XL Maldives Huvafen Fushi Cube Aerial

Fortryllende familieferie på uforstyrret paradisø

Fortryllende familieferie på uforstyrret paradisø

9 dage fra 50.000 kr. | BØRN fra 20.500 kr.

Kontakt Mette

Tlf. 33 320 320

Skøn og luksuriøs ferie for hele familien på ugeneret boutique-resort

Den bedste snorkling på Maldiverne, en lille, ugenert ø, hvor børnene kan lege trygt, aktiviteter og luksuriøse bungalower og pavilloner på vandet eller lige ud til stranden. Huvafen Fushi har det hele og danner de perfekte rammer om en fortryllende familieferie.

Glæd jer til

 • Ro og fred i luksuriøs bungalow på Huvafenfushi 5*
 • Kun 30 min. i speedbåd fra Male
 • Noget af den bedste snorkling på Maldiverne
 • Lækker gastronomi og inkl. halvpension
 • En lille, atmosfærerig ø

Huvafen Fushi ligger på den nordlige Male-atol og er ideelt placeret i forhold til forbipasserende trafik. Resortet er som noget helt unikt ikke forstyrret af fly, vandfly eller speedbåde. Det bidrager til den uspolerede panoramaudsigt, hvor blikket kan drive på langfart og allerhøjst bliver brudt af legende delfiner, jeres snorklende børn eller en guddommeligt smuk solnedgang.

Nyd muligheden for vandaktiviteter, lad familiens yngste adoptere en koral, der plantes og passes, og nyd vidunderlig mad, der ligner en million – og smager af mere. Her er en central pool (og en privat pool i villaen), krystalklart havvand, Play Center Room med aktiviteter for børn og teenagere og meget mere. Kort sagt: Huvafen Fushi har noget for hele familien.

Oplevelser for alle aldre

Børneklub, spa og snorkling i vandkanten

Grib snorklen, og kast dig ud i det rene, klare vand, hvor en farvestrålende undervandsverden møder dig. Huvafen Fushi har de bedst tilgængelige muligheder for snorkling på Maldiverne. Skal I helt ned i gear, kan Huvafen Fushi Spa imødekomme jeres behov ned til mindste detalje – og I kan ovenikøbet selv vælge om behandlingen skal foregå over vandet eller i unikke lokaler under vandet med udsigt til farvestrålende koraller og koralrevets lige så farvestrålende beboere. Resortets Play Center Room har masser af aktiviteter for familiens yngste. Her kan de bl.a. nyde poolen, stranden, spil og meget mere.

Adoptér en koral

Havet giver os så meget, og nu har I chancen for at give lidt tilbage. Huvafen Fushi lægger vægt på at bidrage til at skabe miljøbevidsthed hos sine gæster, og resortet arbejder derfor sammen med marinemiljøforskere for at beskytte og bevare det smukke koralrev, der omgiver resortet. Når I adopterer en koral, sikrer Huvafen Fushis nøje overvågning og pleje, at den gror og trives.

Top-gastronomi med øje for detaljen

Huvafen Fushi har tre restauranter, der alle serverer kulinariske oplevelser af højeste kvalitet. Nyd uforglemmelige, internationale retter på CELSIUS, restauranten der er delvist placeret over vand. Frist smagsløgene med fantasifuldt fusionskøkken i strandkanten på FORNO, eller stil sulten med fortryllende japanske retter på signaturrestauranten SALT, mens I sidder placeret over vandet og nyder solnedgangen.

XL Maldives Huvafen Fushi Celcius Breakfast
Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Beach Bungalow med pool

Nyd privatlivet i badekarret eller jeres egen pool fra jeres luksuriøse Beach Bungalow med halvpension (morgen og middag).

I bor i skønne omgivelser på i alt 125 m2 med skøn terrasse og udsigt over det blå hav. Her er alle moderne bekvemmeligheder – og luksus fra ende til anden.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Inkluderet

 • Fly København – Male t/r
 • Speedbåd fra Male - Huvafen Fushi t/r
 • 7 nætter i en Deluxe Beach Bungalow with pool
 • Halvpension (morgenmad + middag)
 • Alle lufthavnsskatter og afgifter
Pris per person ved 2 voksne
Fortryllende familieferie på ugeneret tropeparadis med 5+*
RejseperiodeDobbelt
27.04.24 ‑ 10.05.2462.000‑64.000
11.05.24 ‑ 14.10.2449.000‑57.000
15.10.24 ‑ 16.12.2455.000‑59.000
17.12.24 ‑ 10.01.25123.000‑128.000
11.01.25 ‑ 10.05.2582.000‑85.000
11.05.25 ‑ 01.09.2563.000‑69.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Fortryllende familieferie på ugeneret tropeparadis med 5+*, børn
Rejseperiode1. Barn
27.04.24 ‑ 31.08.2421.000‑24.000
01.09.24 ‑ 16.12.2420.000‑23.000
17.12.24 ‑ 01.09.2525.000‑29.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Rejseforsikring, vi anbefaler Gouda

Bemærk

Inkluderet i halvpension:

 • A la carte morgenmad og middag på Celcius
 • Credit på specialrestauranterne Salt og Raw
 • Drikkevarer er ikke inkluderet 
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Maldiverne

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Madiverne. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.