Xl Mauritius Boat Sail
Hvornår er det bedst at rejse til Mauritius?

Vejret på Mauritius

Hvornår er bedst i nord, syd, øst og vest?

Sæsoner og bedste rejseperioder på Mauritius

I kan tage til Mauritius året rundt. Landet har et behageligt subtropisk klima med solrige dage hele året. Passatvinde blæser fra sydøstlig retning, hvilket det meste af året giver en behagelig brise.

Vejret på Mauritius

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dagtemperatur
29° C
29° C
29° C
28° C
27° C
25° C
24° C
24° C
25° C
26° C
28° C
29° C
Nedbør i mm.
251 mm
246 mm
217 mm
221 mm
148 mm
101 mm
113 mm
89 mm
61 mm
67 mm
89 mm
190 mm

Højsæson med det bedste vejr på Mauritius

Den allerbedste rejseperiode, når det gælder vejret på Mauritius, er fra april til maj og igen i september, oktober, november og december. Her er gennemsnitstemperaturerne fra 25-29 grader om dagen, 17-22 grader om natten. Havet er 24-28 grader. Her har alle områder fint vejr, og I kan vælge mellem alle vores hoteller på Mauritius.

Rejser til Mauritius resten af året

I de øvrige perioder er der flere forhold at tage i overvejelse ved planlægning af rejsen. 

XL Mauritius Gris Gris Beach Sand Sea
JUNI, JULI OG AUGUST

Vejret på Mauritius

Vejret på Mauritius i juni, juli og august er den tørreste og mindst varme periode. Daglige gennemsnitstemperatur på vestkysten er ca. 25-26 grader og nattemperatur ca. 17-18 grader. På østkysten er det 2-3 grader køligere i denne periode, og der forekommer ofte blæst. Havet er 24-25 grader. Fra juni til august anbefaler vi derfor primært vores hoteller på vest/nordkysten, Zilwa Attitude 4*Royal Palm Beachcomber 5+*Paradise Cove 5*JW Marriott Mauritius 5*,  La Pirogue 4* og Trou aux Biches 5*, da det ligger nordvendt i læ for vinden. Det kan være køligt nogen aftener på denne årstid, så vi anbefaler, at man medbringer en trøje eller tynd sweater.

XL Mauritius Mother And Two Kids At Beach On Sunny Day
JANUAR, FEBRUAR OG MARTS

Vejret på Mauritius

januar, februar og marts er den varmeste periode på Mauritius med stor efterspørgsel fra mange lande i Europa. Temperaturerne er 28-30 grader om dagen og 22-23 grader om natten. Havet er ca. 27 grader.

Disse måneder er de mest våde med kraftig regn, der primært falder i hurtige tropiske skyl. Da skyerne kommer østfra, kaster de primært deres nedbør inde over land i de centrale og østlige områder, når de rammer det centrale bjergplateau. 

Januar, februar og marts er officielt cyklonsæson, men det er mange år siden, at landet sidst blev ramt. Mauritius er en meget lille ø, som cyklonerne oftest går uden om, så cyklonerne i det sydlige Indiske Ocean bemærkes typisk på Mauritius som et par dage med kraftig blæst og længerevarende regn.  I de tre måneder er der mest nedbør i februar og mindst i marts. 

Vejr på Mauritius og alle andre steder i verden er efterhånden en uforudsigelig ting, men ovenstående bygger på de senere års statistikker. Tal med vores rejsekonsulenter om det bedste sted at bo på den årstid, hvor I gerne vil rejse. Og glæd jer til eksklusive hoteller og finere gastronomi på denne skønne tropeø i Det Indiske Ocean.

Se rejser til Mauritius

Xl Mauritius Spinner Dolphins Group
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mauritius

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget på Mauritius. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.