• Kom tæt på dyrenenes konge på safari i Afrika
 • Poolen på Outrigger Mauritius
 • Nyd den formidable udsigt fra Bongani Mountain Lodge i Kruger, Sydafrika
 • Elefantflok, Sydafrika

Sydafrika safari og badeferie på Mauritius

14 dages uforglemmelige oplevelser og forkælelse, fra 28.500 kr.

Glæd jer til:

Magiske udsigter fra Kruger lodge

4 dages big five safari og enestående natur i Sydafrika

Åbne jeeps og dygtige rangers

En uges afslapning på vidunderlige Outrigger Mauritius 4*

Fuldpension på safari og halvpension på stranden

Læs mere

Oplev The Big Five på safari i Sydafrika og tag videre til afslapning på Mauritius. En unik kombination af de største naturoplevelser med den største forkælelse!

Denne rejse er i virkeligheden to drømmerejser i en. Drømmen om at opleve de vilde dyr i deres naturlige omgivelser. Og drømmen om at lade solen bage, mens I nyder spa, gastronomi og anden forkælelse evt. krydret med vandsport og golf. Det hele er gjort muligt af direkte fly mellem Sydafrika og Mauritius.

Big Five safari på Bongani Mountain Lodge 4*

Bongani Mountain Lodge ligger i det 8000 ha store Mthethomusha Game Reserve, der grænser op til den sydlige del af Krüger National Park. 

Den store fordel ved at være i et privat område er, at man har safarioplevelsen for sig selv og ikke bliver forstyrret af en masse andre. 

Game drives og bush walks vil bringe jer tæt på målet for opholdet: The Big Five.

Safari med 2 game drives dagligt

Tidlig morgen og sen eftermiddag er der safariture på udkig efter det vilde dyreliv. Det foregår i åbne jeeps med erfarne rangers. Noget af charmen ved safari er, at man aldrig ved, hvad dagen bringer. Selv om alle dage byder på safari morgen og aften, er altså ikke to dage ens. Og hele tiden mærker man spændingen ... hvad ser vi i dag?

At I er i et privat reservat øger sandsynligheden for at se 'The Big Five': løve, leopard, næsehorn, elefant og bøffel. Men at se den smukke sabelantilope, vandbukken, stenbukken og kuduen er bestemt også betagende. Og næsten 500 forskellige arter fugle sørger for musikken.

Lounge, pool og udsigt på Bongani

Når I kommer hjem fra dagens første game drive, venter en dejlig morgenmad i den åbne restaurant, hvor I også får serveret jeres frokost. Resten af dagen kan I slappe af ved poolen eller i loungen, mens I nyder den omkringliggende natur. 

Bongani adskiller sig fra de fleste andre safarilodges ved at ligge på en klippetop i et kuperet terræn. At hænge på poolkanten eller nyde udsigten med en sundowner på udsigtsdækket er ganske enkelt bare magisk. 

Åben ild, stjernehimmel og sydafrikanske vine

Om aftenen spiser I med jeres ranger, så I kan tale om dagens oplevelser og høre mere om livet på savannen. Aftensmaden serveres i en traditionel sydafrikansk "boma". Afskærmet fra vind og dyr nyder man gastronomien under åben stjernehimmel, mens lydene fra nattens dyr skærper sanserne. Smukt og stemningsfuldt.

Der kan være lidt langt til nærmeste alternative spisested, så selvfølgelig er alle måltider inkluderet. Til maden kan I nyde de bedste sydafrikanske vine. 

Forkælelse og havudsigt på Mauritius

Efter jeres safariophold i Sydafrika går turen videre til strand og afslapning på Mauritius, hvor I skal bo 7 nætter på det eksklusive Outrigger Resort 4*. Her kan I glæde jer til et stort værelse med havudsigt, inkluderet halvpension og ikke mindst stranden og de mange aktivitetsmuligheder.

Program

Dag 1
I rejser til Sydafrika

Skønne drinks serveret med formidabel udsigt, Bongani Mountain Lodge i SydafrikaI flyver fra Danmark med kurs mod Sydafrika.

Dag 2
Ankomst Bongani

Hæng på poolkanten og nyd den smukke udsigt fra Bongani Mountain Lodge i SydafrikaI ankommer til Nelspruit efter et kort skift i Johannesburg. Her står jeres chauffør klar til at køre jer det sidste stykke til Bongani Mountain Lodge.

Ved ankomst er der frokost, hvorefter I har lidt tid til at slappe af på værelset eller et dyp i poolen, inden den sene eftermiddag byder på første møde med Sydafrika vilde natur og dyreliv. 

Om aftenen er der middag på restauranten eller i bomaen under åben himmel. Og så er I helt sikkert også klar til en god nats søvn.

Dag 3-5
Fuldt safariprogram på Bongani

Elefantflok, SydafrikaPå en typisk safaridag på Bongani står I op med solen og drager direkte på eventyr i de spæde morgentimer. Her er dyrene mest aktive og temperaturen behagelig. (først morgenkaffe, te og brief fra ranger). Også kaffe på ruten. 

Bomaen på Bongani Mountain Lodge i SydafrikaEfter et par timer retur til morgenmad på lodgen (ca. kl. 9). Herefter har I tid frem til kl. 14.30 til at slappe af ved poolen eller gå i spaen, for mellem kl. 15.00-18.00 skal I på det næste gamedrive, hvor en sundowner og stjernekiggeri er inkluderet. Aftensmad i bomaen el. restauranten ca. kl. 19. Gå tidligt i seng eller nyd en drink i baren foran pejsen.

Dag 6
Fra Sydafrika til Mauritius

Poolområdet på Outrigger MauritiusJeres safari lakker mod enden, men forude venter et nyt kapitel i jeres rejseeventyr. Men først skal I lige fra Sydafrika til Mauritius. 

I bliver kørt til lufthavnen i Nelspruit om morgenen. Herfra er der en kort flyvning til Johannesburg, hvor I har et par timers ophold, inden næste fly letter med kurs mod Mauritius. 

Når I lander på Mauritius står vores lokale repræsentant klar til at køre jer til jeres hjem for den kommende uge, Outrigger Mauritius Beach Resort 4*. Velkommen til strand, vand, palmer og ikke mindst et lækkert resort, hvor I kan glæde jer til et stort værelse med havudsigt og fremragende mad.

Dag 7-12
Afslapning på Outrigger Mauritius

Afslapning på Outrigger MauritiusSlap af på stranden, ved poolen eller giv jer i kast med nogle af de mange vandsportsaktiviteter.

Dag 13-14
I rejser fra Mauritius mod Danmark

Stranden ved Outrigger MauritiusI har første halvdel af dagen til at nyde de sidste solstråler, havet og jeres værelse, inden I kører mod lufthavnen efter frokost.

Der vil typisk være afgang hen på eftermiddagen eller først på aftenen. Hjemrejsen går via Johannesburg, hvor I har et kort skift, inden I sætter kursen mod nord.

Efter et skift i München, Frankfurt eller London sætter I benene på dansk jord om morgenen eller formiddagen på dag 14.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Sydafrika safari og badeferie på Mauritius
RejseperiodeDobbeltEnkelt
23.01.21 - 04.07.2128.000-32.00042.000-48.000
05.07.21 - 25.10.2132.000-35.00046.000-53.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mathias Møller Årestrup

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Nelspruit / Mauritius-København
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra Nelspruit lufthavn til Bongani Mountain Lodge t/r
 • 4 nætter på Bongani Mountain Lodge 4*, Inklusiv alle måltider
 • 2 game drives dagligt fra Bongani Mountain Lodge
 • Fly Nelspruit-Mauritius
 • Transport fra lufthavn til hotel på Mauritius t/r
 • 7 nætter på Outrigger Mauritius Beach Resort 4*, Bel Ombre. Ocean View værelse, inkl. halvpension

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, drikkevarer og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet

Bemærk

 • I kan undgå mellemlanding i Johannesburg og flyve direkte hjem mod et tillæg. Kontakt os for yderligere information
 • Begge hoteller er børnevenlige og har familieværelser (på Bongani er minimumsalder 2 år). Kontakt os for priser, hvis I rejser som familie