Small South Africa Kambaku Safari Lodge Pool Deck
Timbavati, Sydafrika

Kambaku Safari Lodge

Familievenlig lodge med Big Five i Timbavati

Kambaku Safari Lodge ligger i Timbavati Private Game Reserve, der grænser til den verdensberømte Kruger National Park – den charmerende lodge har otte smukke hytter med stråtag og tre større familiehytter, der alle er ideelt beliggende omkring et velbesøgt vandhul.

Familiesafari i Sydafrika – med et væld af dyrearter 

Kambaku Safari Lodge ligger i det godt 500 km2 store Timbavati Private Nature Reserve – et helt uberørt og privat naturreservat, der grænser op til Sydafrikas store Kruger National Park. I 1993 valgte man at rive hegnet ned til Kruger, så dyrene kunne migrere frit mellem de enorme naturområder. Og det gør de! 

Til forskel fra sin store nabo har Timbavati alligevel en række vigtige fordele – her er mange dyr, men meget færre besøgende og fordi det er et privat reservat, må I køre off road og efter mørkets frembrud. 

Glæd jer til to daglige game drives – med alt fra Afrikas Big Five, flere end 40 forskellige pattedyr, 360 fuglearter og et utal af plantearter, som I også kan udforske til fods på magiske bush walks med lodgens kyndige guider. Kambaku Safari Lodge arrangerer også fotosafarier, fuglesafarier og ”art safaris” for de kunstneriske sjæle. Hør med jeres rejserådgiver, hvis I har særlige ønsker og drømme til jeres safari med Kambaku Safari Lodge.

Small South Africa Kambaku Safari Lodge Jeep Safari
XL South Africa Safari Zebras Drinking From Waterhole
XL South Africa Safari Lazy Leopard Animal
Det kan I se frem til

Faciliteter & services

Charmerende hytter, pool og spa

Kambaku Safari Lodge har en pool, en spa og otte charmerende hytter med stråtag, samt tre familiehytter, der er lagt ud omkring et vandhul, som er ganske populært med de lokale dyr.

Alle hytterne er individuelt indrettet med bl.a. himmelsenge med myggenet, eget badeværelse med både bruser og badekar, samt en skøn veranda, hvor I kan slappe af med en god bog, mens I venter på de næste dyr, der dukker op ved vandhullet for at slukke deres tørst. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken hytte, der passer jer bedst.  

Brunch, afternoon tea og Boma-middag

Glæd jer til generøse og velsmagende brunches, afternoon tea med hjemmelavede kager og skønne middage i bomaen med alt fra sydafrikanske boerwoers-pølser, børnevenlige retter og stuvede karryretter, til grillet steaks med kød fra lokale producenter – det hele er naturligvis ledsaget gode sydafrikanske vine.

Safari med omtanke

Kambaku Safari Lodge generer deres egen strøm med solenergi, ligesom lodgen har et samarbejde med Timbavati Foundation, der bl.a. betyder, at forskellige services, samt frugt, grønt og kød indkøbes hos fællesejede bæredygtige producenter med forankring i lokalsamfundet omkring lodgen.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Sydafrika

Alt på denne rejse til Sydafrika kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Sydafrika.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.