Xl Mexico El Meson Del Marques Valladolid Pool Area
Valladolid, Mexico

El Mesón Del Marqués

Autentisk stemning i hjertet af smukke Valladolid

Tæt på det historiske centrum i Valladolid og i gåafstand til Francisco Cantón Park ligger Hotel El Mesón del Marqués fyldt med autentisk charme og med en af byens bedste restauranter. 

En god base for oplevelser omkring Valladolid

El Mesón del Marqués har netop den stemning, man drømmer om, når man skal udforske en by som Valladolid. Hotellet er skabt i en bygning fra 1700-tallet, og her er smedejernsarbejder, klinkegulve, søjlegange, hyggelige kroge og gårdhaven med fontæne, som fuldender oplevelsen. 

Det er kolonitidens charme på mexicansk, men uden at det på nogen måde virker gammeldags. Det virker bare rigtigt og dejligt. Læg hertil en pænt stor pool, hvor I kan køle af efter dagens oplevelser. Kort sagt: Hotel El Mesón del Marqués er en virkelig god base for oplevelser i og omkring Valladolid, og I får meget for pengene.

Xl Mexico El Meson Del Marques Valladolid Pool Sunbeds
Xl Mexico El Meson Del Marques Valladolid Master Room
Xl Mexico El Meson Del Marques Valladolid Restaurant Table
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

90 smukke værelser

El Mesón del Marqués har 90 værelser, der er opdelt i fire kategorier, men alle er forskellige. Hotellet har standard værelser, superior værelser, junior suite and master suite. Alle med god plads. Værelserne er indrettet smukt, rustikt og autentisk, mens suiterne har et mere stilrent og moderne præg. Alle værelser har bl.a. Wi-Fi, køleskab og aircondition. Suiterne har balkon. 

Hosteria del Marques restaurant

I den fine gårdhave med den rislende fontæne ligger hotellets restaurant Hosteria del Marques Restaurant, der er blandt de mest berømmede restauranter i Valladolid. Nyd stemningen med borde både ude under åben himmel og inde i de fornemme hvælvinger.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Mexico

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Mexico. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.