XL Morocco Qualidia Hotel La Sultana Qualidia Pool
Oualidia, Marokko

La Sultana Oualidia

Lille luksushotel med privat strand ved Marokkos kyst

Lille, hyggeligt luksushotel i maurisk kasba-stil ved Marokkos kyst – med privat strand, lækker infinitypool og panoramaudsigt ud over naturskøn lagune.

På La Sultana Oualidia finder I den perfekte oase til ro og forkælelse. Hotellet er medlem af Small Luxury Hotels of the World, og med kun 11 værelser og suiter er der fuld opmærksomhed til hver enkelt gæst.

XL Morocco Qualidia Hotel La Sultana Qualidia
XL Morocco Qualidia Hotel La Sultana Qualidia Restaurant
XL Morocco Qualidia Hotel La Sultana Qualidia Suite

Komfortable værelser med privat terrasse

Alle værelse og suiter har en privat terrasse med solstole og en havvandsjacuzzi. Værelserne er lyse, rummelige og smagfuldt indrettet med antikviteter, kunst og malerier. Der er alle tænkelige faciliteter som aircondition, fladskærm med satellit-tv, wifi, gratis minibar (ikke-alkoholisk), hårtørrer og sikkerhedsboks. Som et ekstra plus er der lydisolerede vægge, så I kan få jeres skønhedssøvn.

Delikat mad lavet af lokale råvarer

Hotellets kokke fremtryller lækre retter med afsæt i det marokkanske køkken og lokale råvarer. I restaurantens akvarium kan I udpege de østers, hummere, krabber m.m., som I ønsker at spise, og der er således ikke langt fra vand til bord …

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Lækker spa med hamam

Også i hotellets spaområde er der en opvarmet pool, og de store søjler og buegange bidrager til den klassisk marokkanske hamam-stemning.

Nyd den luksus det er at få kroppen varmet igennem i den fugtigvarme dampsauna, og vælg mellem en række forskellige behandlinger. I kunne jo overveje en massage i det fri et af de udendørs massagerum.

Spis i restauranten, på stranden eller terrassen

Spis indenfor i restauranten eller nyd en lettere ret under mere afslappede former i loungebaren på stranden, hvor en stor sejldug skærmer mod den stærke sol. Skal I nyde et særligt øjeblik, kan I bestille en picnickurv og få dækket op på stranden.

Eller bestil roomservice, og få maden serveret på jeres terrasse.

Infinitypool med panoramaudsigt

Fra den opvarmede infinitypool er der en smuk udsigt ud over saltvandslagunen, der er kendt for sine østersfarme og flokke af lyserøde flamingoer.

Skal kroppen have lidt ekstra forkælelse er der fem jacuzzier at vælge imellem i poolområdet. Og skulle I få lyst til en dukkert i havvand, ligger stranden kun få skridt væk.

Hold formen ved lige i fitnesscenteret

Hoteller råder over et mindre fitnesscenter, så skulle trangen til lidt motion melde sig, er der også råd for det ...

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Marokko

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Marokko. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.