inclusive)
 • De perfekte rammer for en romantisk ferie
Det kan I se frem til

Oplevelser for to

Romantisk tosomhed i paradis

Omgivelserne er perfekte for alle, som ønsker at gå på opdagelse og nyde livet og hinanden. Glæd jer bl.a. til at udforske Dhidhoofinolhu øens smukke, frodige tropiske haver, svømme med hvalhajer, slappe af i jeres luksuriøse villa, spise på en af de lækre restauranter og danse hele natten i sandet – uanset hvad I elsker at lave, kan I gøre det her på LUX* South Ari Atoll.

Gastronomi fra hele verden

Verdenskøkkenets vidunderlige smage venter på jer - LUX* South Ari Atoll har i alt 8 forskellige restauranter og 5 barer, der sender jer på en gastronomisk rejse til hvert eneste måltid. Og som det første resort på Maldiverne har LUX* fået prædikatet ”Vegan Friendly Hotel” af Vegan Welcome. Restauranterne har derfor et stort udvalg af vegetariske og veganske retter.

Middag i vandkanten

Skru op for romantikken, og nyd middagen med udsigt over Det Indiske Ocean og fødderne i sand, få dækket op til en romantisk middag for to i Herb Garden, indtag en flydende morgenmad – i bogstavelig forstand – i poolen, eller besøg en af resortets restauranter. De gastronomiske oplevelser på LUX* South Ari Atoll er som taget ud af en drøm.

Selvforkælelse i LUX* Me spa

Ferietid er tid til forkælelse. Og når det er tid til at stige op fra havet, poolen eller stranden, hvad er så bedre end at dykke ned i selvforkælelsen i LUX* Me Spa? Glæd jer til alt, hvad de mange spa-villaer har at byde på, brug plunge pools, sauna og dampbad. Nyd en lang række behandlinger baseret på holistiske og balinesiske teknikker, eller få vurderet jeres egne personlige behov.

Undervandsoplevelser

Til jer, der holder af at boltre jer under vandet, har resortet et PADI-dykkercenter, der tilbyder kurser til alle, der har lyst. Her kan I også deltage i snorkelture til øens rev. Er I heldige, møder I delfiner, skildpadder, manta rays eller hvalhajer, havets blide kæmper. Og under alle omstændigheder får I en fantastisk og farverig oplevelse under vandet.

Oplevelser i og på vand

LUX* South Ari Atoll tilbyder også en lang række aktiviteter i og på vandet. Dyrk yoga på stranden med en uovertruffen udsigt over det blanke, blå hav, eller nyd en yogasession ombord på en dhoni – i kombination med et lydbad. I kan også tage på en hvalhajtur med en marinebiolog, tage en tur på jetski, spille tennis og beachvolley og meget mere. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

All Inclusive omfatter også drikkevarer, og det samme er ikke-motoriserede vandsportsaktiviteter. Snup en kop lækker LUX coffee i caféen på vej til jeres næste aktivitet – eller i lige linje til den næste liggestol.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Maldives Water Villa

Der er masser af plads at boltre sig på i den 98 m2 store Water Villa på pæle over Det Indiske Ocean – naturens helt egen swimmingpool. Hop direkte i fra villaen, eller bliv på den private terrasse, hvor I kan nyde udsigten. Også til bunden af havet – I har nemlig en glasrude i gulvet.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den valgte udrejsedato samt ledige villakategori.

Ring vedr. priser over jul og nytår. 

Inkluderet

 • Fly København-Maldiverne t/r
 • Seaplane Male – hotel t/r
 • 7 nætter i en Water Villa på LUX* South Ari Atoll
 • Half Board med Dine Around, der inkluderer:
  • Morgenmad på East Market og MIXE.
  • Middag, der kan nydes som buffet og a la carte på East Market, Beach Rouge, MIXE og Senses.
  • På special restauranter UMAMI og Allegria gives der 30 pct. rabat på middagen.

Watervilla

Pris per person ved 2 voksne
WEB - Hvalhajer og paradisstrand på Maldiverne
RejseperiodeDobbelt
27.07.24 ‑ 31.08.2435.000‑39.000
01.09.24 ‑ 09.10.2433.000‑36.000
10.10.24 ‑ 16.12.2441.000‑46.000
17.12.24 ‑ 05.01.2563.000‑65.000
06.01.25 ‑ 30.04.2543.000‑46.000
01.05.25 ‑ 30.06.2534.000‑39.000
01.07.25 ‑ 09.10.2535.000‑41.000
10.10.25 ‑ 06.12.2555.000‑57.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda 

Bemærk

Nyhavn Rejser vil anbefale All Inclusive, der inkluderer:

 • Frokosten på Beach Rouge, Senses, Veli Pool Bar og Lagoon Bar
 • Alle drikkevarer
 • Minibar (vand, sodavand, juice og øl)
 • Stort udvalg af hjemmelavet is i ICI
 • Afternoon tea
 • Ikke-motoriserede vandsportsaktiviteter
 • Lækker LUX* kaffe i caféen

Ring og hør nærmere for pris

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Maldiverne

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker at kombinere med andre resorts på Maldiverne. En rejse med Nyhavn Rejser kan skræddersys til jeres ønsker.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.