Small Maldiverne Six Senses Kanuhura The Point Restaurant With A View
Maldiverne

Six Senses Kanuhura

Overdådig barfodsluksus, velvære og paradisstrand

Fødderne rammer den pudderhvide sandstrand og blikket rettes ud over den turkise lagune. Six Senses forstår at finde frem til jordens åndehuller og skabe et univers, hvor sublim gastronomi, spa, service og natur går op i en højere enhed. Velkommen til Six Senses Kanuhura. Barfodsluksus uden for kategori.

Udsigt til 100 nuancer af blå

Eventyret starter allerede ved flyveturen. Vandflyveren nærmest svæver over det lysende blå ocean på vej fra Malé til privatøen Kanuhura i Lhaviyani-atollen. Turen tager blot 40 minutter. Et overdådigt ferieparadis venter. Blot 1.400 meter langt og 350 meter bredt og lige ud til en af Maldivernes smukkeste, turkise laguner.

Banebrydende luksus og velvære

Six Senses er pionerer indenfor bæredygtig barfodsluksus. Six Senses Kanuhura er søsterhotel til Six Senses Laamu, der i kraft af sin atmosfære, service og høje standard har været populært siden åbningen i 2011. Det nyligt åbnede Six Senses Kanuhura resort mere end lever op til navnet. Med luksus, der både overrasker og er i øjenhøjde. Luksus, der skaber velvære og nærer kroppen, sindet og sjælen. Velkommen til en uforglemmelig ferie.

Small Maldiverne Six Senses Kanuhura Design
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Overdådige poolvillaer

Six Senses Kanuhuras i alt 91 villaer oser af god smag og boheme vibes. De stilsikre, moderne luksusvillaer er bygget i bæredygtige materialer med møbler i lyst træ og kvalitetstekstiler i Six Senses ikoniske farvepalette. Størstedelen af villaerne har egen pool. I kan vælge at bo ved den hvide sandstrand eller på pæle over atollens lagune.

Gastronomi i særklasse

Six Senses Kanuhura tilbyder eminent gastronomi, og som altid med Six Senses vejer økologien tungt.

 

 • The Point Den ikoniske restaurant, The Point, ligger på øens nordtip med 360 graders panoramaudsigt over havet og en formfuldendt infinity pool. Her kan I glæde jer til spansk tapas og et eksklusivt vinkort, alt imens solens stråler danser ned over havet i et magisk aftenshow.
 • The Market Nyd en udsøgt morgenmad med alle klassikerne og fødderne i sandet på The Market. Friskskåret frugt, sunde juicer, luftige pandekager og friskbrygget kaffe. Om aftenen serveres en asiatisk, italiensk, indisk og japansk inspireret menu og buffet.
 • Bottega Duften af pizza, dugfriske salater og hjemmelavet pasta spreder sig i Bottega, hvor både krydderurter og årstidsbestemte grøntsager har fundet vej fra resortets økologiske have.
 • Sip & Sand Ved poolen kan I nyde udsigten over havet, mens I får serveret dagens fangst og møre bøffer fra grillen. Om aftenen tilføjes en japansk dimension til menuen med sashimi, sushi og sprød tempura.
 • Drift Sejl afsted til frokost på Robinson Crusoe naboøen, Jenuhura og nyd friskfanget fisk og skaldyr, der er delikat tilberedt på Drifts grill med friske krydderurter og lokale krydderier.
 • Scoops Trænger I til lidt forkælelse om eftermiddagen, så byder Scoops på friskpresset juice, gyldenbagte cookies og himmelsk hjemmelavet is.

Himmelsk spa og fitness

Begiv jer ud på en magisk sanserejse i Six Senses Spa. Fornyende kropsbehandlinger med papaya, honning og mynte og dybdegående massage. Mærk spændinger fordufte, som de æteriske olier spreder sig i luften i samklang med Koshi klokkespillets blide klang. I Alchemy Bar kan I dufte jer frem til jeres foretrukne sæbe og kropsolie til behandlingerne.

Spaen tilbyder desuden en innovativ biohacking lounge, yogatimer, et veludstyret fitnesscenter og et skønt afslapningsområde med sauna, samt kolde og varme bade. Six Senses er pionerer indenfor spabehandlinger og anerkendt verden over for deres holistiske tilgang til sundhed og velvære.

Snorkling ved koralrev, skildpadder og manta rays

Six Senses Kanuhuras strandpool har suveræn udsigt over havet. Resortet tilbyder desuden forskellige typer vandsport ude i den fantastiske lagune, samt daglige bådture ud til snorkelrevet. Er I heldige kan I spotte skildpadder, der langsommeligt glider gennem oceanet, og de store, betagende manta rays i sæsonen fra ca. oktober til marts.   

Fortryllende udflugter

Om I har lyst til at spise frokost på den øde naboø, Jehunuhura, afprøve linefiskeri eller tage på delfinsafari, så udbyder resortet mange unikke oplevelser.

Aktiviteter for børn og unge

Six Senses har fokus på læring gennem leg. Børneklubben Kuda Vela er populær blandt de yngre gæster (3-11 år), hvor de kommer øen rundt på skattejagt, dyrker yoga, skaber kunst af genbrugsmaterialer og lærer om naturen og havmiljøet. De lidt ældre teenagere samles rundt om spilkonsollerne i Island Hideout. Babysitting tilbydes mod gebyr.

Biograf under åben himmel

Om aftenen kan I glæde jer til store filmoplevelser under stjernerne med forfriskninger og popcorn.

XL Maldives Six Senses Kanuhura Beach Villa With Pool Interior

Vidunderlige villaer i alle størrelser

Six Senses Kanuhura har 91 villaer, hvoraf 79 har privat pool. Villaerne ligger på 87 til 415 m2 inkl. udendørs arealer med plads op til 6 voksne og 3 børn. Ønskes ekstra privatliv er der 12 Beach Retreats på 170 til 250 m2 med plads op til 6 voksne og 3 børn.

Alle villaer har et stort soldæk, udendørsbruser, TV, musikanlæg, sikkerhedsboks, Wi-Fi og minibar. De fleste villaer har desuden fritstående badekar.

 • Beach Villa, 87 m2 – direkte ud til stranden. Ingen pool. 2 voksne.
 • Beach Villa With Pool, 101 m2. 14 m2 pool. 2 voksne, 1 barn.
 • Deluxe Beach Villa With Pool, 122 m2. 15 m2 pool. 2 voksne, 1 barn.
 • Deluxe Beach Villa Suite With Pool, 170 m2. 29 m2 pool. 2 voksne, 1 barn.
 • Two Bedroom Beach Villa With Pool, 262 m2. 19 m2 pool. 4 voksne, 2 børn.
 • Two Bedroom Beach Villa Suite With Pool, 250 m2. 32 m2 pool. 4 voksne, 2 børn.
 • Three Bedroom Beach Villa Suite With Pool, 415 m2. 30 m2 pool. 6 voksne, 3 børn.

 • Water Villa With Pool, 115 m2. 16 m2 pool. 2 voksne, 1 barn.
 • Family Water Villa With Pool, 126 m2. 16 m2 pool. 2 voksne, 2 børn.
 • Two Bedroom Water Villa With Pool, 305 m2. 38 m2 pool. 4 voksne, 2 børn.
 • Beach Retreat With Pool, 170 m2. 36 m2 pool. 2 voksne, 2 børn.
 • Family Beach Retreat With Pool, 195 m2. 38 m2 pool. 2 voksne, 2 børn.
 • Two Bedroom Beach Retreat With Pool, 250 m2. 44 m2 pool. 4 voksne, 2 børn.
 • Three Bedroom Beach Reserve With Pool, 250 m2. 64 m2 pool. 6 voksne, 3 børn.
Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Maldives Six Senses Kanuhura Sunken Table Beach Dinner
Maldiverne, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

Romantik og forkælelse med barfodsluksus

3 private øer med eventyrlige strande og turkise laguner

Gourmet gastronomi

Vidunderlig spa og wellness

Egen villa med pool på stranden eller på pæle over lagunen

Xl Maldiverne Six Senses Kanuhura Aerial Hero Shot
Maldiverne, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

Maldivernes smukkeste strande  

Tre øer at boltre sig på

Stor villa på stranden med egen pool

Barfodsluksus med eminent gastronomi og velvære

Turkis lagune med skildpadder og delfinsafari

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Maldiverne

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Madiverne. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.