Xl Mexico Dreams Tulum Aerial Panoramic Pools Beach
Tulum, Mexico

Dreams Tulum Resort & Spa

Skønt all Inclusive resort i Tulum - for par og familier

Dreams Tulum Resort & Spa er et klassisk caribisk strandresort, når det er bedst - direkte ud til Tulums kridhvide strande, all inclusive og perfekt til både par og familier, som ønsker den rette kombination af forkælelse, afslapning, god plads og et væld af valgmuligheder - med ni restauranter, store poolområder, spa, børneklub, vandsport, tennis og meget mere.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Kulinariske oplevelser for enhver smag

Dreams Tulum Resort & Spa byder på en stor variation af gastronomiske oplevelser. Der er noget for enhver gane, og alt er inkluderet i prisen. Også drikkevarer.

 

 • Portofino: A la carte restuarant, der serverer det fine Middelhavskøkken med særlig fokus på det italienske. Dress code: Pænt, men afslappet

 • Himitsu: Teppanyaki og a la carte restaurant med delikate kinesiske og thai specialiteter. Pænt, men afslappet

 • Seaside Grill: A la carte restaurant med det bedste fra det dybe hav serveret lige på stranden. Dress code: Afslappet

 • El Patio: A la carte restaurant med autentisk mexicansk køkken. Dress code: Afslappet

 • Bordeaux: Udsøgt fransk á la carte. Kun for voksne. Dress code: Pænt, men afslappet

 • Gohan: Japansk sushi. Dress code: Pænt, men afslappet

 • World Café: Overdådig international buffet. Dress code: Afslappet

 • Coco Café: Premium kaffe og delikate snacks i en afslappet atmosfære. Og dress code er lige så afslappet

 • Barefoot Grill: Nyd en let frokost i denne udendørs grill. Dress code: Navnet siger det hele

Flere pools og endeløs strand

De store poolområder er smukt integreret i resortet og giver plads til både store og små med separat børnepool. Omkring den ene pool kan der være livligt med aktiviteter og swim up bar med musik i løbet af dagen, mens der er mere ro og fred ved den anden. Den nærmest endeløse strand er blandt verdens bedste. Nyd det fineste sand og turkisblåt vand, hvor pelikaner slår ned på jagt efter fisk, mens de store fregatfugle svæver forbi på patrulje langs kysten.

Et væld af aktiviteter til lands og til vands

Måske vil I helst finde en solseng og slappe af dagen lang, men skal der ske alligevel lidt ekstra, har resortet et meget lang liste af aktiviteter - med alt fra sejlbåde og kajakker til tennis, aerobics, volley ball og danseundervisning. For blot at nævne nogle eksempler.

Dreams spa by Pevonia

Hvis solen, varmen, Den Caribiske Golf og de smukke omgivelser ikke får jer helt ned i gear, er spaen klar til at bringe jer det sidste stykke. Vælg mellem en lang række velgørende behandlinger. Skal pulsen op igen, anbefaler vi en tur i det topmoderne fitnesscenter.

Børneklub i Maya-tempel

Oven i alle de nævnte aktiviteter kommer en lige så lang liste, som man kan nyde godt af, hvis man er mellem 3 og 12 år. Så er der nemlig adgang til Explorer's Club, der er bygget op som et Maya-tempel.

Store værelser i Hacienda-stil

I de store værelser nyder I de afstemte farver i en moderne hacienda-stil. Marmorgulvene virker svalende og understreger stedets luksuriøse æstetik. Værelserne har alle moderne faciliteter, og der er rengøring to gange. Nyd at have god plads på jeres egen private balkon eller terrasse mod haven eller havet.

Resortet har i alt 431 værelser med gratis WiFi, satellit tv og air condition.

 

 • Deluxe Garden View på 42 m2 for op til 2 voksne og 2 børn/3 voksne og 1 barn. Privat balkon/terrasse med hængekøje

 • Preferred Club Deluxe Garden Swimout. Som kategori ovenfor, men med bedre beliggenhed og adgang til fælles swimmingpool direkte fra terrassen.

 • Deluxe Ocean View på 42 m2 for op til 2 voksne og 2 børn/3 voksne og 1 barn. De fleste med privat balkon/terrasse med hængekøje

 • Junior Suite Garden View på 48 m2 for op til 2 voksne og 1 barn. Privat balkon/terrasse med hængekøje

 • Preferred Club Junior Suite Garden Swimout. Som kategori ovenfor, men med bedre beliggenhed og adgang til fælles swimmingpool direkte fra terrassen.

 • Junior Suite Ocean View på 48 m2 for op til 2 voksne og 1 barn. De fleste med privat balkon/terrasse med hængekøje

 • Premium Junior Suite Garden View Room på 51 m2 med separat opholdsområde. Op til 2 voksne og 2 børn/3 voksne og 1 barn kan bo her

 • Premium Junior Suite Ocean View Room på 51 m2 med separat opholdsområde. Op til 2 voksne og 2 børn/3 voksne og 1 barn kan bo her

 • Preferred Club Junior Suite Ocean Front. Som kategori ovenfor blot direkte ud mod stranden.

Adults only for jer, der rejser som par

Flere værelseskategorier fås også i et særligt område kun for voksne. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I rejser uden børn og samtidigt ønsker at bo i et område af hotellet, som er forbeholdt voksne.   

XL Mexico Dreams Tulum The Exquisite Main Entrance

 Preferred Club med Nyhavn Rejser

Når I rejser med Nyhavn Rejser kan I glæde jer til at få del i resortets Preferred Club, der giver jer en række ekstra fordele med bl.a. værelser tættere på havet, adgang til hele strandområdet (inkl. privat strandområde for klubmedlemmer), concierge-service, samt adgang til Preferred Club-loungen, hvor I bl.a. har mulighed for at nyde en continental breakfast hver dag. I kan også glæde jer til andre fordele som varme og kolde hors d'oeuvres om eftermiddagen - og særlige desserter og premium drikkevarer for klubmedlemmer. 

Hør mere om Preferred Club hos jeres rejserådgiver.

 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.