XL Botswana Kalahari Grasslands Bushman Lodge Lions

Sydafrika safari og badeferie på Mauritius

Sydafrika safari og badeferie på Mauritius

9 dage fra 38.500 kr.

Kontakt Mathias

Tlf. 33 320 320

Uforglemmelige oplevelser og forkælelse

Oplev The Big Five på safari i Sydafrika og tag videre til afslapning på Mauritius. En unik kombination af de største naturoplevelser med den største forkælelse!

Glæd jer til

 • Magiske dyre-og naturoplevelser
 • 4 dages big five safari og enestående natur i Sydafrika
 • Åbne jeeps og dygtige rangers
 • En uges afslapning på vidunderlige Zilwa Attitude 4*
 • Fuldpension på safari og halvpension på stranden

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Kruger National Park, Syafrika 4 nætter på Kruger National Park, Syafrika 4 Højdepunkter Glæd jer til 2 daglige game drives hvor i kommer helt tæt på løve, leopard og næsehorn. Glæd jer til 2 daglige game drives hvor i kommer helt tæt på løve, leopard og næsehorn.
Mauritius 7 nætter på Mauritius 7 Højdepunkter Bo med havudsigt og slap af på stranden, ved poolen eller giv jer i kast med nogle af de mange vandsportsaktiviteter. Bo med havudsigt og slap af på stranden, ved poolen eller giv jer i kast med nogle af de mange vandsportsaktiviteter.
XL Mauritius Zilwa Attitude Gran Zil Sunchairs
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Big Five Safari på Kambaku Safari Lodge 4*

Kambaku Safari Lodge ligger i det godt 500 km2 store Timbavati Private Nature Reserve – et helt uberørt og privat naturreservat, der grænser op til Sydafrikas store Kruger National Park. I 1993 valgte man at rive hegnet ned til Kruger, så dyrene kunne migrere frit mellem de enorme naturområder. Og det gør de! 

Den store fordel ved at være i et privat område er, at man har safarioplevelsen for sig selv og ikke bliver forstyrret af en masse andre. 

Game drives og bush walks vil bringe jer tæt på målet for opholdet: The Big Five.

Safari med to game drives dagligt

Tidlig morgen og sen eftermiddag er der safariture på udkig efter det vilde dyreliv. Det foregår i åbne jeeps med erfarne rangers. Noget af charmen ved safari er, at man aldrig ved, hvad dagen bringer. Selv om alle dage byder på safari morgen og aften, er altså ikke to dage ens. Og hele tiden mærker man spændingen ... hvad ser vi i dag?

At I er i et privat reservat øger sandsynligheden for at se 'The Big Five': løve, leopard, næsehorn, elefant og bøffel. Men at se den smukke sabelantilope, vandbukken, stenbukken og kuduen er bestemt også betagende. Og næsten 500 forskellige arter fugle sørger for musikken.

Lounge og pool med udsigt på Kambaku Safari Lodge

Når I kommer hjem fra dagens første game drive, venter en dejlig morgenmad i restauranten, hvor I også får serveret jeres frokost. Resten af dagen kan I slappe af ved poolen eller i loungen, mens I nyder den omkringliggende natur. 

 

Åben ild, stjernehimmel og sydafrikanske vine

Om aftenen spiser I med jeres ranger, så I kan tale om dagens oplevelser og høre mere om livet på savannen. Aftensmaden serveres i en traditionel sydafrikansk "boma". Afskærmet fra vind og dyr nyder man gastronomien under åben stjernehimmel, mens lydene fra nattens dyr skærper sanserne. Smukt og stemningsfuldt.

Der kan være lidt langt til nærmeste alternative spisested, så selvfølgelig er alle måltider inkluderet. Til maden kan I nyde de bedste sydafrikanske vine. 

Forkælelse og havudsigt på Mauritius

Efter jeres safariophold i Sydafrika går turen videre til strand og afslapning på Mauritius, hvor I skal bo syv nætter på det eksklusive Zilwa Attitude 4*. Her kan I glæde jer til et stort værelse med havudsigt, inkluderet halvpension og ikke mindst stranden og de mange aktivitetsmuligheder.

Small South Africa Kambaku Safari Lodge Reception
XL Mauritius Zilwa Attitude Stand Up Paddle
XL Mauritius Zilwa Attitude Massage
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

I flyver fra Danmark med kurs mod Sydafrika.

Xl South Africa Bongani Mountain Lodge Scenery

I ankommer til Nelspruit efter et kort skift i Johannesburg. Her står jeres chauffør klar til at køre jer det sidste stykke til Kambaku Safari Lodge.

Ved ankomst er der frokost, hvorefter I har lidt tid til at slappe af på værelset eller et dyp i poolen, inden den sene eftermiddag byder på første møde med Sydafrikas vilde natur og dyreliv. 

Om aftenen er der middag på restauranten eller i bomaen under åben himmel. Og så er I helt sikkert også klar til en god nats søvn.

Small South Africa Kambaku Safari Lodge Pool Deck

På en typisk safaridag på Kambaku står I op med solen og drager direkte ud på eventyr i de spæde morgentimer. Her er dyrene mest aktive og temperaturen mest behagelig. I starter med en morgenkaffe/te og bliver briefet af rangeren. 

Xl Southafrica Kruger National Park Herd Of Elephants Animal

Efter et par timer vender I retur til morgenmad på lodgen (ca. kl. 9). Herefter har I frem til kl. 14.30 til at slappe af ved poolen eller gå i spaen. Allerede kl. 15.00-18.00 skal I på det næste gamedrive, hvor en sundowner og stjernekiggeri er inkluderet. Kl. 19 står den på aftensmad i bomaen eller i restauranten. I kan afslutte dagens oplevelser med en drink i baren, hvis I har lyst.

Small South Africa Kambaku Safari Lodge Main Lodge

Jeres safari lakker mod enden, men forude venter et nyt kapitel i jeres rejseeventyr. Men først skal I lige fra Sydafrika til Mauritius. 

I bliver kørt til lufthavnen i Nelspruit om morgenen. Herfra er der en kort flyvning til Johannesburg, hvor I har et par timers ophold, inden næste fly letter med kurs mod Mauritius. 

Når I lander på Mauritius står vores lokale repræsentant klar til at køre jer til jeres hjem for den kommende uge, Zilwa Attitude 4*. Velkommen til strand, vand, palmer og ikke mindst et lækkert resort, hvor I kan glæde jer til et stort værelse med havudsigt og fremragende mad.

XL Mauritius Zilwa Attitude Main Pool

Slap af på stranden, ved poolen eller giv jer i kast med nogle af de mange vandsportsaktiviteter.

XL Mauritius Zilwa Attitude Spa Villa
XL Mauritius Zilwa Attitude Catamaran
XL Mauritius Zilwa Attitude Bar Lor Disab

XL Mauritius Beach Sea Sand

I har første halvdel af dagen til at nyde de sidste solstråler, havet og jeres værelse, inden I kører mod lufthavnen efter frokost.

Der vil typisk være afgang hen på eftermiddagen eller først på aftenen. Hjemrejsen går via Johannesburg, hvor I har et kort skift, inden I sætter kursen mod nord.

Efter et skift i München, Frankfurt eller London sætter I benene på dansk jord om morgenen eller formiddagen på dag 14.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Hotellerne er udvalgt for deres helt særlige stemning, eksklusive charme og beliggenhed og udgør i sig selv en stor del af fornøjelsen og oplevelsen ved denne rejse.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i DKK), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udvalgte udrejsedato, samt ledige værelseskategorier. Ring vedr. priser over jul og nytår.

Dobbelt: v/2 personer. Enkelt: v/1 person i værelse, suite, kahyt eller villa.

Inkluderet

 • Fly København-Nelspruit / Mauritius-København
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra Nelspruit lufthavn til Kambaku Safari Lodge t/r
 • 4 nætter på Kambaku Safari Lodge 4*, inklusiv alle måltider
 • 2 game drives dagligt fra Kambaku Safari Lodge
 • Fly Nelspruit-Mauritius
 • Transport fra lufthavn til hotel på Mauritius t/r
 • 7 nætter på Zilwa Attitude 4*, Superior værelse inkl. halvpension
Pris per person ved 2 voksne
Sydafrika safari og badeferie på Mauritius
RejseperiodeDobbeltEnkelt
01.05.24 ‑ 24.09.2438.000‑43.00052.000‑58.000
25.09.24 ‑ 19.12.2444.000‑51.00060.000‑74.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Måltider, drikkevarer og andre ydelser, der ikke er nævnt under inkluderet
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sydafrika og Mauritus

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Sydafrika og Mauritius. De elsker landene og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.