MALDIVERNE

Six Senses Laamu

Ægte barfodsluksus i overdådig enkelhed - forvent det bedste!

I den uberørte Laamu-atol ligger Six Senses Laamu 5+*, et af Maldivernes bedste luksusresorts. De lækre villaer ligger i total harmoni med de vidunderlige omgivelser og inviterer til afslappet barfodsluksus.

I hele sit udtryk og hele sin stemning er Six Senses Laamu indbegrebet af, hvad Six Senses Resorts og Spas har skabt med sine banebrydende resorts. I nyder sublim service, gourmetrestauranter, verdensklasse spa og de vidunderlige villaer, men alt sker i øjenhøjde og med begge ben på jorden. Uden sko!

Den smukkeste ankomst

Turen hertil er et eventyr i sig selv. Glæd jer til 60 minutters flyvetur i vandflyver over de smukke atoller fra Male til Laamu-atollen.

Overdådig enkelhed

Design og indretning udstråler overdådig enkelthed, der både er trendy og rustik med udbredt brug af naturmaterialer. Her er ultimativ fokus på den enkeltes velvære og privatliv. 

Inde på land gemmer den tætte vegetation på betagende beach villaer, som ofte er foretrukket af familier. I har jeres egen private strandhave og få skridt til en svømmetur. Ja, I kan endda vælge villa med pool, hvis I vil have endnu kortere til en svalende dukkert.

Bevæger I jer ud af de fine gangbroer fra stranden mod revet, står water villaer på pæle i lagunen med den blå himmel over sig og fisk i mange farver under sig. Også her kan I få villa med en pool på 7 x 3 meter, hvis I ønsker det.

Villaer på stranden og på pæle i lagunen

Her er i alt 97 villaer. Alle er skabt i naturens egne materialer i en enkel og ren stil og med bæredygtighed i fokus.

I villaerne på pæle i vandet er der privat soldæk, uforstyrret udsigt og direkte adgang ad en trappe til det krystalklare vand. Tættest på land ligger Lagoon Water Villaer. Længere ude ligger Ocean Water Villaer og Laamu Water Villaer.Villaerne på stranden har private soldæk, eget strandområde og mulighed for at sove under stjernerne på soldækket, hvor en romantisk middag også kan blive serveret.

Alle villaer har alt, hvad I kan forvente af et resort i denne kategori – og mere til. Fra Bose-lydanlæg til såvel indendørs som udendørs bad. Men få steder får I luksus serveret så charmerende, enkelt og smukt.

De nævnte arealer er indendørs og udendørs område tilsammen.

XL Maldives Six Senses Laamu Beach Villa Aerial
Xl Maldives Six Senses Laamu Water Villa With Pool Interior
XL Maldives Six Senses Laamu View From Beach Villa

Villaer på Laamu

7 Ocean Beach Villaer (220 m²)

Som Lagoon Beach villaerne, men ligger mod havet i stedet for lagunen. Six Senses Laamu har også 3 Ocean Pool Villaer med privat pool (238 m2).

20 Lagoon Water Villa (108 m²)

Villaer på pæle i den smukke lagune. Privat terrasse med solstole, nedsunket glasbadekar med udsigt til fiskene under jer, spiseområde med glasbund over vandet, panoramadæk med solstole, spiseområde og udsigtsplatform.

22 Ocean Water Villaer (108 m²)

Som Lagoon Water Villa, men længere ude ad gangbroen mod havet. Six Senses laamu har også 4 Ocean Water Villaer med pool. 

18 Laamu Water Villa (108 m²)

Som Ocean Water Villa, men længere ude ad gangbroen mod havet. Six Senses Laamu har også 10 Laamu Water Villaer med privat pool (126 m2) længst ude på gangbroerne.

4 Family Villa med pool (253 m²)

Beach Villa med 2 soveværelser med individuelle bad. En perfekt ramme for familien. Privat strandhave med solstole og privat adgang til stranden. Spise- og udsigtsplatform i højde med trætoppene. Lounge oven på spisestuen, privat pool. De 4 Family Villaer vender mod lagunen.

1 Two-bedroom Lagoon Beach Villa med pool (285 m²)

Beach Villa med 2 soveværelser med individuelle bad. Privat strandhave med solstole og privat adgang til stranden. Spise- og udsigtsplatform i højde med trætoppene. Privat pool. Udsigt til lagunen.

1 Two-bedroom Ocean Beach Villa med pool (730 m²)

To Beach Villaer med delt opholds- og spiseområde til den store familie eller to par sammen. Privat strandhave med solstole og privat adgang til stranden. Stor platform i højde med trætoppene. 10 meter privat pool.

Hvis I vælger Laamu Water Villa, Laamu Water Villa med pool, Family Villa med Pool, Two-Bedroom Lagoon Beach Villa med Pool eller Two Bedroom Ocean Beach Villa med Pool, får I ekstra forkælelse som en flaske champagne ved ankomsten, iPod i villaen, velkomstsnacks, Nespresso-maskine, jeres initialer på cyklen og mulighed for morgenmad serveret I villaen uden ekstra omkostninger.

 

Ring og hør mere om de enkelte villatyper
Xl Maldives Laamu Bridge
Xl Generationsrejser Maldives Six Senses Laamu Outdoor Dining
XL Maldives Six Senses Laamu Chill At Night

Gastronomiske eventyr på Six Senses Laamu

Six Senses Laamus barer, lounges og gourmetrestauranter er udformet, så I får den optimale stemning med panoramaudsigter og spektakulære solopgange og -nedgange.

Det innovative køkken er baseret på råvarer fra resortets egen økologiske have og inspiration fra nær og fjern. Her er smagfuld a la carte og buffeter af en anden verden.

Zen

Zen ligger på det øvre dæk, og her kan I nyde afslappet stemning og autentisk japansk køkken med solnedgange, sushi og Omakase-menuer med dagesn friske fangst. daglige friske fangstmuligheder, der tilbydes af vores kulinariske team.

Restaurantens middagskoncept Kaji skal også lige nævnes: En 4 eller 5-retters Teppanyaki-middag med alt fra førsteklasses oksekødsudskæringer til udsøgte skaldyrsretter tilberedt med stor omhu og sans for detalje af køkkenets fortringe kokke.  

Zen har også en Sake-lounge med aircondition, der byder på et imponerende udvalg af sake og sake-inspirerede cocktails, der skabt med øje for restaurantens gastronomiske palette. 


Sip Sip

Sip Sip er poolbar og frokostrestaurant med hjemmelavede pizzaer, grill, burgers, pasta og lokalt inspirerede desserter. Nyd også friske juicer og cocktails.

Longitude

Hver dag starter med en fantastisk morgenmad i den to-etagers restaurant Longitude på pæle i havet. Hold udkig efter delfiner i havet.

Om aftenen kan I nyde en international a-la-carte menu med dagens fisk, grillet kød, pasta og asiatiske lækkerier. To gange om ugen er her overdådige buffetter. Hver tirsdag er her seafood buffet, og hver fredag asiatisk buffet.

Chill Bar

Naturen har sørget for den perfekte udsigt. En DJ sørger for den musikalske stemning. Og Chill Bars bartendere er klar med cocktails, mens I hænger ud over vandet og venter på solnedgangen. I kan også nyde internationale og asiastiske retter hele dagen i Chill Bar.

Deck-A-Dence

På en mole bygget ud i havet venter seks borde med glasbund på, at I sætter jer til rette for at nyde livet under jer og gourmetmad på tallerkenen. I skal have lokalt inspireret "zero-carbon dinner".

Altitude Wine Cellar

Vintårnet rejser sig 6,4 m over Det Indiske Ocean med flere end 420 udvalgte vine, der ledsages af charcuterie og fine oste, der holdes fint afkølede.

Ice & Chocolate Studio

Forkæl den søde tand. 42 slags is og sorbet frister i Ice. Det er gratis, og der er åbent fra 11 til 23. I The Chocolate Studio venter hjemmelavede chokolader. De er dog ikke gratis.

Leaf

Hævet over de økologiske haver tilbyder LEAF gastronomiske kreationer skabt på friske råvarer blandt andet i tæt samarbejde med de lokale fiskere. Til frokost inspireret af det smagfulde vietnamesiske køkken, om aftenen af Middelhavskøkkenet.

OBS! Om aftenen er Leaf kun for voksne og børn fra 12 år.

Chilli Table

Midt i de økologiske haver kan Six Senses Laamu arrangere en 5-retters chili-baseret menu!

XL Maldives Six Senses Laamu Beach Family Villa With Pool
Generationsrejser til Six Senses Laamu

Barfodsluksus og overdådig strandvilla med plads til 6

Hvis I rejser den store familie eller tre generationer sammen til Maldiverne, er Six Senses Laamu et af de mest unikke resorts, I kan forære jer selv et ophold på. Ingen andre resorts får så gode tilbagemeldinger fra vores kunder, der ofte vender tilbage igen og igen.  

Generationsrejse til Maldiverne

Børn er hjerteligt velkomne på Six Senses Laamu. Stranden er børnevenlig, her er god snorkling og også en stor pool lige ud til stranden. Så kan de voksne nyde lagunen, mens børnene jo ofte trækker mod poolen. Her er også en glimrende børneklub.  

Stor villa med egen pool 

Med en 2 Bedroom Ocean Beach Villa på Six Senses Laamu har I ikke bare adgang til den store fælles pool, I har også jeres helt egen. I jeres helt egen strandhave. Den 730 m2 store villa har et stort opholds- og spiseområde, der ligger mellem de to soveværelser, der begge har eget badeværelse. 

Det giver en stor følelse af privatliv, at I på denne måde også kan være sammen hver for sig. Forældre og op til 2 børn kan være i den ene soveafdeling, mens f.eks. bedsteforældre kan være i den anden. Dagen igennem kan I så nyde at have tid til hinanden ved poolen og på det store soldæk. 

På første sal er udkigstårn og ekstra spiseområde med udsigt over tropeøen og lagunen. Igen en mulighed for at kunne være sig selv, når der er behov for det, og for at være sammen under sol og stjerner. Se grundplanen i galleriet.

Xl Maldives Six Senses Laamu Turtle Coral Reef Ocean

Spa og øvrige faciliteter

​Ud til stranden ligger Six Senses Spa med blandt andet ni smukke behandlingsrum gemt i det grønne. Her er også udendørs meditation og yoga, fitnessrum og juice bar.

Six Senses Laamu byder desuden på utallige aktiviteter som udendørs biograf, bibliotek, dykkerskole samt vandsportscenter med bl.a. windsurfing, kanoer og vandski.

I kan bestille private bådudflugter i dagtimerne, i solnedgangen eller til en privat BBQ på øde ø.

Bæredygtighed

Six Senses Laamu blev i 2018 kåret til Eco Resort of the Year. Resortet leder bl.a. The Maldives Underwater Initiative i samarbejde med NGO’er, og 10 marinebiologer arbejder med programmer inden for blandt andet koralgenopbygning, djævlerokker, fiskeri og beskyttelse af skildpadder.

Projektet #ProtectMaldivesSeagrass har fået opbakning fra 25% af hotellerne på Maldiverne, og et særligt initiativ er Junior Marine Biology Program, hvor gæster fra 6 til 16 år knyttes til en marinebiolog under opholdet for at præge fremtidens generationer. En god sag bliver til en stor oplevelse.

Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Maldives Six Senses Laamu Water Villa With Pool
Maldiverne, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

Barfodsluksus, forkælelse og uformel stemning

Eksklusive villaer på pæle i den blå lagune

Gourmetrestauranter med inkl. halvpension

Super service – nærværende og afslappet

At snorkle blandt farverige fisk og skildpadder

Xl Maldives Six Senses Laamu Two Bedroom Ocean Beach Villa With Pool Ocean View
Maldiverne, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

Barfodsluksus, forkælelse og uformel stemning på Six Senses Laamu 5+*

Eksklusive villaer med privat strandhave og evt. med egen pool

Gourmetrestauranter med inkluderet halvpension

At snorkle blandt farverige fisk og skildpadder

Børnevenlig strand, kids club og stor swimmingpool

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Maldiverne

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Madiverne. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.