XL Maldives Soneva In Aqua Aerial 1 By Richard Waite
Maldiverne

Soneva in Aqua

I luksuriøs yacht. Bare jer!

Forestil jer at sejle med en yacht mellem Maldivernes forunderlige atoller. At blive forkælet med skønne retter, snorkle på koralrev væk fra alle andre, slappe af på dækket og at blive vugget i søvn i den luksuriøse kahyt eller på dækket under millioner af stjerner.  

Soneva in Aqua er den drøm, der for mange sniger sig ind i fantasien i ny og næ efterfulgt af et suk og et "tænk, hvis …". Det er sejlturen mellem atollerne på Maldiverne, hvor I bare skal nyde at være til, for resten tager besætningen sig af. De ved, hvor der er godt at sejle hen. De sætter sejl og laver mad. De gør rent og rydder op. Serverer det, I ønsker. Og det, I slet ikke har nået at tænke på endnu. 

En luksuriøs yacht med masser af plads

Soneva in Aqua er over 19 m lang og næsten 6½ m bred. Den har motor, men så snart mulighederne er til det, sættes sejlene, så I kan glide stille af sted gennem Det Indiske Ocean. Har I lyst til at hjælpe med at sætte sejlene, kan I helt sikket få lov til det.

Soneva in Aqua har to store og luksuriøse suiter til gæsterne. Master suiten har kingsize seng, to håndvaske, to garderober, to brusebade, toilet og nedsænket badekar med glasbund, så I kan følge livet i havet. Hvornår har I sidst sæbet jer ind med udsigt til en rokke?

Den anden kahyt har også kingsize seng og brusebad. Begge kahytter er designet, så masser af dagslys kommer ind. Hvis vi bliver indenfor lidt endnu, er her også en stor salon med tv og iMac arbejdsstation, men mon ikke, I vil være ude meget af tiden?

XL Maldives Soneva In Aqua Aerial3 By Jybby&Patrick
XL Maldives Soneva In Aqua Breakfast On The Boat2 By Richard Waite
XL Maldives Soneva In Aqua Spa Treatment Dan Kullberg

Soldæk, jacuzzi og millioner af stjerner

Ude på dækket kan I nyde udsigten til det blå hav. Slæng jer i de bløde puder i den store daybed på soldækket. Eller skal det være i nettene ude ved bovsprydet? Hold udkig efter delfiner og de små paradisøer og sandbanker, der dukker op og forsvinder igen. Er det tid at lægge til ved en ubeboet ø, tage på picnic og snorkle? 

Jacuzzien beder om sin del af opmærksomheden, og baren det samme. Champagne i solnedgangen er en god ting. Og når natten falder på, kan I trække jer tilbage til kahytten eller vælge at sove på dækket.

Soneva in Aqua - en unik perle i Soneva-kæden

Soneva-navnet er garant for afslappet luksus i særklasse med resorts i Thailand og på Maldiverne. Den store yacht Soneva in Aqua har sin ankerplads på Soneva Fushi 5+* på Maldiverne, hvor den kan bestilles fra et par timer til flere dage. Den sejler dog også fra Soneva Jani 5+* og ikke mindst imellem de to resorts, som en vidunderlig transfer. Tal med jeres rejserådgiver, hvis jeres rejse til Maldiverne skal fuldendes med denne enestående oplevelse. 

Se billeder og læs om flere unikke oplevelser om bord på Soneva in Aqua - klik her!

XL Maldives Soneva In Aqua Top View By Dan Kullberg
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Maldiverne

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Madiverne. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.